Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bırkac kapalı bayanda gordum nişanlarında kolye takılı cok guzel durduyo yuvarlak sankı ceyrek altın cercevenmıs gıbı nedır o bılenler benı aydınlatsada su cahıllıgım gıtseeee
gremse veya reşat altın dedikleri olabilir...
kızlar bırkac kapalı bayanda gordum nişanlarında kolye takılı cok guzel durduyo yuvarlak sankı ceyrek altın cercevenmıs gıbı nedır o bılenler benı aydınlatsada su cahıllıgım gıtseeee
sağol canım ama benım dedıgım bu cercevenın ıcı doluydu zıncır boyleydı aynenMerhabalar canım
Benimde nişanımda kendi ailem tarafından daha doğrusu abim tarafından takıldı. Ama benim kalın zincirim ve ucunda da dediğin çerçeveden vardı. Çerçevemin net resmini bulamadım ama benzerini buldum. Bunlar benim abimin bana hediyesiydi. Damat tarafının takacağı set ise düğünde takılacak.
Resimleri bunlar;
Zincirim bunun aynısı. 800 TL almıştık.
Eki Görüntüle 1015838
Çerçevemde buna benziyor. Fiyatları boyutuna ve ağırlığına göre değişiyor 150 - 200 TL den başlıyor.
Eki Görüntüle 1015839
sağol canım ama benım dedıgım bu cercevenın ıcı doluydu zıncır boyleydı aynen
İçi dolu ise içine bildiğimiz altın koymuşlardır. Herhangi bir kuyumcu yapar bunu. Hatta benim arkadaşım bu çerçevenin biraz daha küçüğünü yanılmıyorsam 3-4 tane yan yana olarak içlerine de çeyrek koydurmuştu öyle bileklik yaptırtmıştı. Çok şık olmuştu
hımmm oda iyiymiş internetten baktımda gerçekten çok şık görünüyor tahmınen ne kadardır sence?