• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok merak edıyorum

dexter89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2009
427
9
118
Çorum
kızlar bırkac kapalı bayanda gordum nişanlarında kolye takılı cok guzel durduyo yuvarlak sankı ceyrek altın cercevenmıs gıbı nedır o bılenler benı aydınlatsada su cahıllıgım gıtseeee :52::52:

kızlar bırkac kapalı bayanda gordum nişanlarında kolye takılı cok guzel durduyo yuvarlak sankı ceyrek altın cercevenmıs gıbı nedır o bılenler benı aydınlatsada su cahıllıgım gıtseeee :52::52:

gremse veya reşat altın dedikleri olabilir...

Son düzenleme:

beşi bir yerde veya beşi birlik diye geçiyor canım anlattığın :)

beşi birlik oluyo canım anlatmaya çalıştığın bana nişanımda babam taktı ben öyle ince set takımları sevmiyorum o yüzden bundan aldılar ister çeyrek altın istersen reşat tam altın bütçeye göre büyüyebiliyo içindeki etrafında çerçeve var benimki taşlı çok şık ve gösterişli duruyo inşallah düğündede bunun bilekliğini yaptıracağız hem ilerde bozdurmaya kalktığında lira olduğu için zararda etmiyo yatırım olarakta iyi oluyo

Canım ister reşat ister beşi biryerde ister tam altın bütçene göre bunlara çerçeve yapılıp kolye gibi takılıyor düğünümde bende set yerine reşat istiyorum
bak sana bazı örnekler göstereyim

$14 Ayar Tam Ta+þl¦- +çer+ðeve 7,52 gr-500x500.jpg $14 Ayar Tam Ta+þl¦- +çer+ðeve 8,21 gr-500x500.jpg $14 Ayar Yar¦-m Ta+þl¦- +çer+ðeve 4,44 gr-500x500.jpg $pr_01_5338_max.jpg $thumbs.jpg

Merhabalar canım :12:

Benimde nişanımda kendi ailem tarafından daha doğrusu abim tarafından takıldı. Ama benim kalın zincirim ve ucunda da dediğin çerçeveden vardı. Çerçevemin net resmini bulamadım ama benzerini buldum. Bunlar benim abimin bana hediyesiydi. Damat tarafının takacağı set ise düğünde takılacak.

Resimleri bunlar;

Zincirim bunun aynısı. 800 TL almıştık.

$82904486_tn50_0.jpg

Çerçevemde buna benziyor. Fiyatları boyutuna ve ağırlığına göre değişiyor 150 - 200 TL den başlıyor.

$altin-cerceve-kolye-ucu-a64cfa.jpg

Merhabalar canım :12:

Benimde nişanımda kendi ailem tarafından daha doğrusu abim tarafından takıldı. Ama benim kalın zincirim ve ucunda da dediğin çerçeveden vardı. Çerçevemin net resmini bulamadım ama benzerini buldum. Bunlar benim abimin bana hediyesiydi. Damat tarafının takacağı set ise düğünde takılacak.

Resimleri bunlar;

Zincirim bunun aynısı. 800 TL almıştık.

Eki Görüntüle 1015838

Çerçevemde buna benziyor. Fiyatları boyutuna ve ağırlığına göre değişiyor 150 - 200 TL den başlıyor.

Eki Görüntüle 1015839
sağol canım ama benım dedıgım bu cercevenın ıcı doluydu zıncır boyleydı aynen :10:

sağol canım ama benım dedıgım bu cercevenın ıcı doluydu zıncır boyleydı aynen :10:

İçi dolu ise içine bildiğimiz altın koymuşlardır. Herhangi bir kuyumcu yapar bunu. Hatta benim arkadaşım bu çerçevenin biraz daha küçüğünü yanılmıyorsam 3-4 tane yan yana olarak içlerine de çeyrek koydurmuştu öyle bileklik yaptırtmıştı. Çok şık olmuştu :16:

İçi dolu ise içine bildiğimiz altın koymuşlardır. Herhangi bir kuyumcu yapar bunu. Hatta benim arkadaşım bu çerçevenin biraz daha küçüğünü yanılmıyorsam 3-4 tane yan yana olarak içlerine de çeyrek koydurmuştu öyle bileklik yaptırtmıştı. Çok şık olmuştu :16:

hımmm oda iyiymiş internetten baktımda gerçekten çok şık görünüyor tahmınen ne kadardır sence?

hımmm oda iyiymiş internetten baktımda gerçekten çok şık görünüyor tahmınen ne kadardır sence?

Çeyrek fiyatı üzerinden gidiyordur canım kaç tane çeyrek yaptıracağına da bağlı. Değişebilir fiyatı ama 700-800 TL bulur tahmin ediyorum. Ama en iyisi bir kuyumcuya sorup fiyat almak :34:

Back