Çok merak ediyorum lütfen yerleşme kanaması

babyyoda1

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2024
116
19
13
Yerleşme kanaması yaşayıp hamile olduğunu öğrenenler nasıl bir kanama ya da kanama gibi mi kaç gün sürüyor lekelenme tarzında mı cevap verebilirlerse çok sevinirim çünkü şu an çok ikilemdeyim boşuna da ümitlenmek istemiyorum teşekkür ederim kızlar

Ben oldum şuan çok şükür hamileyim daha başlarındayım yerleşme kanaması adetten genelde 2-3 gün önce oluyor hafif kahverengi veya pembemsi renkte olur kesinlikle kırmızı koyu renkte değildir. Bende ara ara damla şeklinde silerken belli olan kahverengi akıntılar geldi 3 gün boyunca dediğim gibi çok hafif çok az silerken belli olacak şekilde azdı. Sizin nasıl anlatın elimizden geldiğince yardımcı olalım.

Benim adetime iki gün kala oldu
Peçeteyi silerken pembe bir şey geldi sonra böyle 3.04 damla şeklinde sürün gibi hafif kırmızı kana benzeyen geldi sonra Pet taktım adet oldum sandım kahverengi lekelenme vardı Pedde ama kanama değil. Ondan sonra da pedi çıkardım çamaşırıma bir şey bulaşmamıştım ama idrar yaptıktan sonra peçeteyle sildiğimde çok hafif ama çok hafif böyle sarı kahverengi gibi sürüntü var ve adetime bir gün var

Benim okuduklarıma göre yerleşme kanamasının devamı gelmiyor,pıhtılı olmuyor, ped doldurmuyor. Koyu kırmızı parçalı ve devam eden akan bir kanama varsa o regldir. Beklemek gerekiyor örneğin 2 gün boyunca kanaman olmadı peçeteye silince geldi 3. Gün regl ise muhakkak sökülecektir. Geçen ay benim başıma geldi 2 gün kanamadım resmen peçeteye sildikçe geldi bende acaba mı dedim ama 3. Gün sökülünce anladım

işte asıl regl günüm pazartesi yani yarın o yüzden bekliyorum ama normalde bunun yani akıntının devam etmesi gerekiyordu ama şuan yok yaklaşık 15 saattir. Eğer regl günü de aynı böyle olursa ya da hiç olmazsa hayırlısıyla test yaparım yada direkt kan versem çıkar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…