• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok merak ediyorum lütfen yerleşme kanaması

Daha 3. denemen, çok erken. Kafana takıp da kendini strese sokma balım. Ben de her ay hamile gibi belirtiler yaşardım, gecikmelerim olurdu 4-5 gün ama hep de adet olurdum. Meğer benim rahmimde şekil bozukluğu varmış, 2 defa ameliyat oldum ve 6 ay rahim dinlendirme için korunma önermişti doktorum, korunurken hamile kalmışım meğer 🥰
Maşallah size Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin😍

Hanımlar merhaba bu sabah afedersiniz çamaşırımda kahve leke gördüm ilk defa oldu adetime 5 gün var ve şu an hafif hafif kasıklarım ağrıyor bebek olma ihtimali olabilir mi acaba bizde 9 aydır deniyoruz fikirlerinizi almak istiyorum 🥹🌸

Hanımlar merhaba bu sabah afedersiniz çamaşırımda kahve leke gördüm ilk defa oldu adetime 5 gün var ve şu an hafif hafif kasıklarım ağrıyor bebek olma ihtimali olabilir mi acaba bizde 9 aydır deniyoruz fikirlerinizi almak istiyorum 🥹🌸
İnşallah bebektir hayırlısıyla canım. Gecikince idrar testi yap hemen

kıyamam sana ben, kendini hiç üzme yıpratma, Allah büyüktür. İlk bebeğin mi olacak Allahın izniyle? Ben adetime 1-2 gün kala çok afedersin kahverengi sümüksü bir akıntı yaşadım, kokusu da yoktu. Daha sonra peçeteye gelecek kadar 1 günlük kahverengi akıntım devam etti ve kesildi. Ben de bundan şüphelendim ve test yaptım, pozitf çıktı
Şaka gibi ama ben resmen yerleşme kanamasının aynısını yaşadım psikolojim yüzünden artık nasıl yansıttıysam bedenime bu düşünceleri. Ve şimdi adet oldum yani demem o ki resmen tüm belirtileri yaşıyoruz her ay bu psikolojimiz yüzünden

Back