• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok merak ediyorum kızlar bi bakar mısınız??

diekatze

hayalime kavuşuyorum
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
348
4
96
İstanbul
ben mayısta evleniyorum kızlar
geçen gün annem bana beyaz tülbentleri keserek kare şeklinde yaklaşık15 tane bez yaptı. kenarlarına da makinede oya gibi bişey yaptı.
bu ne diye sordum şimdi söylemeyeceğim özel, daha sonra anlatırım dedi.
fikriniz var mı, ne bu acaba ne için kullanılacak ki?

gerdek gecesi kullanman için mi hazırladı dicem amaaa öyle olsa bi tane hazırlar neden 15 tane hazırlasın :53:

Bende merak ettim şimdi he ;) eskiden kadınlar öyle bezlere tahrat bezi dermiş..Bu öyle bişey degil tabiki,ama ne?

yok kızlar kesin kınalık falan değil yani öyle misafire verilecek gibi özel bişey değil
evet arkadaşın dediği gibi taharet bezi gibi bişey
gerdek gecesi için yazmışsınız kızlar ama böyle yatağa serilecek gibi büyük değil bi mendil gibi diyim size boyutuna

aklıma bir iki fikir geliyor ama cokmu sallarım bilmiyorum :26:
hani ilişki sırasında erkek bosaldıgında onu silmek icinmi:30: fazla acık olmadı insallah ben hep bu sekilde dusunuyorum bunu ama bilmemki sacmamı :31:

Son düzenleme:
hani ilişki sırasında erkek bosaldıgında onu silmek icinmi:30: fazla acık olmadı insallah ben hep bu sekilde dusunuyorum bunu ama bilmemki sacmamı :31:

çok güldüm yaaa... şu annelerimizinde saçma sapan şeylerle uğraşması beni öldürüyor.. :))

cidden çok uçtun tatlım yaa :9::9: ayy ne güldüm gece gece .. napcaklar kız onu :9::9: hadi kızın bezini saklıyolarmış daa erkeğinkini de mi saklıcaklarrr :9::9:

ahahahah :27:
ya yok ondan degil durun acıcam iyice konuyu sonra demeyin bişi he :9:
ilişkiye girer kadın ve erkek erkek bosalır bir kısım meni kadından akar ya onu silmek icinde olabilir diye dusundum :9: hani kolaylık olsun diye dusunmuslerdir belki :9:
valla hayalgucum cok genis sanırım ama soylenmeyince uretiyor insan kafasında :1:

ahahahah :27:
ya yok ondan degil durun acıcam iyice konuyu sonra demeyin bişi he :9:
ilişkiye girer kadın ve erkek erkek bosalır bir kısım meni kadından akar ya onu silmek icinde olabilir diye dusundum :9: hani kolaylık olsun diye dusunmuslerdir belki :9:
valla hayalgucum cok genis sanırım ama soylenmeyince uretiyor insan kafasında :1:

cnm gercekten öle bişey o onun için yapılıyo

ben mayısta evleniyorum kızlar
geçen gün annem bana beyaz tülbentleri keserek kare şeklinde yaklaşık15 tane bez yaptı. kenarlarına da makinede oya gibi bişey yaptı.
bu ne diye sordum şimdi söylemeyeceğim özel, daha sonra anlatırım dedi.
fikriniz var mı, ne bu acaba ne için kullanılacak ki?

Hahaha benim annemde bana 2 tane oyalı moyalı yapmıştı..
Teyzeme vermiş sonra o göstermişti bana.Sonra baktım ki yatağa koymuşlar..
Ne saçma yaa bu devirde hala böyle şeylerin olması...

Back