Makarnalar çok leziz bi makarna şiddetle tavsiye edilir

K

kokoshatun

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi kokoshatun
makarnanın haşlama suyunu dökmek istemiyorsanız deneyin...

kettle da suyu kaynatın peynirleri ufak parçalar halinde bölün

yarım kalıp edirne peyniri
1 cezve yağ
1.5 yemek kaşığı domates salçası
1 paket et suyu
1 tutam tuz
avuç içi kadar kuru maydanoz
yarım paketten biraz daha fazla pastavilla kalem makarna

1 cezve yağı tencerenin altına dök 1.5 y.kaşığı domates salçasını kat biraz sıcak su kat ve ez kaynayan suyu tencerenin yarısına kadar koy 1 paket et suyu bir tutam tuz kat su kaynamaya başlayınca makarnaları sal makarnalar piştikten sonra maydanoz ve yarım kalıp EDİRNE PEYNİRİ kat ama ufak parçalar halinde peynirin erimesini bekliyoruz bu sırada karıştırırsanız daha kolay erir peynirler makarnanın suyu tencerenin altında iki parmak kaldığında kapatıyoruz suyu koyu olacak eğer olmadıysa biraz daha peynir katabilirsiniz

• Konu Sahibi kokoshatun
kızlar ilk defa tarif veriyorum umarım anlatabilmişimdir anlaşılmayan birşey olursa sorabilirsiniz harika bir makarnadır yiyen bir daha geliyor yemek için=)

• Konu Sahibi kokoshatun
bende farklı makarna tarifi arıyordum ilk fırsatta yapıcam bunu eline sağlık süslü

• Konu Sahibi kokoshatun
sağol cnm ben çok beğeniyorum inş sende beğenirsin şimdiden afiyet olsun=)

• Konu Sahibi kokoshatun
bu makarnanın özelliği edirne peyniri arkadaşlar ne kaşar ne normal peynirle olmuyor oluyor da edirne peynirinde ki lezzet olmuyor

• Konu Sahibi kokoshatun
1 cezve yağ dediğin ne kadar hangi boy cezve canım. bi corba kaşığı koysak yetmezmiki?

• Konu Sahibi kokoshatun
pilav gibi suyunu icine cekiyor makarna öyle degilmi ?

• Konu Sahibi kokoshatun
evt cnm zaten kaynarken suyu azalıyor peynir atınca sos kıvamına gelıo su soslu bı makarna oluyor eğer az bi makarnayla deneyecekseniz suyunu az koyun

ay bende var edirne peyniri malum trakyalıyım yerimseniben ama ben koca peyniri ziyan etmiyim bari iyisimi yarım ölçü yapim ..kocam tam bir makarna delisi ,yarın bunu yapimde şişsin minik göbeğisositososito sağol cicim a.s.

anladim tatlim.. makarna delisi biri olarak ilkkez duydum bunu..
denicem mutlaka :)

inş beğenirsinizz arkadaşlar bir cezve yağ 1 çay bardağıyla eşit büyük cezve diil yani

X