Çok kullanışlı ve hesaplı mini fırın almak istiyorum...önerileriniz neler?...

aysecikcik

sağlıklıyım...yeter bana
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2009
1.453
3
156
Diğer
evde fırınım var fakat iyi pişirmiyor..davul fırını da dolap içinden indirip kaldırmak zor geliyor...kullanışlı,şöyle her yemeği ve pastayı kısa sürede iyi pişiren bir mini fırın önerebilir misiniz lütfen arkadaşlar?...:71:

canım bende çok araştırdım ya luxell börekçi al ya da termikel ben luxell kullanıyorum memnunum ama termikeli tercih ederim ben bulamadım

cevabın için teşekkür ederim canım...:71:termikeli kullanan biri mi iyi olduğundan bahsetti?...daha mı kullanışlı bir fırın?..benim çevremde ya mikrodalga fırın kullanıyorlar ya da ocaklı fırın...fikrini alacağım hiç kimse olmadı yani...

bende ofise almak istiyorum midi fırın hem fazla yer kaplamadığı için hemde uygun olduğu için.kek çok seviyorum yalnız evdeki fırınım keki çok güzel kabartsada çok hızlı dışı yanıp içi tamamen hamur gibi kalıyor.çok sevsemde kek pişirmeye cesaret edemiyorum:( umarım kek konusunda iyidir.almak istiyorum.uygun yerleri araştırdım 70 tlye buldum bir sitede:56:

luxell börekçi canım. birde bazı yerrlerde okudum bu fırının tepsisi yuvarlak olduğu için arkası çıkıntılıymış. bende fırını dolabın içinde bir açık bölme var oraya koymak istiyorum sığmaz diye endişe ettim :44:

Son düzenleme:
Back