Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

Kızlar Meraba..
Bende maalesef küçük göğüslere sahibim. 50 gün sonra düğünüm var inşallah.. O yüzden çalışmalara başladım:)) Yaklaşık bir ay önce yine kulubümüzün formundan okuduğum buz masajını yapıyorum.. olumlu etkisini gördüm herkese tavsiye ederim.. ( güzel, tatlı diliyle anlatmıştı bi arkadaşımız Altın Kurallar vererek.. Arkadaşımın adını unuttum özür diliyorum.)
Kızlar benim bi sorum olacak.. Şimdi , benim göğüslerimin içinde sert,yuvarlak tabakalar var. Ergenliğin ilk yıllarında teyzeme anneme gösterirdim büyüyecek derlerdi.. halen varlar ama pek büyümek içn değiller sanki. Sizlerde de var mı? onu merak ettim:)) Bazı arkadaşlarımda var bazılarında yokmuşta.. Yani hakikaten büyümeye elverişli olan göğüslerde mi var acaba onu merak ettim=)

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inş canım regli döneminden olabilir yakınsa reglin yoksa hepmi war şuan bende de war gibi yaklaşıyo reglim bir takip et regliden sonrada olucakmı acaba

Canım ayrıca KÜÇ we masaj öneriyorum sana we şerbetci otu krem karışımı yaparsan hızlandırılmış olarak büyütebilirsinopuyorumnanaktan

ya benimde doldurmuyorki sadece maksat sütyen takıyoruz dememiz hiç unutmam bigün yolda gidiyordum bakkala süteyn takmamıştım 2 erkek geçiyor olum bunda yok demişti senağlama bizimde kaderimiz bu utanıyoruz ama yapacak bişeyimiz yokki

Ne kadar ayip, terbiyesizler! Bosver sen takma.

Kızlar Meraba..
Bende maalesef küçük göğüslere sahibim. 50 gün sonra düğünüm var inşallah.. O yüzden çalışmalara başladım:)) Yaklaşık bir ay önce yine kulubümüzün formundan okuduğum buz masajını yapıyorum.. olumlu etkisini gördüm herkese tavsiye ederim.. ( güzel, tatlı diliyle anlatmıştı bi arkadaşımız Altın Kurallar vererek.. Arkadaşımın adını unuttum özür diliyorum.)
Kızlar benim bi sorum olacak.. Şimdi , benim göğüslerimin içinde sert,yuvarlak tabakalar var. Ergenliğin ilk yıllarında teyzeme anneme gösterirdim büyüyecek derlerdi.. halen varlar ama pek büyümek içn değiller sanki. Sizlerde de var mı? onu merak ettim:)) Bazı arkadaşlarımda var bazılarında yokmuşta.. Yani hakikaten büyümeye elverişli olan göğüslerde mi var acaba onu merak ettim=)

cnm o tabaka zaten gogusun kendısınde var...yanı her bayanda vardır o...gğüs buyukse de kucukse de var yanı

Arkladaşlar acil cevap lazım masaj yağı olarak ne alayım çilek mi daha iyi yoksa daha iyisi var mı hemen cevap veririseniz sevinirim babama aldıracağım evden çıkmadan söyliyim.. :gitme: Birde şerbet çi otunu kaç liralık aldırayım ...

ellerinizi önde avuç içlerinizden birleştirin kollarınız yere doksan derece kadar açık olsun hani çinliler selam veririken ellerini kavuştururular ya öyle ama siz gögüs hiazasında yapacaksınız sonra avuçlarınızı biribirine bastırıp bırakacaksınızsan ki bişi eizyormuş gibi bunu yaparken koltuk altındaki ve boyun kısmındaki kasların gerildiğini ve gevşediğini hissedeceksiniz bunu günde en fazla 100 kere yapın çok yapabilirsinizde ama ilk günler hamlamamk için azar azar arttırın gögüs kaslarınzı güçlenecek büyültmek için faydalımı tam bilmiyorum ama sarkmalar için iyi bir çözüm çünkü gögüs etrafındaki kasları güçlendiriyorsunuz

arkadaşlar bana lütfen yardım edin, çıldırmış durumdayım.. Yolda yürürken kızların göğüslerine bakar oldum yokmudur bunun bir çaresi nasıl büyütücem kafam allak bullak bana bi bilen yardım etsn.. kendimi kız gibi hissetmiyorum :'(

arkadaşlar bana lütfen yardım edin, çıldırmış durumdayım.. Yolda yürürken kızların göğüslerine bakar oldum yokmudur bunun bir çaresi nasıl büyütücem kafam allak bullak bana bi bilen yardım etsn.. kendimi kız gibi hissetmiyorum :'(

Canım ümitsizliğe kapılma hemen büyütrsün sende topikleri okumadınmı bence oku

Şimdi ilk önce küç kara üzüm çekirdeğiyle başla sabah akşam 1 tatlı kaş suyla yutucaksın
sonra masaj mersin yağı çilek yağı ççörekotu yağı bir yağ belirle onunla masaj yap bunları uygularsan we topiği iyice okursan konulardan yararlanırsın canım wede istiyeceksin büyümelerini düzenli yapıcaksın tamam tatlım opuyorumnanaktan

Canım ümitsizliğe kapılma hemen büyütrsün sende topikleri okumadınmı bence oku

Şimdi ilk önce küç kara üzüm çekirdeğiyle başla sabah akşam 1 tatlı kaş suyla yutucaksın
sonra masaj mersin yağı çilek yağı ççörekotu yağı bir yağ belirle onunla masaj yap bunları uygularsan we topiği iyice okursan konulardan yararlanırsın canım wede istiyeceksin büyümelerini düzenli yapıcaksın tamam tatlım opuyorumnanaktan

ya paronayaklştm yolda yürüken kızların göğüslerine bakar hale geldm, topik duymamıstım hiç o ne oluyor ?

kızlar bakın sakın sakın o yağlardan almayın eğer sağlığınızı düşünüyosanız. Ben uzman doktorların açıklamalarını dinledim. Eğer o haplar,yağlar göğsünüzü büyütüyosa daha çok korkun!!!!!!!!! çünkü meme kanseri riskini arttırması demek bu. Bakın göğsün büyümesi ötrojen hormonuna bağlıdır. O tür şeylerde östrojen veriyo. Eğer siz sağlıklı bedeninize dışarıdan gereksiz yere östrojen alırsanız meme kanseri riskinide kendiniz arttırmış olursunuz. Bana inanmıyosanız doktorlara sorun.

ya paronayaklştm yolda yürüken kızların göğüslerine bakar hale geldm, topik duymamıstım hiç o ne oluyor ?

Canım topik bunun gibi(çok küçük göğüzler hakkında paylaşım alanı ) gibi yerler mesela kara üzüm çekirdeğiyle gösüsleri büyütmek adında bir toik war onada bak bunlar yani tmm tatalım bende bayılıyorum büyük yani normal memişlere çok güzel memeişler büyük memeişlerdir bizimkiler gibiidelikafadulden

kızlar bakın sakın sakın o yağlardan almayın eğer sağlığınızı düşünüyosanız. Ben uzman doktorların açıklamalarını dinledim. Eğer o haplar,yağlar göğsünüzü büyütüyosa daha çok korkun!!!!!!!!! çünkü meme kanseri riskini arttırması demek bu. Bakın göğsün büyümesi ötrojen hormonuna bağlıdır. O tür şeylerde östrojen veriyo. Eğer siz sağlıklı bedeninize dışarıdan gereksiz yere östrojen alırsanız meme kanseri riskinide kendiniz arttırmış olursunuz. Bana inanmıyosanız doktorlara sorun.

:1shok::1shok::1shok:

X