Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

kızlar sze bişey söylcem , az önce doktora gittim kremmiş, bitkisel kremlermş.spreylermiş sakın dedi, göğüs dokusuna dışardan müdahale yapmayın ödem oluşur dedi. bir kadın hap kullanmış göğüs kanseri olmuş göğsü alınmış, ya genetiktir ya da hormonlarla ilgili sorun vardır dedi. Adet için gec kalmışsn dedi kadın doğuma git yumurtalıklarınnın ultrasonu nu çektir dedi bırakmıycam bu işi kızlar... Sizinle paylaşmak istedim sadece sevgilerle..

ya ama çilek yağı, yada çörek otu yağının falan ne zararı olurki...
yada küç kullanmanın ne zararı olur kii onu anlamadım ben..fisfisfis
sonuçta küç.ün göğüs büyütücü etkisi olduğunu bilmeden kullananlar da var sağlık için...

kızlar sze bişey söylcem , az önce doktora gittim kremmiş, bitkisel kremlermş.spreylermiş sakın dedi, göğüs dokusuna dışardan müdahale yapmayın ödem oluşur dedi. bir kadın hap kullanmış göğüs kanseri olmuş göğsü alınmış, ya genetiktir ya da hormonlarla ilgili sorun vardır dedi. Adet için gec kalmışsn dedi kadın doğuma git yumurtalıklarınnın ultrasonu nu çektir dedi bırakmıycam bu işi kızlar... Sizinle paylaşmak istedim sadece sevgilerle..

Geçmiş olsun canım baktır sakın ihmal etme adet düzensizliğin warsa utrasona gir tmm ihmal etme canım Allah şifa wersin

Geçmiş olsun canım baktır sakın ihmal etme adet düzensizliğin warsa utrasona gir tmm ihmal etme canım Allah şifa wersin

teşekkr ederm canım ilk adetimi ben ortasonun ilk dönemi bittiğinde olmuştum.. kadın doğuma gidicem işte en kısa zamanda utanıyrm bu göğzlerle dışarı cıkmaya )= cok kötü halim ya ):

ben şunu merak ediyorum.küçük göğüslü olup bebeği olanlar bebeğini emzirebiliyo mu?merak ediyorum nasıl bi duygu.

ben şunu merak ediyorum.küçük göğüslü olup bebeği olanlar bebeğini emzirebiliyo mu?merak ediyorum nasıl bi duygu.

Emziriyo canım merak etme hamile kalınca sütbezleri çalışıyo heralde süt doluyo bebek emdikce yediklerinlede süt geliyo küçükde olsa büyükde olsa emzirebilirsin canımopuyorumnanaktan

evett doktorlar önermiyorlar hiç ::KK43:

CAnlarım unudumuzu yitirmek yok aynen dewam masaja küçe ne yapıyosanız yawaş yawaş yapın kızlar büyüyor isteyin yeter:lepi:

aradaşlar peki sizin kilonuz nasıl? ben zayıfım ama kilolu olsam da kalçadan alıyorum.göğüslerim çok az büyüyor.eğer oranıtlı büyüse hiç düşünmeden kilo alrdım ama olmuyo işte:KK43:

bnm kilom 48 boyun 160 bende bi ara o yönteme gittim zayıfım kilo aliim göğüslerim de büyür filan eet büyüdü ama yani:KK70: bi yere kdr:KK70:

bnm kilom 48 boyun 160 bende bi ara o yönteme gittim zayıfım kilo aliim göğüslerim de büyür filan eet büyüdü ama yani:KK70: bi yere kdr:KK70:

boyum 1.67 kilom 47 düşünün artık felaketi :KK70:

ben de uzun süre 41 kiloydum. boyum da 1.60. bir kaç yıl içinde çok kilo aldım. oldum 49. ama göğüslerde 1 cm büyüme olmadı. göbeğim çıktı bacaklarım kalınlaştı (zaten kalındı onlar) o kadar. bir tek faydası oldu kilo almamın. o da kollarımın iskelet görüntüsünden kurtulmam oldu.

X