- 16 Haziran 2009
- 353
- 2
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yapıodum rezeneyle yaptım birz sonra yasemin yagıyla da yaptım ama bıraktım artık zaten sınawlarım var küçü yiyebiliyorum sadece...
cok sAol ezzoocuumopuyorumnanaktanhımm anladım..buz masajı yap bence..ben hiç yağlarla yapmadım..sürtünmeyi azaltsın die elime geçen bi yağı kullanıorum :) ama buz masajından mıdır nedir..çok acıo bu ara..hem bugün ölçtm 1 cm de artmışkaydirigubbakcemile3 ay maşallah hihoyyyt
başarılar cnm sınawlarında da:Saruboceq:
saol canımm..ben de o yüzden bıraktım zaten masaj yapmak işkence gibi gelio:1ninca:kız rezene yağı çok pis kokuyo deu cum yaaa ben bi gün yaptım bıraktım dayanamadım kafamçokkarıştı
sınavlarında başarılar şekerimm öptümmm zemuszemusopuyorumnanaktan
önemli diil cnm..bende üniye gidince buzu nerden bulucam die düşünüorum yurtta,,kantinn dolabından çalarmışım kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar kara üzüm çekirdeği tozu hiç bir yerde yok yani aktarlarda ama kara üzüm çekirdeği var bunu nasıl toz haline getirebilirim bide rezene çayını nereden alabilirim bide ne zaman nekadar içmeliyim lütven cevap yazın artık beklemeye tahammülüm yok
Kızlar Meraba..
Bende maalesef küçük göğüslere sahibim. 50 gün sonra düğünüm var inşallah.. O yüzden çalışmalara başladım:)) Yaklaşık bir ay önce yine kulubümüzün formundan okuduğum buz masajını yapıyorum.. olumlu etkisini gördüm herkese tavsiye ederim.. ( güzel, tatlı diliyle anlatmıştı bi arkadaşımız Altın Kurallar vererek.. Arkadaşımın adını unuttum özür diliyorum.)
Kızlar benim bi sorum olacak.. Şimdi , benim göğüslerimin içinde sert,yuvarlak tabakalar var. Ergenliğin ilk yıllarında teyzeme anneme gösterirdim büyüyecek derlerdi.. halen varlar ama pek büyümek içn değiller sanki. Sizlerde de var mı? onu merak ettim:)) Bazı arkadaşlarımda var bazılarında yokmuşta.. Yani hakikaten büyümeye elverişli olan göğüslerde mi var acaba onu merak ettim=)