Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yanlız deilsin dostum ben de 75 i dolduramıorummirmirmirmirsdyenime baktığımda tasan göğüsler görmeyi çok isterdim ama ne kadar takıntı yapsam ben üzülüorum..hiç değişen bir sey olmuyor..hamile kalınca byüyecek nasılsa hemde sarkma gibi sorun olmayacak tam kıvamında kalacak..kuzenimden biliyorum..yok denecek kadar az göğüse sahipken doğumdan sonra cok güzel göğüsleri oldu..ve kaldı öyle..öyle olacağını umuyorum..:dance:kızlar bu konuyla alakalı ne kadar çok başlık olduğunun farkındayım ve hepsini hepinizden iyi bi şekilde takip ediyorum emin olun.
şimdi küçük göğüs küçük göğüs diyoruz ama anlamıyorlar. ben de buna aşırı derecede kızıyorum. ilk önce şunu belirtmek istiyorum BAYANLAR BİZİM EN AZINDAN BENİM SORUNUN KÜÇÜK GÖĞÜS DEĞİL HİÇ GÖĞÜSE SAHİP OLMAMAK!
ben ne yazıkki 75 beden dolgulu sütyeni bile dolduramayan acınılası bi insanım. eğer aynı durumda olan varsa sölesin kızlar ne olur. ne işime yarıycak bilmiyorum ama yalnız olmadığımı bilmek istiyorum. sanki kimsenin benimki kadar küçük değildir gibi geliyo...
küç yiyorum, rezene çayı içiyorum, masaj yapıyorum ama tık yok. ilaçlara hem param yetmiyor hem de kullanmaya korkuyorum açıkcası. kremler de aynı şekilde... ameliyata zaten param yok seneye erkek arkadaşım yaptırırız diyo ama gözüm onu da yemiyo...
ciddi anlamda psikolojim bozulmaya başladı...
yalnız değilsem boyut açısından söyleyin olur mu senağlama
kom un sitesindeki ölçü yerine girdiğimde bana yanlış değer dedi. 65A diye beden bile var o sitede ama bana yanlış değer dedi senağlama
yanlız deilsin dostum ben de 75 i dolduramıorummirmirmirmirsdyenime baktığımda tasan göğüsler görmeyi çok isterdim ama ne kadar takıntı yapsam ben üzülüorum..hiç değişen bir sey olmuyor..hamile kalınca byüyecek nasılsa hemde sarkma gibi sorun olmayacak tam kıvamında kalacak..kuzenimden biliyorum..yok denecek kadar az göğüse sahipken doğumdan sonra cok güzel göğüsleri oldu..ve kaldı öyle..öyle olacağını umuyorum..:dance:
sabır delikafaduldenInsAllah da nerdee daha kac sene var ozamana kadar InsAllah kendim bir 80-85 olsam... Herkeze MasAllah darisi basima InsAllah diye diye bir hal oldum zaten pff:çok üzgünüm:
4 kızkardeşiz aynı.....ama kilo farkediyo
..
ya bi konu silinmiş hangisi ki çıkartamadım. neyse nezcim masaj ya çay demiştin başka ne yapayım harfiyen uyguluycam? kaydirigubbakcemile2
Kızlarrrrr kaydirigubbakcemile2
kardeşime bugün göğüslerimi gösterdim.. en son 1,5 ay önce görmüştü =)
büyümüşler dedi o kadar mutlu oldum ki kaydirigubbakcemile3
demekki ben fark etmemişim her gün bakmaktan kaydirigubbakcemile
Kızlarrrrr kaydirigubbakcemile2
kardeşime bugün göğüslerimi gösterdim.. en son 1,5 ay önce görmüştü =)
büyümüşler dedi o kadar mutlu oldum ki kaydirigubbakcemile3
demekki ben fark etmemişim her gün bakmaktan kaydirigubbakcemile
sılınen konu resımler vardıya o cnm gogus resımlerı hem masaj hem cay aynı anda canım bıde sınav cekmekde buyutuyomus spor yanı kaydirigubbakcemile5
şınav çekemiyorumki cnm yaaa kollarım o kadar kuvvetsizki çekemiyorum bi türlü :1no2:
plates yapın demiş bi kaç kişi plates yapıyorum ufaktan ufaktan işe yararmı bilmiyorum ama bakıcaz artık :1rolleyes:
bıde ellerını bırlestırıp ıttırme hareketı var canım sonra elını yumruk yapıp dıger elının avucunun ıcıne dogru bastırma hareketı de var ben sınav cekıyorum gunluk duzenlı ama az yanı 10 sabah 10aksam kollarım zaten masajdan kalınlastı dahada kalın olur dıye korkuyorum vallasenağlama
evet cnm şınav biraz kalınlaşma yapabilir çünkü kol kaslarını geliştiriyo ama yapabilsem şınav çekcem kollarım kalın değil zaten ama gücüm yetmiyo şınava senağlama
neyse cnm o zaman o ittirme hareketini yapayım bari inşallah işe yarar şimdi ölçtüm gelişme olursa cmde artış falan hemen bilgilendiririm :lepi:
ıns canım olumlu guzel haberlerını beklıyoruz:1hug: