Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

benimde küçük yaaa çevremdekiler gibi olsun istiyorum kıskanıyorum valla göğsümü gere gere dolaşmak istiyorum ama senağlama

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bu konuyla alakalı ne kadar çok başlık olduğunun farkındayım ve hepsini hepinizden iyi bi şekilde takip ediyorum emin olun.
şimdi küçük göğüs küçük göğüs diyoruz ama anlamıyorlar. ben de buna aşırı derecede kızıyorum. ilk önce şunu belirtmek istiyorum BAYANLAR BİZİM EN AZINDAN BENİM SORUNUN KÜÇÜK GÖĞÜS DEĞİL HİÇ GÖĞÜSE SAHİP OLMAMAK!
ben ne yazıkki 75 beden dolgulu sütyeni bile dolduramayan acınılası bi insanım. eğer aynı durumda olan varsa sölesin kızlar ne olur. ne işime yarıycak bilmiyorum ama yalnız olmadığımı bilmek istiyorum. sanki kimsenin benimki kadar küçük değildir gibi geliyo...
küç yiyorum, rezene çayı içiyorum, masaj yapıyorum ama tık yok. ilaçlara hem param yetmiyor hem de kullanmaya korkuyorum açıkcası. kremler de aynı şekilde... ameliyata zaten param yok seneye erkek arkadaşım yaptırırız diyo ama gözüm onu da yemiyo...
ciddi anlamda psikolojim bozulmaya başladı...
yalnız değilsem boyut açısından söyleyin olur mu senağlama
kom un sitesindeki ölçü yerine girdiğimde bana yanlış değer dedi. 65A diye beden bile var o sitede ama bana yanlış değer dedi senağlama
yanlız deilsin dostum :KK43: ben de 75 i dolduramıorummirmirmirmirsdyenime baktığımda tasan göğüsler görmeyi çok isterdim ama ne kadar takıntı yapsam ben üzülüorum..hiç değişen bir sey olmuyor..hamile kalınca byüyecek nasılsa hemde sarkma gibi sorun olmayacak tam kıvamında kalacak..kuzenimden biliyorum..yok denecek kadar az göğüse sahipken doğumdan sonra cok güzel göğüsleri oldu..ve kaldı öyle..öyle olacağını umuyorum..:dance:

yanlız deilsin dostum :KK43: ben de 75 i dolduramıorummirmirmirmirsdyenime baktığımda tasan göğüsler görmeyi çok isterdim ama ne kadar takıntı yapsam ben üzülüorum..hiç değişen bir sey olmuyor..hamile kalınca byüyecek nasılsa hemde sarkma gibi sorun olmayacak tam kıvamında kalacak..kuzenimden biliyorum..yok denecek kadar az göğüse sahipken doğumdan sonra cok güzel göğüsleri oldu..ve kaldı öyle..öyle olacağını umuyorum..:dance:

InsAllah da nerdee daha kac sene var ozamana kadar InsAllah kendim bir 80-85 olsam... Herkeze MasAllah darisi basima InsAllah diye diye bir hal oldum zaten pff:çok üzgünüm:

kızar slm uuzn zamandır giremiodumm nez nasılsın canım yaa senle konusmustukk bi gelişme varmı bende rezene duydum içtim şu an reglim o yüzden ğöğüsler süper ama 2 gün sonra söncek maleseff yeni denediğin bşiler var mıı ben sac için aktara gttim bayanmış fırsattan istifade sordum göğüs büyüütmeyi kadın bana civanperçemi dediiiii alammıkiii mirmirmirmir

haaaaaaa bide mersin yağını duydumm yaa onu kullanan var mıı rezene çayı içip mersin yağı sürüp masaj yapim diorumm inş işe yarar maskara o resimleri koymakla çok ii etmişş halime şükrettim ama azcık daha büyüsünler başka bşii istemiorummmm :eek:

slm kızlar 20 gündür takip ediyorum sizleri 15 gündür uyguluyorum bakalım şimdilik bişey yok 36 yaşında 2 çocuk annesiyim bende sizler gibi çok şikayetçiyim
evlenince büyür demeyin sadece hamilelik ve emzirmede büyür sonra eskisindende küçük olurlar sevgilerrrr

4 kızkardeşiz aynı.....ama kilo farkediyo
..

bunyeye gore degısıo cnm o ben kılo alsamda versemde hıc fark etmedı yanı hep kucuk hep kucukdu 5kılo aldgım bıle oldu her bolgem yuzum kalcalarım aldı ama orda tık yok:1no2:

ya bi konu silinmiş hangisi ki çıkartamadım. neyse nezcim masaj ya çay demiştin başka ne yapayım harfiyen uyguluycam? kaydirigubbakcemile2

ya bi konu silinmiş hangisi ki çıkartamadım. neyse nezcim masaj ya çay demiştin başka ne yapayım harfiyen uyguluycam? kaydirigubbakcemile2

sılınen konu resımler vardıya o cnm gogus resımlerı hem masaj hem cay aynı anda canım bıde sınav cekmekde buyutuyomus spor yanı kaydirigubbakcemile5

Kızlarrrrr kaydirigubbakcemile2
kardeşime bugün göğüslerimi gösterdim.. en son 1,5 ay önce görmüştü =)
büyümüşler dedi o kadar mutlu oldum ki kaydirigubbakcemile3
demekki ben fark etmemişim her gün bakmaktan kaydirigubbakcemile

evet cnm yaa sureklı bakmakdan bız anlamıyoruz sankı baskasına gosterınce daha ıyı soyluyo aradakı farkı yanı bende anneme gosterdım oda soyledı dahada faretmıs dıye bana zaten masaj yaparken buyuyo gıbı gelıo aynaya bakarak yapmak ıstemıyorum artık valla ıyıce kafayı bozdum bunlarlakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sütyendende çok belli oluyo canımm büyüdüğünü ben o şekilde anladımm yani işimiz gücümüz memiş olduu e bi zahmet büyüsünler mutlaka büyüyodur aslında da biz pek farkedemioruz bi anda silikonlu gbi olcak deill yavaş yavaşşşş şakkıdı

sılınen konu resımler vardıya o cnm gogus resımlerı hem masaj hem cay aynı anda canım bıde sınav cekmekde buyutuyomus spor yanı kaydirigubbakcemile5

şınav çekemiyorumki cnm yaaa kollarım o kadar kuvvetsizki çekemiyorum bi türlü :1no2:
plates yapın demiş bi kaç kişi plates yapıyorum ufaktan ufaktan işe yararmı bilmiyorum ama bakıcaz artık :1rolleyes:

şınav çekemiyorumki cnm yaaa kollarım o kadar kuvvetsizki çekemiyorum bi türlü :1no2:
plates yapın demiş bi kaç kişi plates yapıyorum ufaktan ufaktan işe yararmı bilmiyorum ama bakıcaz artık :1rolleyes:

bıde ellerını bırlestırıp ıttırme hareketı var canım sonra elını yumruk yapıp dıger elının avucunun ıcıne dogru bastırma hareketı de var ben sınav cekıyorum gunluk duzenlı ama az yanı 10 sabah 10aksam kollarım zaten masajdan kalınlastı dahada kalın olur dıye korkuyorum vallasenağlama

bıde ellerını bırlestırıp ıttırme hareketı var canım sonra elını yumruk yapıp dıger elının avucunun ıcıne dogru bastırma hareketı de var ben sınav cekıyorum gunluk duzenlı ama az yanı 10 sabah 10aksam kollarım zaten masajdan kalınlastı dahada kalın olur dıye korkuyorum vallasenağlama

evet cnm şınav biraz kalınlaşma yapabilir çünkü kol kaslarını geliştiriyo ama yapabilsem şınav çekcem kollarım kalın değil zaten ama gücüm yetmiyo şınava senağlama
neyse cnm o zaman o ittirme hareketini yapayım bari inşallah işe yarar şimdi ölçtüm gelişme olursa cmde artış falan hemen bilgilendiririm :lepi:

evet cnm şınav biraz kalınlaşma yapabilir çünkü kol kaslarını geliştiriyo ama yapabilsem şınav çekcem kollarım kalın değil zaten ama gücüm yetmiyo şınava senağlama
neyse cnm o zaman o ittirme hareketini yapayım bari inşallah işe yarar şimdi ölçtüm gelişme olursa cmde artış falan hemen bilgilendiririm :lepi:

ıns canım olumlu guzel haberlerını beklıyoruz:1hug:

kızlar femagıs dıye bı krem var kullananların olumlu sonuc aldıgını okudum bı cok yerde daha once burda da acılmıs oyle bı sayfa tayland da bulunmus bı bıtkı varmıs ıcınde kullanan arkadaslar varmı gercekten fayda edermıkı yaa:1shok:

X