Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

şimdi bu kadar oldu
res1k.jpg

millya anacm nerde byttün bu balkabaklarını 100 bedn takıymuzun banada verirmsin frmülünü

Bende yeşil cay içiyorum oda işe yararmı memişliri büyütüymu sağlıklı diye içiyorum ben

ya millya senin arasındaki fark cok 91 ile 76. 15 cm cok iyi bi fark ki bu da göğüslerinin büyük olduğunu gösterir. alt ve üstün ne kadar olduğu değil aradaki fark önmli.. snn göğüz altın 76 belki küçük gibi gelebilir ama göğüsten 91 cm var hihoyyyt bide küçük diyosunkafamçokkarıştı

tmm cnm kızmayın aaa bu arada yanlış ölçmüşüm aceleyle üst 93 alt 76 ama eskiden iki sene önce küçüktü valla :) yeşil çay içtim ama sağlık için çatlak olmasın diye yağ ile masaj yaptım spor yapıyorum tamamen sağlık için yani büyütmek için bi çaba göstermedim ama çok yararı oldu galiba biraz da genetik sanırım 90 beden kullanıyorum şimd
sizinde benim gibi olabilir a.s heran isteyene biraz verebilirim kaydirigubbakcemile3

bi kilo mu :1shok: cnm yaaa zaten toplasan bi kilo gelir onuda sana verirsem eski günlere geri dönerim çok strese girmiştim o zamanlar nişanlımda beni boşar sonra kaydirigubbakcemile3 bendede sanki beş kilo varda :) sende yine biraz vardır sana yetecek kadar o kadar verirsem bende hiç kalmaz :roflol:

yarm prtakal bu kdr oluyomuş nez sennkilr bu kadrmı

Eklentiler

• $d33900a0f9.jpg
    $d33900a0f9.jpg
    15,4 KB · Görüntüleme: 33
X