Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

Plates hareketlerinden göğüs için olanları yazıyorum inş anlaşılır bi şekilde olur

Yüz üstü yatıyosunuz alnınız yere değiyor iki kolunuzu ileriye uzatıp çekiyosunuz eliniz omuzunuzun hızasında olucak we nefes alış werişde çok önemli ileriye uzatırken nefes alıyorsunuz indirirken nefes weriyorsunuz

yine yüz üstü yatıp alın yerde kollarmızı ileri uzatıp küçük parmağımızı kalcamıza değdiriyoruz koları ileri uzatırken nefes alıyorum kalcaya değdirirken nefes weriyoruz

nefes alış werişler 5 saniyede olmalı çok hızlı alıp wermeyin
şimdilik bunlar canlarım yine yazarım hareketleri sewgilera.s.

nurcum bu yazdıın hareketler sıkılaştırmak için sanki ya :KK43: büyütürmü yanii zaten küçücük memişler bide sıkılaşırsaa daha çok iice kaybolmasın sorasenağlama

kızlarrr buaradaa bnm psikolojimgerçektenn çökmüş durumdaa sevgilimle bi yere gittimiz zmnn havalarda ısındı tabii herkes dekolte dekolte giyinioo hepp kızların göğüslerine bakıo diee düşünmyee başladımm sürekli kavgalar çıkartıorumm nereye bakıosun sen bilmemne diee çocuk nasıl davrancaını şaşırdı paranoyak gibi oldumm yaaa bnm gibi olan varmı aranızdaaa off allahımmm :KK43: :KK43:

nurcum bu yazdıın hareketler sıkılaştırmak için sanki ya :KK43: büyütürmü yanii zaten küçücük memişler bide sıkılaşırsaa daha çok iice kaybolmasın sorasenağlama

Yok canım ya sıkılaştırmakla alakası warmı bilmiyorum ama göğüs genişligi için kasların acılması için gewşemek için bence çok güzel hareket diyorumkaydirigubbakcemile2

kızlarrr buaradaa bnm psikolojimgerçektenn çökmüş durumdaa sevgilimle bi yere gittimiz zmnn havalarda ısındı tabii herkes dekolte dekolte giyinioo hepp kızların göğüslerine bakıo diee düşünmyee başladımm sürekli kavgalar çıkartıorumm nereye bakıosun sen bilmemne diee çocuk nasıl davrancaını şaşırdı paranoyak gibi oldumm yaaa bnm gibi olan varmı aranızdaaa off allahımmm :KK43: :KK43:

aynı psikolojideyiz canım geçen kızın teki açmış göğüsleri...gerine gerine geziyo bende sevgilimleyim benim gözler direk kaydı zaten...yani benim bile kaymışken o erkek haliyle nasıl bakmasın demi...öyle b:çok üzgünüm:eek:zuldumki anlatamam yaaa....

sizn sevglileriniz bilem var benim sırf bu yüzden hiç sevglm olmadı yaşım 25 senağlama

sizn sevglileriniz bilem var benim sırf bu yüzden hiç sevglm olmadı yaşım 25 senağlama

nasıl yani cnm bu yüzden sevgilin olmadı bence erkekler için çok büyük aptallık bence sen doğru insanla karşılaşmamışsın ondan yani yoksa her erkek göğüse önem veriyo diye birşey yok yani sen umudunu kaybetme sakın bir göğüs için bakacaksa zaten hiç bakmasın :eek:klava:

öle diil ben istemedim çok krkuyorum ellerse die silikolu styenlrle bykmş gibi gsteriyorm evde bile öle gzyrum kimse bilmiyo

napaym arkadlşlarm anlatıyo anlarsınız ya ben olmazki yani o göğüslerle neyse anladınız işte

napaym arkadlşlarm anlatıyo anlarsınız ya ben olmazki yani o göğüslerle neyse anladınız işte

sen bilirsin cnm ama bence kendini mahrum etme bazı şeylerden beğenmezlerse kendileri bilir ama beğenen çok oluyo yani örnekleri çok küçük göğüslü evliler var üzme kendini :1rolleyes:

sen bilirsin cnm ama bence kendini mahrum etme bazı şeylerden beğenmezlerse kendileri bilir ama beğenen çok oluyo yani örnekleri çok küçük göğüslü evliler var üzme kendini :1rolleyes:

aman bencede benı begenen boyle begensın valla yoksa by by aman erkekler kendı eksıklerıne baksın bence yanı

aman bencede benı begenen boyle begensın valla yoksa by by aman erkekler kendı eksıklerıne baksın bence yanı

bencede yani eğer size bu konuda birşey söyleyen bi erkek olursa hemen sizde onun eksiğini yüzüne vurun bedenen veya zeka olarak ne olursa artık bence çevrede eksiksiz erkek yoktur :mymeka:

bencede yani eğer size bu konuda birşey söyleyen bi erkek olursa hemen sizde onun eksiğini yüzüne vurun bedenen veya zeka olarak ne olursa artık bence çevrede eksiksiz erkek yoktur :mymeka:

yanı bence ıc guzellıgı yuz guzellıgı cok daha onemlıdır bu tarz seylerdense ben sadece esım ıcın uzulurum hanı evlenınce o yuzden cabalıyorum bıraz bıde kendım ıcın de aynaya bakınca gorunum olarak yoksa sevgılı de kım oluyo amannnnnsırnaşık şey

yanı bence ıc guzellıgı yuz guzellıgı cok daha onemlıdır bu tarz seylerdense ben sadece esım ıcın uzulurum hanı evlenınce o yuzden cabalıyorum bıraz bıde kendım ıcın de aynaya bakınca gorunum olarak yoksa sevgılı de kım oluyo amannnnnsırnaşık şey

hah şöyle yaaa :içelim: senin sevgilin falan varmı cnm?

ben de eskiden evlenince ne olur diye takardım kafama, büyüdükçe hayatta fiziki özelliklerden çok daha önemli şeylerin olduğunu idrak etmeye başladım. sorunun üstüne gidersem kendimle de barışabilirim diye düşündüm. 2 aydan fazladır uğraşıyorum ve sonucu aldıkça kendimi sevmeye başladım. önceden yüzüne bakmadığım göğüslerimi seviyorum artık.

ben de eskiden evlenince ne olur diye takardım kafama, büyüdükçe hayatta fiziki özelliklerden çok daha önemli şeylerin olduğunu idrak etmeye başladım. sorunun üstüne gidersem kendimle de barışabilirim diye düşündüm. 2 aydan fazladır uğraşıyorum ve sonucu aldıkça kendimi sevmeye başladım. önceden yüzüne bakmadığım göğüslerimi seviyorum artık.

bu aralar yalandan degıl bende gercekden svıyorum daha da dolgun gelıo gozume sankı caylardanmı yoksa yıne karısım yagla yaptıgım masajmı bılmıom ama daha farklı gelıo ve gozum hep onlarda sevıyorum artık barısıgım bende aynen

X