Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

evlenince büyümüyor doğum kontrolde büyütmüyor büyümüyor işte uğraşmayın çaresi yok küçük göğüs nasıl kocaman olur ya bir sürü şey denedim olmuyo nasıl kafamıza takmıycaz onu öğrenmek lazım artık galiba ya da kafayı yemek lazım bizim kısmetimiz böyleymiş yani bu konuda kısmetsizmişiz malesef napalım Allah ın takdiri

evlenince büyümüyor doğum kontrolde büyütmüyor büyümüyor işte uğraşmayın çaresi yok küçük göğüs nasıl kocaman olur ya bir sürü şey denedim olmuyo nasıl kafamıza takmıycaz onu öğrenmek lazım artık galiba ya da kafayı yemek lazım bizim kısmetimiz böyleymiş yani bu konuda kısmetsizmişiz malesef napalım Allah ın takdiri

ya ben yazmıştım daha önce.bence bir kadın doğum uzmanına gidip anlat durumunu.bende senden farksız değilim.daha önce hapını,kremini kullandım azıcıkta olsa farketti ama gerçekten ürünler pahalı.şimdi bant kullanıyorum etki görülüyor azda olsa.ve nasıl bir sütyen kullandığında önemli bence.içi boş görünmeyecek uygun modeli bulmak gerekiyor ben öyle yaptım.şimdi daha iyi hissediyorum.hakikaten benimde moralimi bozuyor durumum

esicim ne bantı kullanıyosun sen ne kadar fark oldu işe yarıyormu yardımcı olurmusun birde kaç yaşındasın

Kızlar ben evliyim ama küçük işte küçük. Çaresi yok. Evlenince falan büyümüyo. Ama hamileyken çok güzel oldu kilolarımı verince yine eskisi gibi oldu. Doktorum hap map krem kesinlikle olmaz dedi.Boşverin küçük olsun sağlıklı olsun

bende bandı merak ettim esicim ne bandı?? yoksa kremlerden almayı düşünüodum öneriomuusnuz kızlar?

bende bandı merak ettim esicim ne bandı?? yoksa kremlerden almayı düşünüodum öneriomuusnuz kızlar??

melekberkecim bende evliyim evlilikle ilgisi yok eşlerimizin bakış açısını çok önemsiyorum ben belki yanlış düşünüyorum ama çok takıyorum işte ne yapayım senin eşin bu konuda bişey diormu sana memnun olup olmamasıyla ilgili veya ne bilim

Kızlar bu yöntemi nette buldum ve benim aklıma çok yattı, bilimin tek kabul ettiği yöntemmiş. ne diyorsunuz:

Amerikada göğüsleri büyüten bir sütyen geliştirilmiş.
Almanyanın tıp dergilerinden Aerztezeitung’un sayfasındaki estetik habere göre, Amerikan Brava LCC firması, göğüsleri bir beden büyüten sutyen geliştirdi.

Bilgisayar ile bağlantılı sutyende yaratılan vakum, dokuları hafifçe çekiyor ve böylece göğüs hücrelerinin büyümesini sağlıyor.

Tam sonuç için sutyenin 10 hafta boyunca günde 10 saat takılması gerekiyor.
yasakkelime

bence de bunun bi çaresi yok ya aslında ben cok fazla rahatsız olmuyorum alıstım galıba bu duruma ama bazı kıyafetler hos durmuyor tabı. yıne de o kadar sorun yapmıyorum da evlenınce nolcak onu dusunuyorum. hamıleyken buyuyormus baya o zaman tadını cıkarırız:) sonra yıne eskı halıne donecek tabı kı.

benimde aynı şekilde kızlar...dediler bana allbress al aldım aktardan yağ al dediler yine aldım al al nereye kadar dedim kendime kabullendim galiba artık bir uğraş vermiyorum yetti canıma valla... ama heran bu psikolajiden kurtulup yeni bi projeye başlayabilirim:)

cnm benim kendimi kanıtlamak gibi bir niyetim olmadığından laf etmek için yazmam bu başlığa merak etme burda küçük göğüsten yakınan arkadaşların taktığı o küçük göğüslerin öyle önemli bir şey olmadığını söyleyebilirim
oda benim özgür düşüncem ben nerde ne söyleyeceğimi iyi bilirim o yuzden yorulma canım.

bu mesajla nerede söyliyceğini bilmediğin ortaya çıktı arkadaşım. burası, moral verme ya da bozma mekanı değil, önerin varsa buyur, yoksa gereksiz mesajlar yazma... gereksiz cevap hakları da doğurma

bu mesajla nerede söyliyceğini bilmediğin ortaya çıktı arkadaşım. burası, moral verme ya da bozma mekanı değil, önerin varsa buyur, yoksa gereksiz mesajlar yazma... gereksiz cevap hakları da doğurma

benim niyetim moral vermek ya da bozmak değil akıl vermekti zaten arkadaşım bunu anlayamamışsın baştan oku istersen

..................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
walla aynen benimde öyle bi insanda hiç mi göğüs dokusu olmaz yaa...resmen sevgilimle aynı göğüslere sahibim...iğrenç ve üzücü bi durum...

Sayın Tuba Ceren. Pamuk'un dediğine katılıyorum. Biz burada hepimiz birbirimizi bulmaya çalışıyoruz ve bizi rahatsız eden bir konuyu paylaşıp fikir alışverişi yapıyoruz. Hevesliyiz, azimliyiz. Lütfen bunları küçümseyip boşuna uğraşıyormuşuz gibi hissettiren yorum yazmayın.

Kızlar bence keten tohumu da işe yarıyor. Sabırla, ısrarla denemek lazım. Ben yaklaşık 1 aydır hergün 1 kaşık alıyorum sanki faydası oluyor. Bir dolgunluk hissediyorum son haftalarda. Buna birde vakum masajını ve ısırgan otunu da katarsam daha da sonuç alacağım sanırım. Birkaç santimde olsa ben bunları büyütmeyi kafaya koydum vallahi. İmkansız olmadığını düşünüyorum çünkü göğüslerimiz kaslardan oluşmuyorki, büyüyüp küçülebilen esnek bir dokudanoluşuyor. Haksız mıyım?

bende diyodum hep benim gibi göğüsleri çok küçük 75 i bile doldurmayanlar var mı diye varmış demekki :bbo: çok fazla takmaya başladım gerçekten insan büyük bi eksiklik hissediyo. yani arkadşlarım diğer gördüğüm cinslerim öyleyken ben niye böyleyim diye çıldırıyorum. göğüslerin olduğunda kendini daha iyi hissediyosun dişi olduğunun farkına varıyosun =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…