tatlım benim, çok sevindim. inşallah çok iyi sonuçlar alırsın. Allah hepimizden razı olsun tatlım. insanlar paylaştıkça mutlu olur, paylaştıkça ''insan '' olmayı dahada hakederiz diye düşünüyorum..
duanı esirgeme zaten. Allah büyüktür. çayını içmeye devam et. ben hala içiyorum. arada bir ama. küçülmedi göğüslerim. öyle duruyolar yani :)) sanırım ben 3 ayda günde 3- bazen 4 bardak, içtiğim için, etkisini hızlıca gösterdi. devamlı rezene yükledim vücuduma, oda artık gidecek yer bulamayınca memelerime yaradı :)))
kaba bi formül buldum (şimdilik. ) rezeneyi al, bir çay bardağı suda haşla, kaynasın iyice özü çıksın. sonra onu çatalla ez. püre gibi olsun. 3 günde bir falan göğüslerine masaj yap. dıştanda etkisi olur diye düşünüyorum. rezeneyle beraber ŞERBETÇİ OTU VE ISIRGAN OTU nada aynı işlemi uygula. ve 3 bitkiyide karıştır. 3 günde bir göğüslerine yedirerek masaj yap. ve hava almasını sağlayacak şekilde pamuklu bi penyeyle çok sıkmadan sar.. 2 saat falan kalsa yeter. sonra sil yada yıka. bu şimdilik SADECE KADINLAR KULUBÜNDEKİ BAYANLARIN YAPTIKLARI yöntemin rezeneyle geliştirilmiş hali. ben uygulamadım. denenmesinde sakınca görmüyorum.
REZENE + ŞERBETÇİ OTU + ISIRGAN OTU. (bazı bayanlar ısırganında büyüttüğünü yazmış, ona istinaden yazdım bunu, büyütüyor denmişse büyütüyordur ))))
ben kendi keşiflerimle en kısa zamanda arşınızda olcam inşallah. uğraşıyorum inanın :)
görüşmek üzere...