- 19 Kasım 2011
- 1.238
- 15
aslında bu konu o kadar hassas bi konuki,başında böyle bir sorun olmayan kesinlikle anlamaz...ama inceden inceden sinir ederlerr psikoloji bozmak adınaa...bende 25 yaşındayım,etrafımda benden başka kimsede böyle bir sorun yok,yani sapık değilim büyük istemiorum yeterki küçük diyebilcek kadar bişey olsun yeter..yani arasıra bunu dert ettiğim için Allah tanda korkmuo deilimm..ama ne biliyim yaaa son 13 yıldır ciddi bir şekilde sıkıntı yaptım ve sadece son 2 aydır bunu birileriyle paylaştım etrafımdann...dolunay verdiğin bilgiler için çok teşekkürlerr,adaçayım bittiği gibi rezeneye başlıcamm..ama şunu söylemek istiyorum burda paylaşamıyacağım bir tedavi de oluyorum 1 aydır,ama bu bayağı masraflı bir yöntem..bir gelişme olduğu kesinki,şuan acaip ağrıyolarr...sonuçtan kesin emin olduktan sonra isteyen arkadaşlara söylerim....
ha gayet kızlar bu forum tarih yazacak göğüs mevzusunda valla inanamıyorum sizlere, herkes birşeyler buluyo keşfediyo, süpersiniz:)) dertliyimkederliyim senin yöntemi de çok merak ettim, masaj gibi bişi mi, ay herkeste bi gizem bi gizemen azından ne kadara mal olduğunu söyleyebilirsin, gözüm yemezse hiç heveslenmiyim
selamlarrrr.. hemen yazıp çıkıcam. cevap bekleyen olursa bi dahaki sefere . bi aileyi boşatıyorumda. çalışmam lazım :)))
öncelikle şunu söylim. bi arkadaş bana mesaj atmış. ben mesaj atamadım ama. olmadı. site bana gıcıkmı nedir :))) ARKADAŞIM , O DEDİĞİNDEN DEĞİL. UMARIM BURAYI OKURSUN. :))
gelelim mevzuya, bende pis bi huy var bişeye başlarsam onu bitiririm. acayip kıl oldum erkeklere, küçük göğüs diye saçmalamalar falan. onlara göstericez nasıl büyüyomuş :))))
kafamı taktımmı takıyorum işte bende. ama iyi gidiyo. üniversiteden doktora yapan arkadaşıma kadar gitti konu. o deniz bilimlerinde. ottan falan da anlıyor. biraz daha zaman var.mükemmel bi kür hazırlicam allah izin verirse. kuzende denicem. etki etmeye başladığı an, kürü mesajla atcam sizlere. buraya yazmicam dememi yanlış anlamayın lütfen. sonuçta bu bi deneme yanılma yöntemi. mabal alamam ben. ve benim rezeneme inanmayan bazı arkadaşlar olmuş. hiç kusura bakmayın sizle paylaşmak içimden gelmez. benim bunca işim arasında yalancı çobanlık yapacak halimde yok vaktimde............
sabır kızlar sabır. ciddiyim enteresan şeyler buluyorum.. ansiklopedi aldım eve bu arada. bitki börtü böcekle ilgili :)))))))))) bende dolunaysam bu memeleri ne büyütür hepsini bulup, harmanlayıp insanlık adına bir çığır açıcam..raştırmayla bulunmazmı bunlar. eğer şerbet içini biri araştırıpta kürünü yapmasaymış sizin haberiniz olurmuydu. hayır. demekki araştırınca bulunuyormuş. bizim doktorlar masa başı doktoru. yada proflar şunlar bunlar. bi araştırma yapim ne neye iyi gelir diyen yok..... araştırınca keşif edilir :))))
öpüyorum sizi. sağlıcakla kalın.
Dolunay beni unutma lütfeeen! Rezeneyle 2. haftama girdim rezeneyi evlat edinmiş gibi hissediyorum kendimi göğüslerimdede belki psikolojik belki değil böle bir kıpırdanma var gibi bakalım inş. olcak bişiyler umutluyum. :) Olmasa bile ben içmeye başladığımda griptim onu geçirdi - hem tadıda kötü değil... Sabır gerekli hakikaten!
tatlım şuda var, her insanın bünyesi, meme özelliği, yağ oranı, hücre oranı aynı değil. doğal olarak etki etme süreside, sabırlı olmak iyidir.yani 23 yaşındasın yada
30 her neyse, bu kadar zamandır küçüklüğüyle idare ettikte 3-5 aymı çok gelecek. hayır ... biraz sabır. sterse girip niye büyümüyo, ayy, offf dersek hergün, büyüyeceği varsada büyümez :))
bak gribini geçirmiş ne güzel :) çok geçmiş olsun.
ben 3 adet bitki buldum. sorun şuki Türkiyede yetişme alanı yok. ama üniversitelerin araştırma laboratuvarlarında bulabilirim diye umuyorum. yada olmalı yurt dışından getirtcem. biraz daha sabır. inanın bana çok hızlı bi şekilde uğraşıyorum. olcak olcak, içinizi ferah tutun, kafanızada çok takmayın. biraz sakin :))
tatlım destekli 75 ten desteksiz 85 e geçtim. ya çok saçma geliyo farkındayım . bende ne bu dedim hani. inanamadım. ben çayı bırakmadım ama. 3 günde bir bi bardak içiyorum.
doktorada gittim durumu anlattım. meme dokumu incelemeye aldı. hani bu nedir diye. bildiğimiz meme halini almış. yani içi hava dolu, fos değil. yağ hücrelerini ve kasları çalıştırmış. oda meme içni doldurmuş. hani dokunduğunuzda memeye, içi yağ tabakası gibidir ya. ele gelir topaklık. o var bende.
bende şaşkınım hala. ama hani ben küçüklüğünü hiç dert etmedim. kime ne yani. ben memnunsam kimene. insanlar için var değilim ben. göğüslerimde öyle. :))
umarım işinize yarar.
avukat ablacım beni de o listeye ekler misin?araştırmalarının sonucunu ben de bilmek istiyorum.bu arada rezeneye de başladım eminim etki edicek.başkaları için böyle çabalaman hem de işin gücün arasında ne kadar duygulandırdı beni çok sağolasın Allah senden razı olsun..
ha gayet kızlar bu forum tarih yazacak göğüs mevzusunda valla inanamıyorum sizlere, herkes birşeyler buluyo keşfediyo, süpersiniz:)) dertliyimkederliyim senin yöntemi de çok merak ettim, masaj gibi bişi mi, ay herkeste bi gizem bi gizemen azından ne kadara mal olduğunu söyleyebilirsin, gözüm yemezse hiç heveslenmiyim
yesin seni ablan :)) merak etme sen. tam gaz devam ediyorum. inşallah elde ettiklerimle çok güzel sonuçlar alcaz.. benim bulduğum bitklierin türkçe adı yok. hani latince bi ad vardır, onun ürkçe karşılığı vardır. türkiyede kullanılmadığı ve yetişme alanı yok diye sanırım türkçeye çeviren olmamış. ama latinceden türkçeye google dan çevirebiliyorum. çevirebiliyorum da ortaya saçma sapan bişi çıkıyo. :)) hani aktara söylesen adam '' bizde yok bacım '' der. :))) zaten türkiyede yok anladığım kadarıyla.
ben tam listeyi çıkarayım. bitki listesini. getirtmesi kolay. bi şekildede piyasaya dağıtırım ben :)))) olmadı adresinize yollarım. yaparız bişeyler.
tabikide birçok insanla paylaşıcam. ama dediğiniz gibi saçma sapan yazanlarda oluyor. hoş görmek lazım. benim mememle ne alıp veremediği varsa. insanın içi temiz olmalı ki Allahta yardım etsin. fesatlık düşünürsen büyümez o memeler :)))
Allah hepimizden razı olsun tatlım. elimizden geleni yapmalıyız. 3 günlük dünya. ben araştırırken bişeyleri,, incilerim dökülmüyor yani. dedim ya hani, biri ŞERBETÇİ OTUNU yada KARAÜZÜM ÇEKİRDEĞİNİ araştırıpta denemese senin benim bizim haberimiz olacakmıydı. HAYIR. demekki biraz zaman harcamak gerek. nette hep aynı şeyler var. ama ansiklopediler tam bi cennet :)))))
yazıcam yine en kısa zamanda. siz rezene için, masajını yapın. otuyla krem hazırlayıp sürün. şerbetçi otu + ısırgan otu ' rezene otu + el kremi. buda bi kür. deneyenler olmuş. buda bulunsun aklınızda. ama etkisini okuduğum otları bi bulayım varya..... :))))
öpüldünüz...
kızlar, benimde kiloma göre göğüslerim çok küçükk
hatta çok çok küçük bende çörek otu yağını deneyeceğim umarım bir faydası olur..