- 19 Nisan 2012
- 30
- 1
kabartma tozu pastayı ne kadar kabartır, babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi :)))))
sorcaksın tabi tatlım.
ama buna cevabım net olmayacak. bunu kaçıncı yazışım bilmiyorumda. ben göğüsüm büyüsün diye içmedim. hastaydım içtim, büyüdü. ama hani ağrı bazında dersen, hafif bir sızı 3 hafta sonra sanırım. ben çok yoğunum . işim dolayısıyla. o aralar hani koşuşturuyorum diye sanırım göğüs ağrımı çok önemsemedim. ama evet tahminen 3 hafta diyelim.
sabırsız olma. 1 günde olmazki böle şeyler :))
tarif şeklinde yapmadım ben. sallama yaptım genelde. bardağa bazen 1 tane sallandırdım. bazen rahatlayayım yorgunluğum gitsin diye 2 poşet çay sallandırdım. açık içtiğimdede tahminen 2 tatlı kaiığı koymuşumdur ( ama ben sıcak suya koyup demlenmesini beklemedim. kaynattım 5 6 dakka )))
bi ottan diğerine geçmek zararlı olmaz. ben hep ot içiyorum ve bi adaçayı bi kuşburnu. zararı olsa bana olurdu. sonuçta ot bu. vücut atıyoki zaten faydasız kısmını. bence iç yani, sorun olmaz.
sorun olursa yazarsın. :))
Canım senin bu yazını okurken ben 9.bardağımı içiyorum senin haberin yok! :) Dün 3 bugün 3 bardak ama ben bir çay kaşığı koyuyorum! Arttırırım canım bende senin gibi. Bende tam grip dönemime denk geldim ve öksürürken ciğerlerim ağzıma geliyordu ben yutuyordum. Hafifletti bu çay dün 3 günden beri ilk defa hiç uyanmadan uyudum! 3 gündür uyanıp kıvrım kıvrım olarak öksürüyordum. İnan hafifletti ki ilaç kullanmama rağmen değişim olmamıştı. Teşekkürler canım bak bende senin gibi başladım sayılır inş. kaderimiz aynı olur. :) Gripti Pamela Anderson oldu falan diye anarlar sonra bizi. :) Sahiden takmamak çok güzel birşey ama ben fena halde takıyorum! Bakalım doğal sonuçta faydası olmazsa zararıda olmaz inş. :/