Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

bence sen takmadıgın için boyle olmuş, bişiyi çok istersin ve takarsın olmaz ya bizim mesele aynen oyle , takmamak barışık olmak gerekiyo en önemlisi , beynimiz ters algılıyo :KK31: aslında düz de olabilir küçük dedikçe küçük oluyolar:KK52: ay bugun sütyen alıyım dedim kadın 75 c veriyo bana diyorum bu bana olmaz ama dolgulu olur diyo yok büyük diyorum ısrar ediyo daha ellerinde b si yokmuş galiba o yuzden :KK52: manyak kadın c olsa keşke de alsam b yi bile dolgulu zor dolduruyorum da:KK52:

:))) hiç takmadım. 26 yaşındayım. mandalina kadar bişeydi işte. :KK1: ama bi baktım portakal olmuş. barışık olmak gerek vücudumuzla. isyan etmemek gerek. benim niye memem yok, başkası dekolte giyiyo ben niye giyemiyorum.. dememek gerek. ben mandalinalarımla bikini bile giydim valla. gayette sere serpe uzandım... :KK1:

isteyen herkesin büyümesi dileğiyle...... :)

ilk defa bi yönteme inancım bu kadar tam. rezene tedavisine başladım ben de, gelişme olursa yazarım. günde iki bardak :KK66:

iç tatlım tabi. aralarda kaldı cevaplarım, belki okuyamadın bi daha yazayım. ben bir kütüphaneye gittim. dev arşiivi olan hani. ansiklopediler var. (meydan loreus gibi) onlarda inceledim baya. neymiş bu rezene diye. meme hücrelerini yenilermiş. :))) ben vakit buldukça gidiyorum kütüphaneye. diğer bütün otları araştırcam. Tanrının bahşettiği herşeyin bi sebebi vardır sonuçta. yani, bizim duymadığımız ama kitaplarda yazan kimbilir neler var. çok yakında mucizelerle geri dönceğimi umuyorum :)))

ben kişilerin bu kadar sorun ettiğini bilmiyordum bu foruma girmeden önce. benimde mandalina kadardı resmen. ama hani takmadım. tesadüfen oldu ne olduysa. bir grip ve rezeneye yüklenmem......... umarım sanada faydası olur tatlım. günde bi bardak gece yatarken iç... yani hani hareketle enerji kaybetmemiş olursun. vucüt daha iyi absorbe eder diye düşünüyorum..

rica ederim yani. umarım istediğin ölçülere kavuşursun...

canım süpermiş o zaman yeni ve sağlıklı hücrelerin oluşmasını sağlıyor demekki rezene... Ben de normalde çok takmıyorum kafama ama bazı dönemler çok takılıyorum ya ister istemez... Sonuçta dolguluydu destekliydi kullanırken çok hoş ama onlar aradan çıkınca bildiğin düzlük yani :) 24 yaşındayım ama inanıyorum geç değil ve büyüeceler inşallah saol tatlım... Bu arada yeni bilgilerle dönüşünü merakla beklicem :):)

slm kızlar bazen diorum ki sorun yapma senide böle yaratmış yaratan ama olmuo yaa 1 ay sonra düğünüm var :KK14: ve ben hala büyütemedim yapmadığım bişi kalmadı yani kremler haplar kullandım zararlı die bıraktım yağlar kullandım bi işe yaramadı tüylenme yapmaktan başka telkine çok inandım sonuç alan insan çok die oda bi işe yaramadı adaçayı içmeye çalıştım rezenede içemedim alışkın olduğum bi tat olmayınca çöpe gitti son bir ayım kaldı düğünüöe kadar bi büyüseler :) tabi bu saatten sonra tek yapabilceğim dolunayın içitiği şu rezeneden içmek olucak poşet çaylardan almayı düşünüorum diğerini içemedim belki onlar daha hafiftir inş. işe yarar :KK43:

slm kızlar bazen diorum ki sorun yapma senide böle yaratmış yaratan ama olmuo yaa 1 ay sonra düğünüm var :KK14: ve ben hala büyütemedim yapmadığım bişi kalmadı yani kremler haplar kullandım zararlı die bıraktım yağlar kullandım bi işe yaramadı tüylenme yapmaktan başka telkine çok inandım sonuç alan insan çok die oda bi işe yaramadı adaçayı içmeye çalıştım rezenede içemedim alışkın olduğum bi tat olmayınca çöpe gitti son bir ayım kaldı düğünüöe kadar bi büyüseler :) tabi bu saatten sonra tek yapabilceğim dolunayın içitiği şu rezeneden içmek olucak poşet çaylardan almayı düşünüorum diğerini içemedim belki onlar daha hafiftir inş. işe yarar :KK43:

böyle anlık büyüten spreyler ürünler falan var sanki burda oyle bişi duymuştum ilk geceden önce geçici bişi kullanırsın ilk geceyi atlatırsın bari :KK17:

memelerin görevi , yaradılıştan beri süt vermek, yavru beslemektir. eşiniz sizi bu konuda yargılayamaz. buna hakkı yok bi kere. içinizi rahat tutun lütfen.

bide çok bunalırsanız , çok sıkarsanız , büyüyeceği varsada büyümez. isyan etmeden büyümesi için çabalayın. rezene tadına alışırsınız. ben 3 ayda günde 3 kereden 90 bardak içmiş oldum. demekki yeniliyor. ben şakınım hala. inmedide. deneyin lütfen.inşallah faydası olacak. :)

:)

tatlım bi kere şunu unutma, bir erkek seni olduğun gibi kabul etmeli. göğsün için beraber olmamalı. bunu çıkar aklından. seni her halinle kabul etmeyen erkeğe zaten ben adam demem. ne onun için büyüt, ne diğer insanlar için. o sana ait. erkek denilen cins önce kendine baksın yani. kimse için canını sıkma. amam memem küçük utanırım , dalga geçerse, beğenmezse. beğenmeyen yol alsın yani..............

unutmaki memelerin görevi yavru beslemek....

evet cnm 26 yaşındayım ve büyüdü. gerek yoktu aslında. hiç büyüsün diye dua etmedim mesela :) rahatsız olmadım. memnundum minik olmalarından. istemeyince başa gelirmiş demek. :)))))))

haklısın tatlım tabikii..inan küçük olsa dert etmicem ama yok gibi,kendimi eksik hissediorm(en önemli nedeni bu aslında)...düşünsene mandalina gibi diosun benmki bknz:Erin O'Connor gibi yada daha küçük bile olabilirr:S

ya gerçekten inanasım gelmio=) şimdi rezenyii içtin ve 3 ay içinde o ölçüye geldi diyosun yanii(kusura bakma belki bin defa demişsindir=))

şimdi günde 3 bardakmı içeyim sence,1 sene içerisinde düğünüm var hemen sonuç almam gerekio:KK43: bide çöret otunu önerirmisinn??? korka korka kullanıorm,kıllanma yapıo dio biçok kişi,bazılarıda yapmıo dio kafam acaip karıştııı:KK43:

ilk defa bi yönteme inancım bu kadar tam. rezene tedavisine başladım ben de, gelişme olursa yazarım. günde iki bardak :KK66:

:)) sevindim. umarım işe yarar sizdede.

ben bu aralar otlara sardım. şems aslan diye bir bayan var. ben onun yaptığı bi karışımla 4 ayda tırnak mantarımı tedavi ettim. şu anda dökülen ve iltihap halinde olan tırnaklarımdan eser yok. sağlıklılar.

demem o ki kızlar: doğada herşeye yarar bitki var. buna inancım sonsuz. araştırmalarım sonucunda memeler içinde bişeyler bulacağıma inanıyorum. kütüphaneyle bu aralar sıkı bi ilişkim var :KK1: o bana içindeki bilgileri verene kadarda ilişkim devam edecek. bakalım bu memeleri ne büyütürmüş.

ve en önemlisi neden ilkel kabilelerde yaşayan halkaların, bayanlarının memeleri normal büyüklükte, acaba ne yiyip içiyolar :KK9:

araştırmalarım devam edecek :)))

FONT="Book Antiqua"]kızlar bu konuyla alakalı ne kadar çok başlık olduğunun farkındayım ve hepsini hepinizden iyi bi şekilde takip ediyorum emin olun.
şimdi küçük göğüs küçük göğüs diyoruz ama anlamıyorlar. ben de buna aşırı derecede kızıyorum. ilk önce şunu belirtmek istiyorum BAYANLAR BıZıM EN AZINDAN BENıM SORUNUN KÜÇÜK GÖĞÜS DEĞıL HıÇ GÖĞÜSE SAHıP OLMAMAK!
ben ne yazıkki 75 beden dolgulu sütyeni bile dolduramayan acınılası bi insanım. eğer aynı durumda olan varsa sölesin kızlar ne olur. ne işime yarıycak bilmiyorum ama yalnız olmadığımı bilmek istiyorum. sanki kimsenin benimki kadar küçük değildir gibi geliyo...
küç yiyorum, rezene çayı içiyorum, masaj yapıyorum ama tık yok. ilaçlara hem param yetmiyor hem de kullanmaya korkuyorum açıkcası. kremler de aynı şekilde... ameliyata zaten param yok seneye erkek arkadaşım yaptırırız diyo ama gözüm onu da yemiyo...
ciddi anlamda psikolojim bozulmaya başladı...
yalnız değilsem boyut açısından söyleyin olur mu senağlama
kom un sitesindeki ölçü yerine girdiğimde bana yanlış değer dedi. 65A diye beden bile var o sitede ama bana yanlış değer dedi senağlama
[/FONT]

bu arada şu pamuğun son halinide merak etmio deilim...okadar çok sayfa varki okuyamadım hepsini..napıo acepp=) arada 5 sene geçmişş,bi sonuca ulaşabildinmii ey pamukk??

dolunaycımmm bide poşetmi içtin,eğer verebilirsen hangi markanınkini kullandığını yazarmısın direk ona başlamak istiyorumm

tatlım hem poşet, hem açık içtim ben. çok hastaydım ama .öksürük değildi benden çıkan resmen ciğerim sökülüyordu. ben öksürüğü kessin diye içtim hani. yorgunluğuda alıyor rezene.

neyse işye 3 ayda ayda 90 bardak içtim. :)))) ve büyüdü. diyorum ya ben bile şaşkınım. erkek arkadaşım desen, sen naptın bunlara diyor :))) o zaten küçükkende önemsemezdi. yani sorun değildi ilişkim açısından. beğenmiyorsa yol alsın yani. umrumda değil beni memem için sevecek erkek :))))))

tatlım marka farketmez, çünkü ben tek marka içmedim. hani nerden bulursam aldım. doğadan aldım genelde. dışardan aktardan (ama içinde ot çılı çırpı olmasın ) sade rezene....... sonra içtim. sabah öğle akşam. akşam içince güzel uyutuyor bide. :)

ısırgan otu ve şerbetçi otunu kremle karıştırıp sürenler var sitede. yarın kütüphaneye gidip, bu ikisine bakıcam. çemen, çörek otu onlarada bakar sana yazarım. buraya yazarım yani.

başka sorun olursa yaz lütfen...

tatlım hem poşet, hem açık içtim ben. çok hastaydım ama .öksürük değildi benden çıkan resmen ciğerim sökülüyordu. ben öksürüğü kessin diye içtim hani. yorgunluğuda alıyor rezene.

neyse işye 3 ayda ayda 90 bardak içtim. :)))) ve büyüdü. diyorum ya ben bile şaşkınım. erkek arkadaşım desen, sen naptın bunlara diyor :))) o zaten küçükkende önemsemezdi. yani sorun değildi ilişkim açısından. beğenmiyorsa yol alsın yani. umrumda değil beni memem için sevecek erkek :))))))

tatlım marka farketmez, çünkü ben tek marka içmedim. hani nerden bulursam aldım. doğadan aldım genelde. dışardan aktardan (ama içinde ot çılı çırpı olmasın ) sade rezene....... sonra içtim. sabah öğle akşam. akşam içince güzel uyutuyor bide. :)

ısırgan otu ve şerbetçi otunu kremle karıştırıp sürenler var sitede. yarın kütüphaneye gidip, bu ikisine bakıcam. çemen, çörek otu onlarada bakar sana yazarım. buraya yazarım yani.

başka sorun olursa yaz lütfen...

çok teşekkür ederim canımm...ben o zaman hemen rezeneye başlıyımm,aç karnına yada tok farketmio sanırımm deilmii????

çok teşekkür ederim canımm...ben o zaman hemen rezeneye başlıyımm,aç karnına yada tok farketmio sanırımm deilmii????

yok tatlım , aç tok farketmez. ben açkende içtim, tıka basa akşam yemeğinden sonrada... dedim ya ben göğüs için bi diyet usulü yapmadım. tesadüf eseri oldu bu. hani napsamda büyüse, açmı içsem tokmu değil.

grip hastalığına yardımcı olsun diye içtim. yan etki olarak göğüs büyüttü :KK1:

memelerin görevi , yaradılıştan beri süt vermek, yavru beslemektir. eşiniz sizi bu konuda yargılayamaz. buna hakkı yok bi kere. içinizi rahat tutun lütfen.

bide çok bunalırsanız , çok sıkarsanız , büyüyeceği varsada büyümez. isyan etmeden büyümesi için çabalayın. rezene tadına alışırsınız. ben 3 ayda günde 3 kereden 90 bardak içmiş oldum. demekki yeniliyor. ben şakınım hala. inmedide. deneyin lütfen.inşallah faydası olacak. :)

haklısın cnım kesinlikle eşime gelince :) bu konudaki takıntımı bilio ve bana çok kızıo bişiler kullanma die hepsi zararlıdır ileride başka kötü sonuçlar doğurur die kızar hep hatta en son bişi alıcaktım yasakladı artık netten böle şelere bakmak yasak sana dedi işte sanırım kadınsal bi takıntı bi de gelişim çağında yapılan yanlış bi spor sonrası küçülüncee :) o dönem bu çayları içemler buraya sonradn bi işe yaramdı gibi yorumlar yapınca tadıda kötüydü die dewam etmemiştim hayıt içtim bi ara hayıt kadar tadı kötü olamaz zaten poşet çaylar biraz daha hafiftir die düşünüorum onlardan alıp denicem inş. faydasını görürüm biraz olsun

haklısın cnım kesinlikle eşime gelince :) bu konudaki takıntımı bilio ve bana çok kızıo bişiler kullanma die hepsi zararlıdır ileride başka kötü sonuçlar doğurur die kızar hep hatta en son bişi alıcaktım yasakladı artık netten böle şelere bakmak yasak sana dedi işte sanırım kadınsal bi takıntı bi de gelişim çağında yapılan yanlış bi spor sonrası küçülüncee :) o dönem bu çayları içemler buraya sonradn bi işe yaramdı gibi yorumlar yapınca tadıda kötüydü die dewam etmemiştim hayıt içtim bi ara hayıt kadar tadı kötü olamaz zaten poşet çaylar biraz daha hafiftir die düşünüorum onlardan alıp denicem inş. faydasını görürüm biraz olsun

ben ergenlik dönemimde yüzmüştüm, ondan küçük kalmış olabilir, sen ne sporu yaptın merak ettim ??

ben ergenlik dönemimde yüzmüştüm, ondan küçük kalmış olabilir, sen ne sporu yaptın merak ettim ??

cnm ben çok küçük yaşta regli olmya başladım yani çabuk geliştim bayada büyüktü o yaşlara göre hatta dalga geçilirdi koca memeli die saklardım :KK43: eskrim yaptım ben bi iki sene kadar sonra kaslar falan bacak yapım bozulmaya başladı artı göğüsler 80takıodum dolgusuz şuan 75 dolgulu hee dolduruomu içini ne yazıkki hayır bi sene kadar da folklöre faln gittim ve ben gözlegörülür şekilde spor yaparken küçüldüler büyürler die tahmin ettim açıkcası ama gidiş o gidiş sennde bu yüzden olabilir tabi

Dolunay aldığın sonuç umut verici. Ben yaklaşık 1 aydır Hayıt kullanıyorum ve hiç bir fark olmadı. :KK43: Ondan önce şerbetçi otlu krem ve yağlarıda denemiştim. Ama hiç bir ilerleme olmadı. Rezeneyede şöle bir baktım bende. Sahiden çok faydalı üstelik hormonlarada etkisi çok yok. Hayıtta en çok ondan korkuyordum. Çünkü göğüslerimin büyümesi dışında bir isteğim yok benim. Herneyse rezeneye gelelim. Evde koc-caman bir paket rezene buldum! :) Bir çay kaşığını bir kupa bardağa diyor tarifte... Öyle yapıp içeceğim ama sana birşey sormak istiyorum sen ilk büyüme belirtilerini fark ettiğinde kullanalı ne kadar olmuştu? Ay ben biraz sabırsız biriyimde. :/ Birde Hayıtı bıraktıktan sonra rezeneye başlamadan biraz ara versem mi acaba? Birini bırakıp bir diğerine hemen başlamak kötü sonuç verir mi.? Ay tam pasta reklamındaki kız gibi oldum! :) Cevabın için şimdiden teşekkürler.... :)

kızlar bnm goguslerım kucuk degıl 80 85 tkıyorm ama 80 kucuk glıyor 85 buyuk yaklasık 1 aydr hergun hyıt cayı ıcıyorm se suan goguslerım dha dolgun 85 tm glıyor buuyume oldumu bılmıyorm ama dolgunlastıgı kesın

Dolunay aldığın sonuç umut verici. Ben yaklaşık 1 aydır Hayıt kullanıyorum ve hiç bir fark olmadı. :KK43: Ondan önce şerbetçi otlu krem ve yağlarıda denemiştim. Ama hiç bir ilerleme olmadı. Rezeneyede şöle bir baktım bende. Sahiden çok faydalı üstelik hormonlarada etkisi çok yok. Hayıtta en çok ondan korkuyordum. Çünkü göğüslerimin büyümesi dışında bir isteğim yok benim. Herneyse rezeneye gelelim. Evde koc-caman bir paket rezene buldum! :) Bir çay kaşığını bir kupa bardağa diyor tarifte... Öyle yapıp içeceğim ama sana birşey sormak istiyorum sen ilk büyüme belirtilerini fark ettiğinde kullanalı ne kadar olmuştu? Ay ben biraz sabırsız biriyimde. :/ Birde Hayıtı bıraktıktan sonra rezeneye başlamadan biraz ara versem mi acaba? Birini bırakıp bir diğerine hemen başlamak kötü sonuç verir mi.? Ay tam pasta reklamındaki kız gibi oldum! :) Cevabın için şimdiden teşekkürler.... :)

kabartma tozu pastayı ne kadar kabartır, babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi :)))))

sorcaksın tabi tatlım.

ama buna cevabım net olmayacak. bunu kaçıncı yazışım bilmiyorumda. ben göğüsüm büyüsün diye içmedim. hastaydım içtim, büyüdü. ama hani ağrı bazında dersen, hafif bir sızı 3 hafta sonra sanırım. ben çok yoğunum . işim dolayısıyla. o aralar hani koşuşturuyorum diye sanırım göğüs ağrımı çok önemsemedim. ama evet tahminen 3 hafta diyelim.

sabırsız olma. 1 günde olmazki böle şeyler :))

tarif şeklinde yapmadım ben. sallama yaptım genelde. bardağa bazen 1 tane sallandırdım. bazen rahatlayayım yorgunluğum gitsin diye 2 poşet çay sallandırdım. açık içtiğimdede tahminen 2 tatlı kaiığı koymuşumdur ( ama ben sıcak suya koyup demlenmesini beklemedim. kaynattım 5 6 dakka )))

bi ottan diğerine geçmek zararlı olmaz. ben hep ot içiyorum ve bi adaçayı bi kuşburnu. zararı olsa bana olurdu. sonuçta ot bu. vücut atıyoki zaten faydasız kısmını. bence iç yani, sorun olmaz.

sorun olursa yazarsın. :))

kızlar bnm goguslerım kucuk degıl 80 85 tkıyorm ama 80 kucuk glıyor 85 buyuk yaklasık 1 aydr hergun hyıt cayı ıcıyorm se suan goguslerım dha dolgun 85 tm glıyor buuyume oldumu bılmıyorm ama dolgunlastıgı kesın

hayıtı araştırmalarım içine koyuyorum. :)))

neymiş vallahi merak etim.

dolgunluk demek hücre artışı demek olmalı.. yani şiş şeklinde (hava basmışsın gibi ) değilse, kesin büyümüştür. :) adınıza sevindim.

X