• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötüyüm

Bence yol yakınken dön derim bizler zaten boşanmış insanlar olarak yaraliyiz içine sinmeyen hoslanmadigin değer görmediğin sadece senin cabanla yürüyen bir ilişkiye yeniden kapılma ikinci bir travma insanı daha da kötü yapar.alsikanlik bağlılık belkide boşluk yaşadığın oğlunla kendine güzel bir hayat kur yoluna bak illede bir erkeğe bağımlı değiliz ki .bende boşanmış biriyim hayatta ailemde olmayınca çok yalnız kaldığım için birini hayatıma almak istedim etrafımda herkesin onayladığı sakin eğitimli biri gibiydi ama bunlar hasta kişilikler işin içine girince sinir hastası öfke problemi olduğunu gördüm hemen çıkarttım hayatimdan şimdi daha huzurlu ve mutluyum mutlu olmamız için illede bir erkeğe ihtiyacımız yok .bak erkeklerin hayatlarını huzurlu düzenli devam ettirebilmesi için bir kadına ihtiyacı var .zaten düzgün bir erkekse ailesine eşine cocuguna önem verir yuvasını ilkinde yikmazdi ilk eşi öldüyse ona birşey demem ama ikinci evlilikler hep sorunlu tipler bana göre

Yatağa berber gitme konusunda genelde ben daha erken yatağa geçiyorum eşim yarım saat sonra vs geliyor tv’de haber programı vs izlediği oluyor bende yatakta video izliyorum kadınlar kulübüne giriyorum vs
İlla beraber gidilecek diye bisey olduğunu düşünmüyorum

Kızlar ben nisanliyim. 4 ay kadar oldu. Bizim anlasamadigimiz zamanlar oluyor. Ben artik onunla evlenip evlenmemek konusunda kararsizim. Çok sivri dilli biri. Bir haftadir yetiskin oglum yanimda gorussekte bi elini tutmayi ve sarilmayi ozledim.

Onun evine gitmistim ilk an ondan boyle sicak bir sarilma bekledim ama hic oyle bir sey olmadi. Çok uzuldum sonra dedimki sen beni ozlememissin. Ve bana dedigi sey daha gorusmeyeli bir gün oldu. O zamanda akrabalarin yanindaydik. Sonra dedi ki evet özlemedim nolmuş ( ki mesajla falan özledim falan yazmisti bi defa.) Ben de o sirada yemek yapiyordum ben de ozlemedim diyebildim sadece. Neyse gayet soguk bir haldeydik yemek yedik. Sonra bu dizime yatmaya kalkti. Ben de yastik mi yok dedim. Bu firladi kalkti sigara icmeye gitti. Geldi hic konumadi. Ben de gidicem ben dedim bekledim ki gonlumu alsin. Ama gitme bile demedi.
Hazirlanirken bi daha gelmiycem dedim. O zamn bi geldi agzinin ucuyla gitme dedi.
Zaten disaridan eve gecerkende bize gitmk istedi. Ben sana gidelim demistim. Keske gitmeseydim. Suan gorusmuyoruz. Beni eve gelince aramadi bile. Ben yazdim agzima geleni. Biliyorum ki masturbasyon yapiyor. Buna da ayri bozuluyorum zaten.
Bu konu cok buyutulecek bir sey degildi belki ama ben bu adamla olmayacagini dusunuyorum ayrilmaya kalkinca cok uzuluyorum resmen hastayim normal degil bu durum biliyorum. Çok seviyorum ama zaten ikinci evlilik olacak ve cok mantikli gitmiyor iliskim. Kizlar nasil atlaticam ben ayrilik acisini bagimlilik gibi resmen. Sonrasinda bin pisman olcam ayrildigimiza. Evlensem ayri dert.
Bir ay birlikte kaldigimiz zaman oldu. Adam birden kalkiyor uyuyalim demiyor ben uyuyorum diyip gidip yatiyor. Eşler her gece olmasa da genelde birlikte yatagq girmeli degil mi? Psikologlarda bunun onemli oldugunu soyluyor hep. Yani en azindan sen oturcak misin diye sorsa yine takmazdim bu kadar. İnanin ben de uyuycam diyip kalkip onla yattim yine de anlayis gosterdim.
Genel olarak bana sevdigini hissettirir arar sorar mesaj atar. Ama bunlari yasayacak kadar daha eskimedik ki biz. Evlenince ne oluruz iyice korktum.

42 yaşında kadınsınız ve 2. evliliğinizi yapacaksınız. Daha seçici olmanız gerekmiyor mu?

Yani uykum gelir uyurum ne var bunda.
Ne kadar fazla takılıyorsunuz herşeye.
Yada ben mi rahatım bilemedim.
Eşler şöyle yapar böyle yapar nerde yazıyor bu.
Saçma sapan pıskolog zırvaları.
Yapışık ikiz gibi mi yaşamak zorunda yız.
Bence biraz uyum sağlayın sıkarsınız adamı.
Ki bence sıkılmış .
Özledin mi beni falan genç kız mısınız.
Boşanmış bit kadınsınız

Sevgisini belli eder normalde

Nasil belli ediyor? Telefonda sevip ozledigini mi söylüyor yada dışarıda bulustugunuzda mi? Yada size gore sevgisini belli ettigini düşündüğünüz davranışlari neler?

Evde yaşadiklarinizla adam aslinda gercek yüzünu göstermiş.
Ayni evin içine girip, yalniz kaldığınızda gösterdiği davranışlari onun normali.

Kızlar ben nisanliyim. 4 ay kadar oldu. Bizim anlasamadigimiz zamanlar oluyor. Ben artik onunla evlenip evlenmemek konusunda kararsizim. Çok sivri dilli biri. Bir haftadir yetiskin oglum yanimda gorussekte bi elini tutmayi ve sarilmayi ozledim.

Onun evine gitmistim ilk an ondan boyle sicak bir sarilma bekledim ama hic oyle bir sey olmadi. Çok uzuldum sonra dedimki sen beni ozlememissin. Ve bana dedigi sey daha gorusmeyeli bir gün oldu. O zamanda akrabalarin yanindaydik. Sonra dedi ki evet özlemedim nolmuş ( ki mesajla falan özledim falan yazmisti bi defa.) Ben de o sirada yemek yapiyordum ben de ozlemedim diyebildim sadece. Neyse gayet soguk bir haldeydik yemek yedik. Sonra bu dizime yatmaya kalkti. Ben de yastik mi yok dedim. Bu firladi kalkti sigara icmeye gitti. Geldi hic konumadi. Ben de gidicem ben dedim bekledim ki gonlumu alsin. Ama gitme bile demedi.
Hazirlanirken bi daha gelmiycem dedim. O zamn bi geldi agzinin ucuyla gitme dedi.
Zaten disaridan eve gecerkende bize gitmk istedi. Ben sana gidelim demistim. Keske gitmeseydim. Suan gorusmuyoruz. Beni eve gelince aramadi bile. Ben yazdim agzima geleni. Biliyorum ki masturbasyon yapiyor. Buna da ayri bozuluyorum zaten.
Bu konu cok buyutulecek bir sey degildi belki ama ben bu adamla olmayacagini dusunuyorum ayrilmaya kalkinca cok uzuluyorum resmen hastayim normal degil bu durum biliyorum. Çok seviyorum ama zaten ikinci evlilik olacak ve cok mantikli gitmiyor iliskim. Kizlar nasil atlaticam ben ayrilik acisini bagimlilik gibi resmen. Sonrasinda bin pisman olcam ayrildigimiza. Evlensem ayri dert.
Bir ay birlikte kaldigimiz zaman oldu. Adam birden kalkiyor uyuyalim demiyor ben uyuyorum diyip gidip yatiyor. Eşler her gece olmasa da genelde birlikte yatagq girmeli degil mi? Psikologlarda bunun onemli oldugunu soyluyor hep. Yani en azindan sen oturcak misin diye sorsa yine takmazdim bu kadar. İnanin ben de uyuycam diyip kalkip onla yattim yine de anlayis gosterdim.
Genel olarak bana sevdigini hissettirir arar sorar mesaj atar. Ama bunlari yasayacak kadar daha eskimedik ki biz. Evlenince ne oluruz iyice korktum.
Ya çıtanızı, standartlarınızı ne kadar düşürmüşsünüz yazık değil mi size?
Bu adama mecbur musunuz?
mesajla falan özledim falan yazmisti bi defa
Bİ DEFA mı?
Bununla mı yetinmeye çalışıyorsunuz?
Yapmayın gözünüzü seveyim, bırakın gitsin yoluna. Böyle evlilik mi olur?

Deger gormediginiz yerde durmayin ,evlenince daha cok saliyorlar kendilerini.Beklentileriniz farkli,bu adamla zor bence.Gonul almayi bilmiyor,ince dusunceli degil.

Bırakın gitsin, 2 ay üzülürsünüz. Evlenseniz her gün. Boşansanız hissedecekleriniz uğraşacaklarınız aylarca. Ve 2. evliliğiniz, küçük de değilsiniz daha mantıklı düşünebilirsiniz, demesi kolay evet ama her gün huzursuzluk, sevgi bekleme, umut etme çekilecek dert değil.

Back