Çok kötüyüm

Gonulbagi

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2006
1.828
3.662
658
Kızlar ben nisanliyim. 4 ay kadar oldu. Bizim anlasamadigimiz zamanlar oluyor. Ben artik onunla evlenip evlenmemek konusunda kararsizim. Çok sivri dilli biri. Bir haftadir yetiskin oglum yanimda gorussekte bi elini tutmayi ve sarilmayi ozledim.

Onun evine gitmistim ilk an ondan boyle sicak bir sarilma bekledim ama hic oyle bir sey olmadi. Çok uzuldum sonra dedimki sen beni ozlememissin. Ve bana dedigi sey daha gorusmeyeli bir gün oldu. O zamanda akrabalarin yanindaydik. Sonra dedi ki evet özlemedim nolmuş ( ki mesajla falan özledim falan yazmisti bi defa.) Ben de o sirada yemek yapiyordum ben de ozlemedim diyebildim sadece. Neyse gayet soguk bir haldeydik yemek yedik. Sonra bu dizime yatmaya kalkti. Ben de yastik mi yok dedim. Bu firladi kalkti sigara icmeye gitti. Geldi hic konumadi. Ben de gidicem ben dedim bekledim ki gonlumu alsin. Ama gitme bile demedi.
Hazirlanirken bi daha gelmiycem dedim. O zamn bi geldi agzinin ucuyla gitme dedi.
Zaten disaridan eve gecerkende bize gitmk istedi. Ben sana gidelim demistim. Keske gitmeseydim. Suan gorusmuyoruz. Beni eve gelince aramadi bile. Ben yazdim agzima geleni. Biliyorum ki masturbasyon yapiyor. Buna da ayri bozuluyorum zaten.
Bu konu cok buyutulecek bir sey degildi belki ama ben bu adamla olmayacagini dusunuyorum ayrilmaya kalkinca cok uzuluyorum resmen hastayim normal degil bu durum biliyorum. Çok seviyorum ama zaten ikinci evlilik olacak ve cok mantikli gitmiyor iliskim. Kizlar nasil atlaticam ben ayrilik acisini bagimlilik gibi resmen. Sonrasinda bin pisman olcam ayrildigimiza. Evlensem ayri dert.
Bir ay birlikte kaldigimiz zaman oldu. Adam birden kalkiyor uyuyalim demiyor ben uyuyorum diyip gidip yatiyor. Eşler her gece olmasa da genelde birlikte yatagq girmeli degil mi? Psikologlarda bunun onemli oldugunu soyluyor hep. Yani en azindan sen oturcak misin diye sorsa yine takmazdim bu kadar. İnanin ben de uyuycam diyip kalkip onla yattim yine de anlayis gosterdim.
Genel olarak bana sevdigini hissettirir arar sorar mesaj atar. Ama bunlari yasayacak kadar daha eskimedik ki biz. Evlenince ne oluruz iyice korktum.

Normalde ilgi ve sevgisini belli eder. Bensiz iki gun durmaz. Ama en ufak bir tartismada bitsin diyip bitirmezdi. Cok yiprandim. Bu sefer gercekten beni sevmedigine inandirdi

Evlenince daha kötü olacak, daha mutsuz olacaksınız. Şimdi nişan atıp ayrılık acısı çekmeniz ileride bir ömür sinir stres çekmenizden ya da boşanmakla uğraşmanızdan daha iyi değil mi? Bu adamla doğup büyümediniz ki. Hayatınıza girdiği gibi çıkabilir de. Bağımlılık dediğiniz hisler zamanla bitecek.

Bana diyor ki ben sana yakinlastim sen istemedin beni. İyi de sen bastan bana bir sarilmadin ustune ozlememissin dedim diye kizdin. Disaridan gelmistik terliydik ben dus aldim sonra o. Hani terliyim diye sarilmasa onu da anliycam. Ne zaman beni ozlemedin desem daha yeni gorustuk der ve biz kavga ederiz

Sanki biraz mıç mıçlık biraz flört canın çekiyo gibi ama evlilikte bunu bulacağını sanan duvars çarpar
Tecrübelisin ama nasıl bu kadar duygusal bakıyosun anlamadım

Bikac defa ayrilmaya kalktik yalvar yakar vazgecirdi beni. Sevgisini belli eder normalde ama bu anlattiklarim da var. Ona gore ben sorun cikardim suan her sey cok guzeldi

İkiniz de yetişkin bireyler gibi değilsiniz üzgünüm. Sizin yetişkin oğlunuz varmış, onun var mı bilmiyorum epeyi görmüş geçirmiş insanlarsınız. Şu tür iletişimsiz ilişkileri bayağı gençken yaşıyordum. Hal böyleyken evlenmeyin derim ben, iletişim, ne istediğini anlatabilmek evlilikte çok önemli.

Ben ben annemden hic ilgi sevgi gormedim hep siddet gordum suanda psikolojik siddet goruyorum ki gorusmuyorum diyebilirim artik. Bunlarin sıkıntilarindan saglikli iliskiler kuramiyorum sanirim. Ayriliklarimda cok sancili oluyor. Hastanelik olacak kadar

Maddi olanaklarınız varsa destek almanızı öneririm. İkinci evliliğiniz ve daha dikkatli olmak zorundasınız, iletişim probleminizi çözmeden evlenmeyin derim en azından.

Beklentilerinizi düşürün yada uyum yakalamanın yollarını arayın çünkü her zaman aynı dinamikte ilerlemiyor ilişkiler.

Evlenmeyin ayrılın.

Evlilik ters orantıdır hep derim düzelir sandığınız daha kötüye gider.

Bir haftadir yetiskin oglum yanimda
Yaşınızı yazmamışsınız ama tahminim 40 üstüdür. Yaş ilerleyince tahammül azalır. Bazı şeyler daha çok göze batar.
İnsan eşiyle birlikte yaşlanınca karşılıklı bazı kusurları huyları görmezden gelebiliyor ama ikinci evlilikte vs çok daha sorgulayıcı olunuyor. Ayrılık acısı demişsiniz ama bu beraberlikte ayrılık kaçınılmaz. Ya kendinizden vazgeçeceksiniz ya da kavga huzursuzluğa dayanamayıp ayrılacaksınız.
Üstelik adam evlenmiş olmak için evleniyor. Yaşı geçiyor evde bir kadın olsun istiyor. Özlemedim nolmuş demesi de bunu kanıtlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…