- 21 Ağustos 2022
- 1.689
- 5.746
- 88
- 33
- Konu Sahibi mutsuzbirsalak
-
Siz benim derdimi kucumsemissiniz tabi uzaktan söylemesi kolay şımarıklık mi yapıyorum zannediyorsunuz ben resim öğretmenliği istiyordum ebet ama artik istemiyorum zaten annemi bu kadar uzfukten sonra dünya benim olsa boş ben bunu anlatmaj istedim annem de boyle demişti ben sen oku kazan hayatini kutar istedim senden kendim için birsey istemedim dedi ama vicdanim cok rahatsız ben hayal kurardım anneme babsms kardeslerimr birseyler yapnak istiyordum simdi hepsi hayal oldu tekrar üniversite okuma istegim gitti zaten para da yok burs çıkmaz turkceyi bursla okumustim ailemden tek kurus almamistim onlari zorasokmamak icin oyle bor insanken boyle bencil igrenc bor insan oldumböyle nasıl yaşarım mı?
işine sevmeyerek giden milyonlarca insan gibi yaşamaya devam edebilirsiniz. yada sevdiğiniz bir bölümü tekrar okuyabilirsiniz.
5 yaşındaki çocuğun çikolata istiyordum şeker verdiler dramıyla yarışır gibi türkçe öğretmeni oldum böyle nasıl yaşarım demek komik.
Ben şu an cok kötüyüm diyirum siz neye takılmışsınız pes diyirum yazik gecekten belli ki empayi ve duygu yoksunusunuzBu Türkçe ile Türkçe öğretmenliği yapmayın zaten.
bütün gün bunlari düşündüm sonra anneme soyledim aglaya aglaya ben bu meslegi sevmiyirum resim öğretmenliği istiyirum dedim tabi annem cok kizdi biliyirdum kizacagini
Eee?Kisaca anlatayim benim cocuklugum guzel geçti sayılır yani cok kötü seyler yasamadim evimiz çok küçüktü guzel degildi ama ailecek mutlu saylirdik hersey ergenlige girmemle başladı. Ergenliğe girince degismeye basladim guzel bor kizdim çirkin oldum herkes benle dalga geçti cok uzuldum o zamanlar kimse benle arkadslik etmiyirdu yalnizdkm sonra bir iki arkadas edindim sonra lise bitti lise sonda cok ders çalıştım annem calisma dedi sen üniversitede yapamazsın icine kapanik oldugum icin annem istemiyordu ama ben okumak istediğim icin birsey demedi kabul etti universite ilk yildan kazandim türkçe öğretmenliği bölümü kazandim ve gittim ama başima gelmeyen kalmadi kötü oda arkadaşlarım oldu üniversiteyi bırakmayı bile düşündüm yatau geçiş yapayim dedim olmadi devam ettim üniversiteyi bitirdim son sene stajda bolumden nefret etmeye başlamıştım sonra mezun olduktan somra yengem bana ücretli öğretmenlik yap dedi ben de başvurdum istemeyerek ve cıktı bir dönem yaptim hic istemeyerek sonra biraktim ders calismak icin sozde ama ders calisma istegi yoktu bölümü sevmiyirdum resim öğretmenliği istiyordum bunu ucretlide resim hocasini görünce daha da kafama takildi
Bende şaşırdım gerçekten. Ortada dert yok dertsiz başına dert arıyor oda ayrı bişeyBu Türkçe ile Türkçe öğretmenliği yapmayın zaten.
Türkçe öğretmenlerinin atanması resim öğretmenlerinden daha kolay değil mi? Belki de ben yanlış biliyorumdur ama dört sene boşuna okumak var işin ucunda.Ortada dert mi yok ben buraya yazdım belki biri beni anlar diye ama yokmuş
Evet doğru biliyorsunuz atamaso az ama gel de benim salak kafama anlat tutturdum resim resim diye hayalim oldugu için atamsyi gozden çıkarmıştım meger hayatimi gozden cikarmisim haberimyokmiusTürkçe öğretmenlerinin atanması resim öğretmenlerinden daha kolay değil mi? Belki de ben yanlış biliyorumdur ama dört sene boşuna okumak var işin ucunda.
Türkçe öğretmenlerinin atanması resim öğretmenlerinden daha kolay değil mi? Belki de ben yanlış biliyorumdur ama dört sene boşuna okumak var b
Destek almayı düşünüyor musunuz? Ruh haliniz çok sağlıklı görünmüyor şu anda.Evet doğru biliyorsunuz atamaso az ama gel de benim salak kafama anlat tutturdum resim resim diye hayalim oldugu için atamsyi gozden çıkarmıştım meger hayatimi gozden cikarmisim haberimyokmius
Siz benim derdimi kucumsemissiniz tabi uzaktan söylemesi kolay şımarıklık mi yapıyorum zannediyorsunuz ben resim öğretmenliği istiyordum ebet ama artik istemiyorum zaten annemi bu kadar uzfukten sonra dünya benim olsa boş ben bunu anlatmaj istedim annem de boyle demişti ben sen oku kazan hayatini kutar istedim senden kendim için birsey istemedim dedi ama vicdanim cok rahatsız ben hayal kurardım anneme babsms kardeslerimr birseyler yapnak istiyordum simdi hepsi hayal oldu tekrar üniversite okuma istegim gitti zaten para da yok burs çıkmaz turkceyi bursla okumustim ailemden tek kurus almamistim onlari zorasokmamak icin oyle bor insanken boyle bencil igrenc bor insan oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?