Kisaca anlatayim benim cocuklugum guzel geçti sayılır yani cok kötü seyler yasamadim evimiz çok küçüktü guzel degildi ama ailecek mutlu saylirdik hersey ergenlige girmemle başladı. Ergenliğe girince degismeye basladim guzel bor kizdim çirkin oldum herkes benle dalga geçti cok uzuldum o zamanlar kimse benle arkadslik etmiyirdu yalnizdkm sonra bir iki arkadas edindim sonra lise bitti lise sonda cok ders çalıştım annem calisma dedi sen üniversitede yapamazsın icine kapanik oldugum icin annem istemiyordu ama ben okumak istediğim icin birsey demedi kabul etti universite ilk yildan kazandim türkçe öğretmenliği bölümü kazandim ve gittim ama başima gelmeyen kalmadi kötü oda arkadaşlarım oldu üniversiteyi bırakmayı bile düşündüm yatau geçiş yapayim dedim olmadi devam ettim üniversiteyi bitirdim son sene stajda bolumden nefret etmeye başlamıştım sonra mezun olduktan somra yengem bana ücretli öğretmenlik yap dedi ben de başvurdum istemeyerek ve cıktı bir dönem yaptim hic istemeyerek sonra biraktim ders calismak icin sozde ama ders calisma istegi yoktu bölümü sevmiyirdum resim öğretmenliği istiyordum bunu ucretlide resim hocasini görünce daha da kafama takildi