çok kötüyüm lütfen yardım edin

şimdi arkadaşlar söyleyince baktımda diğer konularına. canım bu şekilde olmaz ki sen hep ilk adımları atmışsın ve karşındakinin bakısından en ufak hareketinden ümitlenmişsin. böyle yapman çok yanlış. erkeklerin en ufak bi hareketini alıp kendine göre yorumluyosun. erkekler dümdüzdür. ne yapmak istiyorlarsa onu yaparlar. yani sen anla diye başka bi harekette bulunmazlar. eger senden hoşlanıyosa sana gelir bunu söyler. bakmaz yani öle göz göze geliim aman bi bakış atıyım yapmaz erkek. bence böyle girişimlerde bulunmaya bi son ver ve senin için doğru adamın gelmesini bekle

Daha oncede yine kendinizden buyuk bir muhendise asik olup reddedildiniz simdide yine ayni sitede oturdugunuz yine kendinizden buyuk bu sefer bir doktora asik oldunuz ask bu kadar basitmi! Muhendiside faceden eklediniz doktoruda bari taktiginizi degistirin! Ama adamlarda durustmus helal olsun

Konu bu şekilde gelişiyorsa konu sahibi şanslıymışki karşısındaki adamlar dürüstmüş.

Tanımadığınız bir insanı face de ekleyip muhabbete başladığınızda nasıl bir tavırla karşılaşabilirsinizki?:26::26:
Adam size aşk şiirleri mi yazacaktı.:KK24::KK24:
Kendi gelmiş,demekki bazı şeylere niyeti var diye düşünüp,direk sadece cinsel içerikli bir ilişki yaşayabilirmiyim diye şansını denemiş.
2 dir aynı tavırla karşılaştığınıza göre yanlış bir yönteminiz var.:KK20:

Allah akıl, fikir versin ne diyeyim:KK14:

Sizi bu şekilde ciddiye aldığını söyleyen erkekten korkun bence siz :KK23:

Bir doktorun da bu derece seviyesiz olması acı tabiki ama size de en güzel cevabı o vermiş :KK42:

Dünyada temiz insan çok ama siz de onlardan değilsiniz :KK34: Mühendis, doktor olmamış bari bu sefer Felix'i ekleyin :KK23::KK76:

Canını ve namusunu kurtardığına sevinmelisin.

niye kötü hissediyorsun anlamadım
şanslı hissetmelisin bence
hiçbirşey olmadan bitmiş
adam niyetini baştan belli etmiş

Davul bile dengi dengine....... Farklı kişiliklersiniz aşikar........Sanırım dengin olanları kendine layık görmüyor ve yine üzülerek sanıyorum kariyer sahibi olmaları iyi insan modeli oluşturuyor hemen nazarında.... En azından söyleyecek şarkıların oldu ilerde (ufak değişiklik yaparak)..... Ben ne doktorları ne mühendisleri istedim ama..... diye:)) Allah kolaylık versin:))

Adam resmen ben günlük ilişkilerin adamıyım demiş başta hiç onda suç bulmadım.
Diğer konunda da olmaz demiştim sana.
Çokta kızdım açıkcası neden bu kelimesi sana uymuyorsa konuşmaya devam ettin
Belli ki konuşmaya devam edince seninde bu düşüncede olduğunu sandı
Hele hele ki alkol almış dalgasını geçmiş
Ayrıca eğitim cehaleti almaz...

Bunda üzülecek bir şey yok ki,
adam nabız yoklamış,
size uymuyorsa görüşmeyi kesersiniz o kadar...

Aslında bir anlamda da iyi olmuş :)

Bir insan aslında ilk defa gördüğü , ondan hoşlandıgını sandıgı bir insanın kendisinden degil,
ona zihninde biçtiği degerden hoşlanır...

Siz de bu vesileyle bu duygu ile tanışmış oldunuz :)

internette yatabileceği bir kız arıyor orası bariz. Sosyal statüsü sağlam ve kendisini yetiştirmiş bir adam olsa zaten kötü kadın çağırır gibi içki içiyorum buyur gel demez zira arada henüz bir samimiyet yok yenisiniz misal" buyur gel derdim ama beni alkolik filan olarak algılamanı istemem belki bir gün karşılıklı kahve içip sohbet etme şansımız olur" filan derdi lafın gelişi... gülüp geçerdiniz. bir de yavrum lafını vs samimiyet belirli bir boyuta gelse kullanılır da du bismillah yani... ben olsam lafı yapıştırırdım; Evden çıkmak veya alkol ile ilgili bir problemim yok sadece doğru zamanlarda, doğru yerlerde, doğru insanlarla, yaşamam gerektiği gibi yaşıyorum zira günün birinde serkeş yaşam tarzım yüzünden yalnız kalıp ciddi ilişki aramıyorum bahanelerinin ardına saklanıp sorumluluk alamayacak kadar omurgasız olmak istemiyorum aşk sevgi güzel duygular cinsellik tek başına hiç bir şey ifade etmez. İstediğiniz şeyi para karşılığı da dilediğiniz bir zaman diliminde yaşayabilirsiniz bunun için sevgilinizin olmasına da gerek yok. bana gelince sizinle zaten herhangi bir niyet belirlemedim biraz konuşup kafa dağıtmaktı amacım siz mi anlam yüklediniz acaba? ciddi bir şeyler düşünmeyen bir adamın böyle şeyleri aklına getirmesi de ilginç tabi demek ki içten içe sizin de yaşamak istedikleriniz var ama kendinize güveniniz yok neyse hoşçakalın. der bir daha ne arar ne sorardım. ne bu be...

Bu konuyu birtek ben anlamadim galiba. O onu dedi, bu bunu dedi, nerde nokta, nerde virgul, bunu kim dedi diye dusunurken bagayi bir efor harcadim, ve sona geldim.
Konuyu anlayip da yorum yapabilenleri tebrik ederim. :KK76:

doktor bey kartlarını açık oynamış üzülmeyin sevinin aksine ya daha sonradan ortaya çıksaydı bu durum arkadaşlarında dedigi gibi yapacagınız tek şey var oda halinize şükretmek karakterini önceden ögrendiginiz için bu arada yaşınız kaç 18 mi hep kendinizden büyüklere aşık oluyorsunuz heralde bir daha artık bu tür insanları face de eklemeyin derim sonra üzülen siz oluyorsunuz

sabah kalkınca sarhoştum hatırlamıyorumvari bir tarz var doktor beyde :) aşırı güven patlaması yaşamış olabilir sonuçta facebookta genelde erkekler kızları tanışmak amaçlı ekliyolar ama bunun ayağına geliyo teklif :)

ben doktorda hiç suç bulmuyorum adam dürüst biri ama siz halen üstüne gidiyorsunuz acaba tavlarmıyım diyee

bence sevinmelisin.sana ciddiyim senden çok etkilendim felan deyip bir zaman sonra çok düşündüm yapamıyorum dememiş.en baştan düşüncelerini söylemiş.eğer zaman geçseydi çok daha kötü durumda olurdun.bence silin face den.birdaha da konuşmayın.

sanal alemin de çivisi çıktı !!!!

eklemeler ,flörtler...

Allahın sevgili kuluymuşsun daha ne diye üzülüyorsun. :KK34:

X