çok kötüyüm lütfen yardım edin

gulseeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
71
1
36
daha önceki yazılarımdada anlatmıştım birisinden hoşlanıyordum ve onu face ekledim oda beni kabul etti fotolarımı fln beğenmiş ilk konuşmamızda gayet iyiydi sizli bizli konuştuk ama dün birbirimizi daha iyi tanımak adına daha samimi konuştuk yaşı bnden büyük bnden yaşımın olgunluğunu bekleme fln dedi ruhum 18 fln dedi kendisi bnm bulunduğum şehirli değil klişe mlişe öyle işte ..çok denedim ama yüürmedi ve kararımı verdim..böyle iyi..sadece iş için burda bir hastahanede doktor evlilik bana göre değil..sorumluluklar fazla..ben kaldıramıyorum..yalnız yaşamak daha uygun bana fln diye knuştu bnde çok klişe fln dedim klişe mlişe öyle işte ..çok denedim ama yüürmedi ve kararımı verdim..böyle iyi dedi.bir gün buluşalım yüz yüze konuşalım dicem ama bu şehirde zor brz fln dedi.bnde çokmu merak ettin bni dedim ya ederim tabii ki kaç saattir konuşuyorum niye etmiyeyim ki 23 yaşında güzel bir kızsın dedi işi gereğini uyumadığını söyledi alkol kullanıyormuş bir ara dışarı çıktı alkol aldı geldi gel beraber oturalm fln dedi bnde alkol kullanmıyorum dedim kullan demedimki sende ilaçsız kola içersin dedi sen evden dışarı çıkmayan çevreden korkan bi kızsın herhalde...rahat görüşebileceğimiz durum olamayacak sanırım ve buna üzülüyorum.. dedi bak şimdiden söylüyem benden ciddi ilişki vs.bekleme dedi
ben kalıcı bir ilişki yapamıyorum ve buna kendimş hazır hissetmiyorum...duygusal ilşki bitince devamı gelmeyince karşı tarafın yıpranmasını istemiyorum.... dedi bnde belki aşık olursun bir gün dedim evet olabilir aşık olabilirm sana ya da bir başkasına..ama belki bilirsin aşk bir noktadan sonra bitebilir.ve bazen çok kısa sürebilir...bazen de şartlar devam etmesine engel olabilir..her şey olabilir..hayatının böyle düzenli olduğunu fln söyledi.laf aralarında yawrum gibi kelimeler etti bnde böyle konuşmamasını söyledim hastahenede arkdaşlarınada sylüyormuş onlarda uyarmışlar bu şehirde böyle konuşma insanlar kızar fln diye. sonra geç oldu çıkalım fln dedi bnde uykumun kaçtığını söyledim bnden çabuk bıktın dedim
bıktım uleyn bıktım usandım var mı diyeceğin daraldım yaaaa of yaaaaa bi git yaaaa yaşasın kötülük diyen sen değilmiydi hahahahah fln dedi bnde seni iyi birisi sanıyordum dedim insanları dış grnüşüne göre yorumlama die boşuna söylememişler dedim evet hep öyledir zaten,şimdiye kadar hiç bir kız bildiğim kızlardan çıkmadı zaten...siz dernek mi kurdunuz ne.. dedi bn senin tanıdığın bildiğin insanlar gibi değilim sen göremiyorsan o senin sorunun kmden ne gördüysen herkezi onlar gibi sanıyorsun dedim allah seni bildiği gibi yapsın dedim oh beee sonunda yatmaya karar veridn iyi geceler yarın mutlaka görüşelim bebeğim... öptüm...tatlım..iyi geceler... dedi (kızlar çok kötüyüm hiç bu kadar aşağılanmamıştım o yaşta bir insana hiç yakıştıramadım okumuş bi yerlere gelmiş dediği laflara bakın. kendimi çok kötü hissediyorum ezik gibi tek suçum onun gibi rahat bir hayat yaşamamakmı dünyada hiçmi temiz insan kalmadı sizlerdende çok özür diliyorum biraz karışık yazdım ama çok kötüyüm etrafımda dertleşicek bi tane bile arkdaşım yok herkezden Allah razı olsun..

Canım, belli ki ciddi değil, eğlenecek birini arıyor..
Face'den onu sen eklediğin için, senin de ciddi olmadığını düşünmüş sanırım..
Senin yerinde olsam o insanı hemen silerdim..
Üzme kendini..
Bu kadar çabuk gerçek yüzünü gördüğün için sevinmelisin bana sorarsan..

adamın tek derdi gonlunu eglendırecek acık konusamıyorum

bı takım ıhtıyaclarını karsılayacak bırını bulmak .

zaten bunu kullandıgı kelımelerde ustu kapalı ima etmıs

boyle bı ınsan ıcın acı cektgınıze ınanamıyorum .

bı ılıskınız olur, aylarınız yıllarınız olur ,anılarınız özel paylasımlarınız

olur anlarım acı cekmenızıde ,tek bır gun bıle bı anınız yokken

kısacası ortada bı ılıskı bıle yokken boyle ınsanları ne dıye dert edıyorsun

kendıne .bu ınsanla ıkı kelıme etmen bıle hata .kızma bana nolur ama

boyle sapık ruhlu bı adama plotonıkte olsa duygu beslenılmez

canım sılkelen kendıne gel ,bır daha muhatap olma

ne kadar ilginç babalarımız annelerimiz bizi bu kadar azarlasa ortalığı birbirine katarız
ama gel gör ki biraz hoşlandığın erkek doktor olduğunu ki yüzde yüz yalan söylemiş ciddi olmayacağını açıkca istersen eğlencesine beraber olacağınızı söylemiş sizi azarlamış
siz hala ona kendinizi açıklamaya çalışmışsınız

Ucuz kurtulmuşsun canım sevinmelisin,o adamla daha da muhattap olma,tek amacı gönül eğlendirmek.Gururun incilmiş belli ki ama boşver yaşayarak öğreniliyor herşey.Keşke dememiş oldun en azından kötüde olsa tanıdın nasıl bir adam olduğunu anladın.

Son düzenleme:
Ne şanslısın ki kartlarını açık oynamış.

Ortada sıkıntı oluşturacak bir durum yok;klişe mlişe ama '' siz farklı dünyaların insanız ''

Unutun ve görüşmeyin,üzülürsünüz

Sıkma canını, o nasıl biri olduğunu en başta göstermiş sana. Bence sevin. Ya görüştükten , aşık olduktan sonra ortaya çıksaydı daha mı iyi olurdu. Boşver sil gitsin.

Allah herkesin karşısına hayırlı kısmetini çıkarır, senin çabalamana gerek kalmaz. O zamanı bekle ve o zaman içerisinde hiç bi çaba harcama. Umarım her şey gönlünce

olur canım...

arkadaslara kesınlıkle katılıyorum.. kendını gostermıs mutlu olman lazım.. onu tanımadan dıs gorunusunden nası hoslandıysan.. tanıdıktan sonrada içinin kotulugunden oylece cıkar hayatından...

işte dış görünüşe aldanmamak lazım. öyle ilk görüşte aşk diye bişey olmaz. en baştaki konunuza da yazdım bunu. önce karakterine bakın her zaman. mesleğine, parasına, yakışıklılığına değil.
ayrıca üzülmenize değmez. siz de onunla dalga geçer gibi konuşsaydınız iyi olurdu. bi daha mesaj atarsa öyle konuşun. çünkü ciddiye alıncak bi tip değil.

adam dürüstmüş en azından yoksa bunları söylediği halde benden çabuk bıktın diyip hala konuşmaya çalışan konu sahibinin başına çok yanlış şeyler gelebilirdi.

adam rahat sölemiş işte ben ilişki adamı değilim şöleyim böleyim sen muhabbete devam etmişsin
boşverrr en azından nasıl bi karakteri olduğu baştan acıklamış
saklayabilir ahh canm cicim diyippp senii daha sonra cok pişman olacağın bi ilişkiye yönlendirebilirdi
kendini şanslı say bu şekilde kandırılıp sonradan cok üzülen kızlar var
sil bi daha da konuşma bu kadar kolay olmalı senin için
nedenkii bi tanışıklığınız yok eklemiş tanışmış konuşmuşsun
hayat görüşlerinizda farklı üzülücek bi durumda yok ortada
paylaşımınız yok herseyi gectim yüzyüze gelip bi slm laşmışlığınız yok
ne die onun için üzülüp dertleneceksin kii
boşver gitsin cnm
bu adamda bu cinsmiş işte sende bi farklı turde adam daha gömüş oldun
bi daha konuşmanı tavsiye etmem yoksa alıştım sana bilmem ne aayağına seninle görüşüp seni daha cok üzebilir

bu nasıl bı tarz dicem ama tanımayıp faceden ekleyıp sohbet ettıgın bırını asıl sen nasıl cıddıye aldın demelıyım..
her ne kadar öncesınden ona karsı bıseyler hıssedıp eklemış olsanda..
bırak allah askına,ben olsam hıc muhattap bıle olmazdım..
pc basında sana hava atacam dıye kabarmısta kabarmış..
sense ısın gucun yok onun kasılmalarını izlemişsin..
senın ekmegını mı verıyor,suyunu mu verıyor?
neden üzüldün bu kadar anlamadım..

Son düzenleme:
Daha oncede yine kendinizden buyuk bir muhendise asik olup reddedildiniz simdide yine ayni sitede oturdugunuz yine kendinizden buyuk bu sefer bir doktora asik oldunuz ask bu kadar basitmi! Muhendiside faceden eklediniz doktoruda bari taktiginizi degistirin! Ama adamlarda durustmus helal olsun

gercekten sana hayret ettm yaa.. adam sana nıyetını cok acık bır dılde söylemıs ve sen hala nıye konusmaya devam ettn kı cnm .. cıdden anlamadım.. takılmak ıstemıs bişiler yasamak ıstemıs fln fln..
ve rahatsız edıcı şekılde cıvıkk biri anladgm kadarıyla..
bnce hemen sil ve bıdaha yolda gorsen bıle kafanı cevır.. okdr gereksız bı ınsan..
hem de kendını aşağılanmıs ezik gbı falan da hssetme canım.. sadece kendını bişey sanan ukala bi densize tosladın ve btti okdr...
hiç takma kafana ...

Facebook'tan tanımadığı biri ekleyince ne kadar ciddi olabilir ki bir insan?
Adam ya dürüst davranmış,işine gelirse ben böyleyim demiş ya da netten biri ekledi hahahahahihihih eğleniyim demiş.

ŞOK OLDUM ŞUAN
bu nedir yaaa... bi tür saplantı mı :/

hmm durum eger böyleyse..
arkadaşımız sevgıye aç sanırım şu dönem..
ama yaşıtlarına yönelse daha iyi olur,karsılık bulma olasılıgıda artar..
Allahın sevdıgı kuluymuşki,karsısına onu kullanmaya calısan bırılerı cıkmamıs henüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…