Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevgilim az önce dün rüyasında Ebru Şallı'yı uygunsuz vaziyette gördüğünü söyledi ve ben kafayı yemek üzereyim sinirlerim alt üst oldu
bunun benim için ayrılık nedeni bile olabileceğini söyledim
ya nasıl başka kadını görür rüyasında beni sevmiyormu bu ne demek yaaaaaaa kötükedihüso
normal bişi mi bu bana hiç normal gelmiyor klava:
nasıl yaaa..
ayrılık sebebimi???
ben çok çocukça buldum...
Evet bana da artık çok çocukça geliyor ama gerçekten o anda sinirden ne düşündüğümü bilmiyordum -tatlicadiarzu-
Dün gecede başka sebeple ayrılıyorduk nerdeyse ama sonra aradı konuştuk ayrılmadık tabi mirmirmirmir
ben niye bu herifi böyle seviyorum anlamıyorum nesi var sevilcek :mymeka: delikafadulden
Evet bana da artık çok çocukça geliyor ama gerçekten o anda sinirden ne düşündüğümü bilmiyordum -tatlicadiarzu-
Dün gecede başka sebeple ayrılıyorduk nerdeyse ama sonra aradı konuştuk ayrılmadık tabi mirmirmirmir
ben niye bu herifi böyle seviyorum anlamıyorum nesi var sevilcek :mymeka: delikafadulden
hülya kızmada çok saçma bence. niye diyeceksin ablacığım erkekleri neredeyse 100 de 100 üne yakınını ara sıra şeytan aldadır. hiç mi duymadın. sevgilinin senle dalğa geçmesi normal niye diyeceksin adamı şeytan aldatmışda kadını görmüş. sende rapçiyi gördüm diyince aklına kendi rüyası geldiği için senle dalğa geçmiş bence. vede erkekler kadınlar gibi değildirler. her zaman akılları oradadır. :) sende bencekafana takılmayacak şeyleri takıpta kendini bu kadar üzme. sırf sen seviyorsun diyede vedakarlık bir yere kadar anladınmı. hep sen fedekar olma. :) deneyim konuşuyor ablacım