Rüya Yorumları Çok kötüyüm kızlar

tamamda o rüyasını sana niye anlatmış anlamadım:uhm:

Geyik köşesi olmuş burası, derde bak.
Boşversene güzelim sen düşüneceğine Ebru Şallı'nın kocası düşünsün.

iyide ebru şallıyı zaten rüyada değilde gerçek hayattada hiç uygun göremiyoruzki sevgilin napsın

ayrıca harun tan için bir sorun olduğunuda düşünmüyorum zaten karısının üstsüz fotoğraf çekilmesini bile isteyen destekleyen de o:)

olur böyle vakalar. gıcıklık yapmış istemiş sana besbelli

tamamen seni kıskandırmak amacı..
başka hiçbirşey değil..
sen böyle kudurdukça zevk duyar o..
gayet normal karşıla..sonuçta rüye bu gerçekten ebru şallıyı da görmüş olsa
bunu sen değiştiremezsin..bu tarz rüyaların bilinçaltıyla alakası yoktur..
her erkek görür..

ay kör olma emi rüyadan da kıskanılır mı?
ama bende bir defasında eşimin rüyamda, tanıdığım ve eşime askınıt olan bir kızla daha önceden seviştiğini öğreniyordum
uyandırıp kavga ettim , garibim gülmüştü halime ...

yok artik daha neler ruya yüzündenmi ayrilican
ben gecenlerde ruyamda kendimi kardesimle uygunsuz vaziyette gördüm hala sokundayim ruya bile olsa insan sokunu atlatamiyor

ee ben bu ruyayi isteyerekmi gördüm insanlar ruyalarina hükmedemezler

rüyasına müdahale edemeyeceğine göre...
gayet normal bişey bu
ama sana söylemesi garip tabiii

göre göre o kemik yığınını mı gördün
insan daha güzel birini görür deseydin keşke :jeyyar:

Kafayi yiyecek kadar da onemli birsey degil
Ayrilma sebebi...:bbo:

bilinç altında o kupkuru karıolsa ne yazar canım,kalkıp da onu bulacak hali yok ki.istemesek de bazan aklımızdan hiç geçmeyen şeyleri bile görebiliyoruz rüyamızda.bırak adamcağız rüyalarında bari özgür kalsın.normal hayatta böyle şey yaparsa seni kaybedeceğini zaten biliyo olmalı.bi rüyaya dahi bu kadar önem verirken.
inan bana kafaya takılacak bişi değil.çok sevmekten kaynaklanıyo sanırım.sevgiyle kal

Zaten ancak ruyanda gorursun deseydin sen de.Saka bir yana burda bariz bir amaci var sevgilinin o da seni kiskandirmak.Yoksa niye soylesin ki bunu sana di mi ama!Burdan da su sonuc cikiyor:Bu cocuk seni bal gibi de seviyooooor ehe eheeee.

Bende ona Rüyamda sevdiğim bi rapçiyi gördüğümü söyledim
o adamın rüyanda ne işi var nasıl gördün dedi lülülülülülü
ama uygunsuz bi şekilde görmedim zaten kafamçokkarıştı
şimdi de benimle dalga geçiyor beyfendi erkek yazarların bile kitabını okumayacaksın diye :roflol:
ya cidden olayı çok abartmışım -tatlicadiarzu-
beni kıskandırmak için elinden geleni yapıyo pislik :eek:klava:

konum geyiğe döndü yaaaaa delikafadulden

Saçmalama bu şey içinmi biitireceksin .
Ya sen ertesi gün rüyanda gökhan özeni görsen :)töbe yaa arkdaşım yapma ya o normal bişe oalrak sölemiş sana bilmiorum bozulursun tabi ama abartıosun bencee

sevgilim az önce dün rüyasında Ebru Şallı'yı uygunsuz vaziyette gördüğünü söyledi ve ben kafayı yemek üzereyim sinirlerim alt üst oldu
bunun benim için ayrılık nedeni bile olabileceğini söyledim
ya nasıl başka kadını görür rüyasında beni sevmiyormu bu ne demek yaaaaaaa kötükedihüso

normal bişi mi bu bana hiç normal gelmiyor :eek:klava:

nasıl yaaa..
ayrılık sebebimi???
ben çok çocukça buldum...

nasıl yaaa..
ayrılık sebebimi???
ben çok çocukça buldum...

Evet bana da artık çok çocukça geliyor ama gerçekten o anda sinirden ne düşündüğümü bilmiyordum -tatlicadiarzu-

Dün gecede başka sebeple ayrılıyorduk nerdeyse ama sonra aradı konuştuk ayrılmadık tabi mirmirmirmir
ben niye bu herifi böyle seviyorum anlamıyorum nesi var sevilcek :mymeka: delikafadulden

Evet bana da artık çok çocukça geliyor ama gerçekten o anda sinirden ne düşündüğümü bilmiyordum -tatlicadiarzu-

Dün gecede başka sebeple ayrılıyorduk nerdeyse ama sonra aradı konuştuk ayrılmadık tabi mirmirmirmir
ben niye bu herifi böyle seviyorum anlamıyorum nesi var sevilcek :mymeka: delikafadulden

evet canım demek ki küçük şeyleri kendimize dert etmemek gerekiyormuş dimi :):)
böyle şeylere sinir olup kendini üzmene deymez..
boşver canım,, sen bak aşkını yaşamaya :lepi:

Ayyyy Hülya yaaaa :roflol: sen çok yaşa e mi :roflol:

hülya kızmada çok saçma bence. niye diyeceksin ablacığım erkekleri neredeyse 100 de 100 üne yakınını ara sıra şeytan aldadır. hiç mi duymadın. sevgilinin senle dalğa geçmesi normal niye diyeceksin adamı şeytan aldatmışda kadını görmüş. sende rapçiyi gördüm diyince aklına kendi rüyası geldiği için senle dalğa geçmiş bence. vede erkekler kadınlar gibi değildirler. her zaman akılları oradadır. :) sende bencekafana takılmayacak şeyleri takıpta kendini bu kadar üzme. sırf sen seviyorsun diyede vedakarlık bir yere kadar anladınmı. hep sen fedekar olma. :) deneyim konuşuyor ablacım

hülya kızmada çok saçma bence. niye diyeceksin ablacığım erkekleri neredeyse 100 de 100 üne yakınını ara sıra şeytan aldadır. hiç mi duymadın. sevgilinin senle dalğa geçmesi normal niye diyeceksin adamı şeytan aldatmışda kadını görmüş. sende rapçiyi gördüm diyince aklına kendi rüyası geldiği için senle dalğa geçmiş bence. vede erkekler kadınlar gibi değildirler. her zaman akılları oradadır. :) sende bencekafana takılmayacak şeyleri takıpta kendini bu kadar üzme. sırf sen seviyorsun diyede vedakarlık bir yere kadar anladınmı. hep sen fedekar olma. :) deneyim konuşuyor ablacım

Deneyeimlerin sonucu oluşan tecrübelerini benimle paylaştığın için çok saol ablacım Şeniz
Bende yaptığım saçmalığı geçde olsa anladımmmm a.s

X