Rüya Yorumları Çok kötüyüm kızlar

amaaaaan anacim ruyabu,ne takiyonki,o sana oyle anlattigi zaman sunu soyle gordum bunu boyle gordum diye,sende anlat:jeyyar:bakalim nasi oluyo,bidaha anlatacakmi,kisasa kisas yapyerimseniben

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aman canım yaa kıskancak ne var bunda evet biraz sinir bozucu bişey ama rüya napsın çocukk...
kötü olan sana anlatması neden anlattı ki acep..:):):sm_cool:

Bence normal bir şey canım
İnsan rüyasını da kontrol edemez ki
Evet bir kız için sinir bozucu bir durum ama bence normal bakmak lazım
Asıl anormal olan bunu sana anlatması diye düşünüyorum

sana katılıyorum.rüyayı görmesi normal de anormal olan bunu sana sölemesi.

kızlar gülmeyin sakın dediklerime ya delirmek üzereyimmmmm delikafadulden

sevgilim az önce dün rüyasında Ebru Şallı'yı uygunsuz vaziyette gördüğünü söyledi ve ben kafayı yemek üzereyim sinirlerim alt üst oldu
bunun benim için ayrılık nedeni bile olabileceğini söyledim
ya nasıl başka kadını görür rüyasında beni sevmiyormu bu ne demek yaaaaaaa kötükedihüso

normal bişi mi bu bana hiç normal gelmiyor :eek:klava:

ßi sistem geLi$tiriyorlar... Artık insanLarın ߀yinLerini rüya anında Okuyaßilecekler.. Geli$meleri takip ett :nazar:

ben ruyamda neler neler goruyorum, ona bakarsan hepsi ayrilik sebebi... hepsini de erkek arkadasima anlatiyorum... adamcagizin icine oturmus ki sana anlatmis... bence bu sadakatini gosterir =)
ruyalarimiz "ne dusunuyorsan odur" diye islemiyor ki, altbilincin, hafizanin, beynin kendini onarim sisteminin bir sonucu olarak gorulen, cok azi gercek hayatta istedigimiz ya da gerceklesen seylere isaret eden imgeler... hepsinden bir anlam cikarsaydik ohooo.... =)

cocuk bir rüya görmüş olay olmuş... ((erkeklerin cinsellikte tatmin olmadıgı bişey yapamadıgı durumlarda vede herhangi bir durum söz konusu olmasada bu tür rüyalar görmesi olagan.. ha ebru şallı ha başkası. ne farkederki..))

tamm anlatması anormal kırıcı olabilir ama oda aradaki ilişkiye bakar... eger kaldıramayacagını biliyorda anlatıyorsa o zaman sorun var. ayrılık sebebi olurmu? bence olmaz.. ama aradki ilişkiye bakar. insanların tutumlarına bakar...

seni görseydi daha mı mutlu olurdun? :uhm:

ay alemsin valla kaydirigubbakcemile3
kusura bakma ama gülücem sende zaten konunun başında
bunun azcık gülünç olduğunu kabul etmişsin ki gülmeyin yazmışsın
neyse şaka bi yana
insanlar rüyansında gördüğü şeylerden mesul değildirler
bilinçaltı falan filan ama bende geçen rüyamda çatlayana kadar kahve içtim
şimdi bilinçaltıyla pek badaştıramıyorum
arkadaşımın biri rüyasında başbakanla oturup karşıklık sohbet etmişler
sen daha absürd rüya görmemişsin buda ne ki -tatlicadiarzu-
ayrıca gelip sana aman kızma sana bişe anlatacağım diyorsa
bunun altında bişe var demektir
kekleniyor olabilirsin dikat et kıskandırmak içinde söylemiş olabilir sonuçta
buda bi ihtimal şakkıdı

bilinçaltındakiler rüyada su yüzüne çıkarlar
sevgilin sana söylemekle hata etmiş bence

Çoğunluk rüya deyip geçmiş..
Enteresan..sengözlerimebaksanab
Sevgilim bana rüyasında başka kadını çıplak görecek,gelip anlatacak...
Ben de "hayırdır inşallah bebeğim,acaba Ebru Şallı seni mi andı??" diyecem..:tomato:
Kusura bakmayın,evet rüyadır bilmemnedir,ama gelip bana bunu anlatan adamla işim olmazdı artık..:eek:

kusura bakma ama taktığın şey gerçekten çok absürd...
bi de yanlış anlamadıysam rüyasında sana ebru şallıyla naaptığını anlatmamış ki sadece görmüş yani...:KK70::KK70::KK70:
ayrıca anlatsın yani ne war ki ebru şallı da kollarını açmış sewgilini beklemiyordu heralde... senin orda olayı dalgaya alıp hadi yaa falan demen gerekiodu bence..yarın öbürgün daha ciddi bi derdiniz olduğunda napacaksın bilmiorum canımsın bu kadar abartma lütfen....

Son düzenleyen: Moderatör:
tamammen seni kıskandırmak için anlatılmış bi hikaye canım ben gördüğünü bile sanmıyorum eğer gördüysede kibariyenin annesini görmüştür uygunsuz vaziyettekaydirigubbakcemile3

Uydurmuş bence sen sinir ol diye ve amacına ulaşmış..

alemsin yaa bundan dolayı hiç ayrılılırmı
rüyalar kontrol edilmezki
ben bazen hiç aklıma gelmeyen insanları görüyorum
söyle sevgiline anlatmasın rüyalarını sana :KK70:

ya siz delimisiniz bunun için ayrılınırmı
bende bir kere rüyamda melih gökçeği görmüştüm şimdi benim biliç altındada o mu yatıyor
geçen bir arkadaş rorumda rüyasında başbakanı gördüğünü yazmıştı
ee napcaz şimdi ayrılalımmı rüyalar harem selamlıkmı olcak yani
siz rüyanızda sadece kadınlarımı görüyorsunuz hadi ya gelin külahıma anlatın

kızlar gülmeyin sakın dediklerime ya delirmek üzereyimmmmm delikafadulden

sevgilim az önce dün rüyasında Ebru Şallı'yı uygunsuz vaziyette gördüğünü söyledi ve ben kafayı yemek üzereyim sinirlerim alt üst oldu
bunun benim için ayrılık nedeni bile olabileceğini söyledim
ya nasıl başka kadını görür rüyasında beni sevmiyormu bu ne demek yaaaaaaa kötükedihüso

normal bişi mi bu bana hiç normal gelmiyor :eek:klava:

Vallayı ruyasına bılıncaltına oldugu ıcınmı gırdı yoksa ıstemsız mı gırdı onu bılmıyorum ama..
Bunu sevgılım bana da soylese valla bende delı olurdum... :bbo:
Allah Allahhh ya hadı gordu tamamda bunu sana neden soyler kı onu anlamadım en cok...

ondan sonra da birsürü topic açılıo işte erkek neden aldatır neden soğur diye...
böyle sudan sebeplerden dolayı sinirlenip adama dırdır edilirse adam naapsın ki daha....
hayret bişe yaaa.....

o kadar hafıfe alınacak bırsey degıl bence.. herkesın kendı gorusu tabı.. en cok ta soylemesı sacma malesef...

X