Rüya Yorumları Çok kötüyüm kızlar

ondan sonra da birsürü topic açılıo işte erkek neden aldatır neden soğur diye...
böyle sudan sebeplerden dolayı sinirlenip adama dırdır edilirse adam naapsın ki daha....
hayret bişe yaaa.....

yazılanları okurken aklımdan geçip yazmayı düşündüğüm şeylerin bir kısmı sengözlerimebaksanab ama daha ekleyeceklerim var. Gerçekten bazı şeyleri anlayamıyorum, belki eğitim,belki yetiştiriliş tarzı, belki arkadaş çevresi, belkide başka bir neden.. Ben konuyu açan kişinin gerçekten sevdiğini düşünmüyorum sevgilisini.. Çünkü bir ilişkiyi bitirmek öyle basit birşey değil, o oldu bu oldu şu oldu ayrılalım diye. Her nedense komplex, nankörlük, bencillik, türlü entrikalar ve bir çok olumsuzluk kadınlarda yok, fakat bir çok Türk kadınında var. Size idea ediyorum ki yurt dışında özellikle batı ve orta avrupa ülkerlerinde hatrı sayılır bir müddet kalan biri asla bir daha Türk kızlarının suratına bile bakmaz. Çünkü gerçek bir ilişkinin hem nasıl olması gerektiğini görmüş oluyor insanlar, hemde bir kıyaslama yapabiliyor. Düşünün bir erkek örneğin eski sevgililerini kıyaslıyor bu kıyaslama esnasında ne dikkat çekiyor? ortak olmayan özellikler.. Yukarıda saydığım komplexten tutunda, nankörlük, bencillik, entrikalar hepsi görmezden geliniyor çünkü bunlar doğal karşılanıyor herkesi böyle olduğu düşünülüyor fakat, belirli bir süre yurt dışında kalan, yaşayan biri aslında bunun sadece Türk kadınlarına özel olduğunu anlıyor.. Bu bir çok erkek arkadaşlarımdan duyuyorum.

Bu tip başlıkları görünce gerçekten üzülüyorum. Çünkü ilişkilerin günümüzde bu kadar yüzeyselleşmiş olabileceğine inanmak istemiyorum. Sevgilim rüyasında bunu görmüş diyor birisi, "ayrınılmalı" diye yanıt yazılıyor. Ne hikmetse çoğu kişi ayrınılması gerektiğini düşünüyor. Bu tip yazıları okudukça bazen çoğu kişinin gerçek mesleğini, gerçek eğitimi durumunu girmediğini düşünüyorum foruma. Bu kadar mantıksız ve çocukça cümleleri
belirli bir vizyona sahip , belirli bir bilgi birikimi sahibi kişiler yazmış olamaz. İlişkiler şeffaf ve saydam olmalı, bireyler birbirlerine ihtiyaç duyduklarında içlerini dökebilmeli,

sonra

erkekler neden aldatır?
sevgilim/eşim bana hiç birşey anlatmıyor ne yapmalıyım/bu normal mi?
eşim/sevgilim benden soğudu neden?
artık ilişkimiz eskisi gibi değil neden?

vb.. gibi sorular soruluyor.. her şeyin bir nedeni var.. Bir sonucun oluşmasını tekbir nedene /etkene bağlayamayız. Belirli durumlarda erkeklerinde kadınlarında katkısı oluyor bu sonuçların oluşmasında, ardından nedenler tek kişiye yönlendirilmeye çalışılıyor.. Bazen özeleştiri yapmak gerek.

kafamçokkarıştıadı üstünde rüya be gülüm sende

belki sinirin bozulur aama ayrılık saçma:::::

Rüyasında başka bir kadını gördü diye ayrılmayı mı düşündünüz..?

Gülmedim ama pess diyorum kusurabakma canım...

Kıskanmanın da bir sınırı olmalı, işin zor senin valla....))))

Ama sana niye anlattı o da ayrı?

Sen görseydin başka erkek bir jönü, aynı tepkiye ne karşılık verirdin?

ebru şallı bir kere evli ve çocuklu bir kadın
ayıp sevgilinin yaptığı
söyle ona
klava:

:bbo::roflol:
Bence de ayıp, evli ve çocuklu bir kadını rüyasına nasıl sokar, değil mi?:roflol:

Tv de ya da gazetede bir yerde görmüştür o gün, rüyasına girmiştir yani ne var bunda...:roflol:

Ama bunu gelip anlatması çocukca, ayıp olan bu...

Yok artık heriflerin rüyalarınada mı karışcaz :1shok: Bırak adam rüyasında rahat nefes alsın yaa, seninkine "rahat battı, kavga çıkartmak istiyorum" denir :1ninca:

haklısın tamamen katılıyorum,
cok saçma gelip anlatması, görmesi kadar saçma!!! kötükedihüso

Ben rüyaya kızmadım yanlış anlaşılmasın..
Ama adamın gelip de rüyasını anlatması doğru değil..
Rüyasında biri ile seviştiğini ya da çıplak bir kadın gördüğünü anlatan adamın amacı nedir,çözemedim..

Canim sen de bu gece rüyamda Kivanc Tatlitug´u gördüm dersin, ödesirsiniz :jeyyar: -tatlicadiarzu-

Ben de bazen rüyalarimda alakasiz insanlar gördügüm icin sevgilini " O kadini mi düsündü,niye gördü rüyasinda" diye süphelenmeni hakli bulmuyorum..
Sonucta rüyada kimi görüp görmeyecegimizi secemiyoruz..
Ama böyle bir rüyayi gelip sana anlatmasi dengesizce olmus.. :mymeka:

hülyalı canın bişeye mi sıkkın
şaşırdım
ben rüyamda bazen o kadar absürt şeyler görüyorumki şimdi bunlar benim bilinç altım mı
yapmayın nolur
ne kadar saçma bu konudan ayrılan terk eden bile olurmuş çok şaşırdım
gelip sana anlatması seni sinir etmek için ya da düşüncesizlikten olabilir

bu arada benim erkek arkadaşım avril için o benim platonik aşkım der
aşığım mükemmel bir kadın der
size göre benim çoktan tekmeyi atmam gerek dimi
rahatsın sen o zaman diye düşünmeyin ne kadar kıskanç bi kız olduğumu konu olan bütün topiclerde belirtirim

Bana tam olarak nasıl gördüğünü söylemedi ama uygunsuz bi şekilde gördüm dedi(daha ne olsun dimi :mymeka:)

Ayrıca ben onu kıskandığımı söylediğimden beri sürekli bu tarz söyleyip duruyor.

Biz saçma sapan konulardan çok tartışıyoruz yaa

Dün gece de bu tarz bi konudan eskiler yüzünden tartıştık ve çok sinirliyim seni kırmak istemiyorum o yüzden aramıcam bugün msj da yazmıcam dedi

keyfin bilir dedim bende

Sanırım benim çok kıskanç olduğumu anladığı için beni kızdırmak hoşuna gidiyordu ama dün benim söylediklerimden sonra bir daha böle bişi yapacağını sanmıyorum :jeyyar:

bu arada benim erkek arkadaşım avril için o benim platonik aşkım der
aşığım mükemmel bir kadın der
size göre benim çoktan tekmeyi atmam gerek dimi

evet çoktan, cunku avrille bir tutumalaya kıyaslanmaya ondan cırkın gorunmeye dayanamazdım
konu sahıbının de ruyasına gore
şu dogru bence bunu yapsın

hihoyyyt

bence paylaşması çok doğal, sonuçta gördüğü bir rüya ve bilinç dışı oluyor ama sürekli böyle tepki görürse hiçbir şeyi paylaşmaz, en ufak bir şeyi bile saklamaya çalışır

Çok ayrılık sebebi duymuştum ama bu kadar absürdünü de doğrusu ilk defa duyuyorum....

evet çoktan, cunku avrille bir tutumalaya kıyaslanmaya ondan cırkın gorunmeye dayanamazdım

canım kıyaslanmak başka beğenmek başka
bence bu kadar kasmaya gerek yok
avril onun arkadaşı değilki sonuçta..hem onun bir sürü hayranı var
ayrıca bende tam bi kenan imirzalıoğlu hastayım nolucak şimdi bizim ilişki :lepi:
neyse herkesin kendi görüşü ama bu kadar ince detaylar mutluluğu engelleyebilir a.s.

saçmalamyın kızlar ne aldatması rüyayla aldatmamı olur benim en yakın arkadaşım kocasını rüyasında gördü kocası en yakın arkadaşıyla birlikte oluyomuş yani 2 erkek kocası ve kocasının erkek arkadaşı kızın bilinç altında bumu var şimdi hepimiz görürüzz absürk şeylerhihoyyyt

Demekki neymiiiş, biz kadınlar dünyayı kendimize dar etmek için elimizden geleni yapıyoruz.sengözlerimebaksanab

ayy canim sakin ayrilayim deme haaa :)))) kiskandirmak icin özellikle söylüyordur bence butün erkekler sapik hepsi degilsede yarisi :))) ama bende ayni senin tepkini veriyordum adam ünlü degil beni görür yine ayni tepkiii niye görüyon sen böyle seyler..cevap allah allah benmi yaziyorum rüyanin senaryosunu :))))) rüya sonucta ama iste sende bendensin insan acayip sinir oluyor cok kiskanc oldugumuz icin oluyor bu aklina geldikce cildiriyosun dimiii :))) ben anlatmasini isterim herseyimi bileyim isterim ama anladigim kadariyla sen duymak istememissin aay bidee sana bise söylicem ama kizma demesiii ayni benimkiii :)))))bile bile söylüyolar bide utanmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…