- 30 Kasım 2010
- 9.574
- 19.171
-
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
Nafaka almasam belki normalleşir.anlar dedim.ama yok.ben onun iyi tarafının sürekli olmasını istiyorum ve o şeytani tarafının olmamasini
Okurken ki suratimi gormenizi isterdim eski esten kurtulup ilk dara düşünce neden tekrar cagiriyorsunuz onda nasıl bir izlenim yarattiginizin farkında misiniz ezik kimsesi yok koruyani yok .Kizlar Bobrek taşım için doktor ameliyat dedi.bulundugum ilde yapılmayınca telâşlandım.napicagimi bilemedim.burada kimsem yok.eski eşimle flortlesiyoruz ve aramız iyiydi onu aradım.6 saatlik yoldan geldi.bana karşı o kadar şekerdi ki.bildigun tatlı.
Neyse hastaneye gittik.doktor yatis verdi.5 gün hastanede yattım eski eşim roldurefakatcim.ameliyattan önceki güne kadar herşey iyiydi.ameliyata gireceğim gün hastane odasında durup dururken odada başkaları da vardı rezillik çıkardı.canima mi yanıyım ağrıma mi insanların yanında ettiği hakaretlere mi.eski konuları açıyor.bana o... çocuğu, s...siz çok ağır şeyler söyledi.sus diyorum.kisik sesle ama sert konuşmaya devam etti ertesi gün ameliyatım var.
Ameliyattan çıktım.yuzume bile bakmadı.cekti gitti kafeye.sunu verir mısın diyorum her zaman senin istediğin olmaz dedi ve spinalli bir şekilde beni bırakıp gitti.bacaklarimi hissetmiyordum.o an giysilerime uzanmak istedim.verecek kimse yok.neyse saka gibi spinalde biraz bacaklarımı hissettim.elbisemi giydim.ameliyattan bir saat sonra elimde sonda poşetim ayaktaydım.
Bugun beni eve getirecek.acilarim var.yuruyemiyorm.hastanede otoparkı şaşırdı güya ve beni dakikalarca gezdirdi.
Sonra hakaretlerine arabasında devam etti.ben de sözel olarak karşılık verince elimi sıktı.ne yapacagimi şaşırdım.boyuna bağırıyordu.sonra arabayı kenara çekti.in arabamdan diyor, omuzlarından hirpaliyordu.bak sevenin yok.baban bile yanında değil ben yanındayım....bir daha konuşursan ineceksin arabamdan dedi.o halimle yol ortasında kalmayacağından sustum kızlarla.arabada tansiyonum düştü.basim döndü.sanirim bundan keyif aldı.
Arada normallesiyor iyi davranıyor gülümsüyor.vurdugu elimi öpüyor.sonra tekrar küfrediyor.
Hatalıyım biliyorum.bu adam hasta.yanlis yaptım cagirdim.ama iyi olduğu zamanlar var.ve aniden kişilik değiştirmiş gibi canacarlastigi zamanlar ve bu iki karakter arasında hızlı geçişler yapıyor.
Şu an fiziksel acıma değil su yaşadıklarına üzülüyorum.ve kendime kimsem yok
Flörtleşiyorsun, hastaneye düşünce yardım istiyorsun ama çocuğunun hakkı olan parayı hesaptan çekmeyerek adamı kendinden uzak tutmaya çalışıyorsun. Maşallah süper taktik. Sana nafakayı çekme hesaptan diyen arkadaşların bunu biliyor mu peki. Kabul et sen bu afamdan kurtulmayı gerçekten istemiyorsun.Evet aynen öyle.hayatimizdan tamamen gitmesi için nafaka almamam lazım.
Senin istemenle olmuyor canım o, elindeki malzeme bu, defolu, asla da istediğin adama dönüşmeyecek. Sürünmeye devam etmek istiyorsan hiç şikayet etme flörtleş hatta yeniden evlen. Öldüğün zaman anlarsın değişmeyeceğini.Nafaka almasam belki normalleşir.anlar dedim.ama yok.ben onun iyi tarafının sürekli olmasını istiyorum ve o şeytani tarafının olmamasini
Ayyyyyyyyy şaka gibiSarımanolya.
İkinizde hastasınız, bu adam sen hamileyken senin karnında tepindi, bunu sen söyledin.
Dayaklar yedin, uslanmadın.
Hakaretler etti kapısına gittin.
Anneni babanı sokak ortasında dövdü onlar düşman gördün, seni seks için kullandı, yine flörtleşmeye devam ettin.
Ne diyelim biz sana?
Nasıl bir öneri istiyorsun?
O küfürler dayaklar yiyen, burada öldü diye hikaye yazdığın baban seni sevmeseydi senin çocuğuna bakmazdı bunu kavra önce.
Çağırsan sana da bakardı.
Kocana hasta diyorsun ama sende hastasın. Birbirinizden farkınız yok.
Ölse öbür dunyada musallat olur baya takintili biri sizofrenSenin istemenle olmuyor canım o, elindeki malzeme bu, defolu, adla damistediğin adama dönüşmeyecek. Sürünmeye devam etmek istiyorsan hiç şikayet etme flörtleş hatta yeniden evlen. Öldüğün zaman anlarsın değişmeyeceğini.
Şeker tatlisiymis acili ciģ köfte bile olamazHizla uzaklasin bu adamdan.... Ne flortu.. ne sekeri tatlisi... Adam sizofren gibi anlattiginiza gore.... Uzulmeyin ... En azindan tekrar gormus oldunuz ne oldugunu...
bazen bir canavara dönüşüyor ve babam onun çift karakterli olduğunu söylüyor
Evet, net Sarımanoşsun.ve aniden kişilik değiştirmiş gibi canacarlastigi zamanlar ve bu iki karakter arasında hızlı geçişler yapıyor.
Hatalıyım ama koşullar öyle gerektirdi. Böyle bir sağlık durumunda vahsilecegini düşünmedim.
Nafaka ödüyor çünkü bir kere icraya vermiştim.o sebepleTamam da adam atıyorsa alın diye atıyor.
Hem atıp hem de olay çıkartıyorsa gerekirse mahkemeye verin.
Çocuğunuz için o parayı kullanmanız gerek.
O zaman parayı alın?Nafaka ödüyor çünkü bir kere icraya vermiştim.o sebeple
Şeker tatlisiymis acili ciģ köfte bile olamaz
Yok ya narsistler de zeki olur genelde anlamazsın kondurmakta zorlanirsin kötü oldugunu cunku manupulatif olduklari icin zarar görürsün. Böyle deli deli hareketlerle bu adami kimse cekmez. Bu bildigin zirdeli yani klinik vaka tam, yatırmalık. Iyi bari iyi olmalarinin rol olduğunu anlamissin en azindan tekrar gorusmezsin artik diye umuyorum.Evet evliyken de öyleydi.borderline araştırdım.o hastalık farklı.
Bu sanki narsizm gibi.dengesizlik.once sana sevgi gösteriyor.kendi bagimlastiriyor.sonra kötü davranıyor ve bundan keyif alıyor.sonra tekrar iyi ve kötü.. iyi olması da bir taktik.dengemi bozabilmek için.sadece kötü olsa bu kadar yıkıcı olmaz çünkü.o da biliyoe
Bu sefer evet.hem ameliyatıyım hem de hırpaladım fiziksel ve ruhsalYok ya narsistler de zeki olur genelde anlamazsın kondurmakta zorlanirsin kötü oldugunu cunku manupulatif olduklari icin zarar görürsün. Böyle deli deli hareketlerle bu adami kimse cekmez. Bu bildigin zirdeli yani klinik vaka tam, yatırmalık. Iyi bari iyi olmalarinin rol olduğunu anlamissin en azindan tekrar gorusmezsin artik diye umuyorum.
Sizde eşinizde hastasınız, hastaaaaaaKizlar Bobrek taşım için doktor ameliyat dedi.bulundugum ilde yapılmayınca telâşlandım.napicagimi bilemedim.burada kimsem yok.eski eşimle flortlesiyoruz ve aramız iyiydi onu aradım.6 saatlik yoldan geldi.bana karşı o kadar şekerdi ki.bildigun tatlı.
Neyse hastaneye gittik.doktor yatis verdi.5 gün hastanede yattım eski eşim roldurefakatcim.ameliyattan önceki güne kadar herşey iyiydi.ameliyata gireceğim gün hastane odasında durup dururken odada başkaları da vardı rezillik çıkardı.canima mi yanıyım ağrıma mi insanların yanında ettiği hakaretlere mi.eski konuları açıyor.bana o... çocuğu, s...siz çok ağır şeyler söyledi.sus diyorum.kisik sesle ama sert konuşmaya devam etti ertesi gün ameliyatım var.
Ameliyattan çıktım.yuzume bile bakmadı.cekti gitti kafeye.sunu verir mısın diyorum her zaman senin istediğin olmaz dedi ve spinalli bir şekilde beni bırakıp gitti.bacaklarimi hissetmiyordum.o an giysilerime uzanmak istedim.verecek kimse yok.neyse saka gibi spinalde biraz bacaklarımı hissettim.elbisemi giydim.ameliyattan bir saat sonra elimde sonda poşetim ayaktaydım.
Bugun beni eve getirecek.acilarim var.yuruyemiyorm.hastanede otoparkı şaşırdı güya ve beni dakikalarca gezdirdi.
Sonra hakaretlerine arabasında devam etti.ben de sözel olarak karşılık verince elimi sıktı.ne yapacagimi şaşırdım.boyuna bağırıyordu.sonra arabayı kenara çekti.in arabamdan diyor, omuzlarından hirpaliyordu.bak sevenin yok.baban bile yanında değil ben yanındayım....bir daha konuşursan ineceksin arabamdan dedi.o halimle yol ortasında kalmayacağından sustum kızlarla.arabada tansiyonum düştü.basim döndü.sanirim bundan keyif aldı.
Arada normallesiyor iyi davranıyor gülümsüyor.vurdugu elimi öpüyor.sonra tekrar küfrediyor.
Hatalıyım biliyorum.bu adam hasta.yanlis yaptım cagirdim.ama iyi olduğu zamanlar var.ve aniden kişilik değiştirmiş gibi canacarlastigi zamanlar ve bu iki karakter arasında hızlı geçişler yapıyor.
Evet ailene oğlun bakıyor ama sen ameliyat olunca sana bakmayacaklardı değil mi? Kimsen yoktu. Hayatı ne güzel işinize geldiği gibi yorumluyorsunuz ya. Başınıza gelen her şeyi hak ediyorsunuz.Çocuğa ailem bakıyor.ben çalışıyorum.su an oğlum.icin en doğrusu bu.
İcraya verirken korkmadın, şimdi mi korkuyorsun?Nafaka ödüyor çünkü bir kere icraya vermiştim.o sebeple
Adam degil sen hastasın bence o sadece kötüKizlar Bobrek taşım için doktor ameliyat dedi.bulundugum ilde yapılmayınca telâşlandım.napicagimi bilemedim.burada kimsem yok.eski eşimle flortlesiyoruz ve aramız iyiydi onu aradım.6 saatlik yoldan geldi.bana karşı o kadar şekerdi ki.bildigun tatlı.