Cok kotuyum kizlar...basima neler geldi.

Okurken ki suratimi gormenizi isterdim eski esten kurtulup ilk dara düşünce neden tekrar cagiriyorsunuz onda nasıl bir izlenim yarattiginizin farkında misiniz ezik kimsesi yok koruyani yok .

Tek gitseydinizde bunları yasamasaydiniz taksiyle donerdiniz eve .

Flortlesmeyi kesin ozsayginizdami yok ayol bu herif bir günde böyle olmadi

Evet aynen öyle.hayatimizdan tamamen gitmesi için nafaka almamam lazım.
Flörtleşiyorsun, hastaneye düşünce yardım istiyorsun ama çocuğunun hakkı olan parayı hesaptan çekmeyerek adamı kendinden uzak tutmaya çalışıyorsun. Maşallah süper taktik. Sana nafakayı çekme hesaptan diyen arkadaşların bunu biliyor mu peki. Kabul et sen bu afamdan kurtulmayı gerçekten istemiyorsun.

Nafaka almasam belki normalleşir.anlar dedim.ama yok.ben onun iyi tarafının sürekli olmasını istiyorum ve o şeytani tarafının olmamasini
Senin istemenle olmuyor canım o, elindeki malzeme bu, defolu, asla da istediğin adama dönüşmeyecek. Sürünmeye devam etmek istiyorsan hiç şikayet etme flörtleş hatta yeniden evlen. Öldüğün zaman anlarsın değişmeyeceğini.

Ayyyyyyyyy şaka gibi

bazen bir canavara dönüşüyor ve babam onun çift karakterli olduğunu söylüyor
ve aniden kişilik değiştirmiş gibi canacarlastigi zamanlar ve bu iki karakter arasında hızlı geçişler yapıyor.
Evet, net Sarımanoşsun.

Hatalıyım ama koşullar öyle gerektirdi. Böyle bir sağlık durumunda vahsilecegini düşünmedim.

Sarımanoş, konularını okuyorum şu an; kuzum senin ciddi sorunun var ve bu sorun eşin değil.
Sorunun bizzat kendin ve bilimin çözmesi gereken kafanın içinde ne taşıyor olduğun bilmecesi. Konuların ağzımı açık bıraktı, kıyamet günü gelip denizler kaynayıp dağlar havaya savrulduğunda filan adama ulaşsan ve buraya konu açıp "Koşullar öyle gerektiriyordu" desen, neyse.
Onun harici kurtarmıyor be tatlım.

Yok ya narsistler de zeki olur genelde anlamazsın kondurmakta zorlanirsin kötü oldugunu cunku manupulatif olduklari icin zarar görürsün. Böyle deli deli hareketlerle bu adami kimse cekmez. Bu bildigin zirdeli yani klinik vaka tam, yatırmalık. Iyi bari iyi olmalarinin rol olduğunu anlamissin en azindan tekrar gorusmezsin artik diye umuyorum.

Bu sefer evet.hem ameliyatıyım hem de hırpaladım fiziksel ve ruhsal

Bu adamın sadistik bir karakteri var, çok büyük ihtimalle psikolojik rahatsızlıkları da. Bilmiyorum. Müthiş bir akıl tutulması sizinki. Koşarak kaçınmanız lazımken kendinize bunu neden reva görüyorsunuz acaba? Psikoterapi almayı hiç düşünmediniz mi? İnsan ilişkilerini algılayışınızda bir sorun olduğunuzun farkında değil misiniz

Sizde eşinizde hastasınız, hastaaaaaa

Ben ki canı çok tatlı biriyimdir, acı eşiğim aşşırı düşüktür, bıraksan 1 yıl yalnız yaşarım ama acı ve hastalık halinde de çok yalnazaaaaam diye bönürürüm. Ama ölsem böyle adamdan iyilik beklemem.

Size tonla acı yaşatmış bir eski eş ile neden flörtleşiyorsunuz? Başka adam mı kalmadı, neden hiç yaratıcı olamıyorsunuz?

Adam degil sen hastasın bence o sadece kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…