Cok kotuyum kizlar...basima neler geldi.

Adam kendi göstermiş en kötü gününde en iyisi muhabbeti kesmek iyileştikten sonra ayrılmak görüşememek üzere

Ben bu üyeyi bir türlü bulamadım, konularından birini atar mısınız

Kediyi merak öldürürmüş

Çok fazla üyeliği var ama her birinde bir iki konu.

O çocuğa yazık değil mi ? Bir adinin peşinde kul köle olacağına evladına bak ! Nasıl annesin sen yahu? Allahım verme böylelerine çocuk nolursun

Ben gülerdim. Adam buna sen o… sun diyor ve buda aşkım yavaş ol yhaaa , duyarlar gibi ergen tavırları varsa herkes güler. Kim bilir nasıl bir haldeler ki insanlar gülüyor.

Adamın iki karakter arasında geçişlerini gitseydin.korkunctu.elimi çok sert sıktı.sonra duruluyor.elimi öpüyor.tatli tatlı konuşuyor.sonra tekrar deliriyor

Bence siz de hastasınız
Boşanmış gitmişsiniz bitmiş gitmiş niye hala bu adama yapışıyorsunuz? Şiddet uyguluyor adam işte, niye bulaşıyorsunuz?
Bin taksiye git ablacım bu kadar

Çocuğa acıdım gerçekten, anne böyle baba öyle aileniz baksın toptan hiç almayı

Size müstehak yaşadıklarınız
Burda ki üyelerden ne istiyorsunuz ben onu anlamadım nasıl bir öneri ve yönlendirme versinler mesela olur o kadarcık canım eski kocan değil mi sever de döver de deseler sanki hoşunuza gidecek gibi bir haliniz var

3-4 günlük refakatçi tutsaydıniz güvenilir bir yerden daha iyi olurdu sizin icin

O hastane odasında size küfür ve hakaret ettiğinde kovup birdaha asla karşıma çıkma diyecektiniz ki haddini bilsin. Sizde herşeyi sineye çekmişsiniz, ben olsam bırak arabasına binmeyi yüzüne bile bakmazdım. Kimsem yoksa hastanede tek başıma kalırım, taksiye biner evime giderim yine de böyle bir adama minnet asla etmem!

Hastanede rezillik olurdu.cunku kendisi çok çirkef.sonra da olan tedavime olurdu.zaten ameliyat pek yapmak istemediler.tas kırmaya yonlendirildim.orada susmam lazımdı.kahramanligin lüzumu.yok.en baştan cagirmamalıydım onu.

ahah yaa karpuzu unutmuştum şimdi söyleyince ne güldüm yaa
ev asansörsüzdü de torbaları nasıl taşıyacağım falan da vardı.
çamaşır makinesini kullanan ev sahibinin oğlu efsaneydi.

ahah yaa karpuzu unutmuştum şimdi söyleyince ne güldüm yaa
ev asansörsüzdü de torbaları nasıl taşıyacağım falan da vardı.
çamaşır makinesini kullanan ev sahibinin oğlu efsaneydi.
donun yıkatmıştı ev sahibi. Eski türk filmlerinde " kirayı düşünme sen güzelim hallederiz" diyen ev sahibi gibiydi adam

Psikopat bir narsist ile beraberlik yaşamak cesaret ister ki seni tebrik ediyor ve 3. Sayfa haberlerine çıkmaması yürekten istiyorum.

Edit; sana, bedenine ve verdiğin emellerine yazık

Hatalı bir evlilik olmasa “eski eş” olmazdı. Aynı hatayı yapıp tekrar neden başlıyorsunuz ki. Hastanede öyle kıyamet koparıyor bir de arabasına biniyorsunuz . Bir hasta bakıcıya rica edersiniz taksi çağrıp eve taksiyle de gidebilirsiniz . Onu çağırmanız bile baştan yanlış olmuş . Demek ki adam çift kişilikli saati saatine uymuyor böyle bir adam sinirli anında daha büyük zararlar verebilir size . Uzak durun şekerliği tatlılığı ona kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…