- 3 Şubat 2009
- 9.751
- 16.539
- 44
-
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
Borderline belki ama anlattigin daha da uç bisey gollum gibi saniyede degismesi. Evliyken böyle degil miydi? İçim acıdı haline ben de sık sık taş düşürürüm böbreklerimde hep bi problem hastanelik olurum yaşayan bilir o halinle ugrasmana ayrıca üzüldüm. Sen kendine acimazsan kimse acimaz nolur bu noktada akillanmis ol ve görüşme o deliyle. Bu tarz insanlar saglam insanlari da hasta eder.Adamın iki karakter arasında geçişlerini gitseydin.korkunctu.elimi çok sert sıktı.sonra duruluyor.elimi öpüyor.tatli tatlı konuşuyor.sonra tekrar deliriyor
Odadaki diğer aileye rezil oldum.bakamadim yüzlerine.gulduler halimizeO zaman siz söyleyin yalnizlik çekiyorum adı altinda hamileyken üstünde tepinen anne babasini döven bir adamdan ne köy ne kasaba olmayacagini anlamayip eşimle flörtlesiyordum ayagi altinda kendine refaket edeceğini sanan kişiye asagilik hakaretleri bakin size ne demiş o..... ş.... yahu kemiği yiyen kişi bunun bir yerinden çıkacağını bilir. Ha bilmedi mi?
Nöy nöy hebele höbele hay hay nastiri nastiri de diyebilirsiniz düşünce yere... Saygi duyarim.
İyi bari çocuğunu elinden almışlar. Aç bırakıyordu çocuğu bakmıyordu.Sarımanoşsun demek.
Tatlım tüm bunlara hata denmez, -10 iq ile hayatta kalmak mucizesi denir.
Eşin anormal tamam ama sen de pek normal sayilmazsin sana onca şey yapan adamla flortlesmenbu nasıl bağımlılık niye kopamiyorsun bu adamdan
Çocugun ac olduğu yok.cocugumu elimden alan da yok.burada ben yeniyim pandemi var ve baktiracak param yok dolayısıyla.bu yüzden sadece yaz tatillerinde ailemin yanında.İyi bari çocuğunu elinden almışlar. Aç bırakıyordu çocuğu bakmıyordu.
Bu cevaplar ne ya ? Bence dalga geçiyorsunuz.Çaresizlik yaşadığım şey.hani o adamın içindeki iyi olan taraf.hep o yüzden.çaresizdim.
Yalann söyleme. Seni ve yaptıklarını tek bilen ben değilim.Çocugun ac olduğu yok.cocugumu elimden alan da yok.burada ben yeniyim pandemi var ve baktiracak param yok dolayısıyla.bu yüzden sadece yaz tatillerinde ailemin yanında.
Evet evliyken de öyleydi.borderline araştırdım.o hastalık farklı.Borderline belki ama anlattigin daha da uç bisey gollum gibi saniyede degismesi. Evliyken böyle degil miydi? İçim acıdı haline ben de sık sık taş düşürürüm böbreklerimde hep bi problem hastanelik olurum yaşayan bilir o halinle ugrasmana ayrıca üzüldüm. Sen kendine acimazsan kimse acimaz nolur bu noktada akillanmis ol ve görüşme o deliyle. Bu tarz insanlar saglam insanlari da hasta eder.
Uf ben de bilmek istiyorum yaa . Yok mu link atacak bir hayırseverYalann söyleme. Seni ve yaptıklarını tek bilen ben değilim.
Parası yokmuş lafa bak. Kaç para nafaka alıyorsun yaz bakalım. Burada herkes senin dininin imanının para olduğunu bilir zaten.
Nafakayı bıraktım.ortak hesaba yatırıyor ve almıyorum.bir kuruş almıyorum almayacağım.cunku o paralari alırsam daha çok kinlenir.bunu istemiyorum.Yalann söyleme. Seni ve yaptıklarını tek bilen ben değilim.
Parası yokmuş lafa bak. Kaç para nafaka alıyorsun yaz bakalım. Burada herkes senin dininin imanının para olduğunu bilir zaten.
Niye gülsunler ki , kavga varsa güvenliğe haber vermeleri gerekirdiOdadaki diğer aileye rezil oldum.bakamadim yüzlerine.gulduler halimize
Nafakayı alsam bakıcı tutarım ama almıyorum marttan beri.farkli bir olay yaşadım.ve almayacağım o parayı.hersey para değil.maasimla çocuğuma bakabilirim benYalann söyleme. Seni ve yaptıklarını tek bilen ben değilim.
Cok taktikci.bagirmiyor insanlarin arasında tabi ama kısık sesle bütün hakaretleri ediyor sakince.ama etraf da duyuyor.surekli konuşuyor.ve ben bisi diyemiyroumNiye gülsunler ki , kavga varsa güvenliğe haber vermeleri gerekirdi
Nasıl anladık sarımanolya olduğunu? Yeteneklerim mi kayboluyor yoksa, ben niye anlamadım?
Eski eşinizle hala ortak Hesabınız mi var ben yanlış mı anladım?Nafakayı bıraktım.ortak hesaba yatırıyor ve almıyorum.bir kuruş almıyorum almayacağım.cunku o paralari alırsam daha çok kinlenir.bunu istemiyorum.
Eskiden açtığımız bir hesap.kullanmiyoruz.sadece oraya nafakayı atıyordu.halen atıyor ama o paralari kendi hesabıma geçirmiyorum.orada duruyorEski eşinizle hala ortak Hesabınız mi var ben yanlış mı anladım?
Neden o size değil ki çocuğunuza verilen para o da babası olduğuna göre . Çocuğunuzun hakkına giriyorsunuz. Alın yatırım amaçlı kullanın ilerde universitesi var susu var busu varEskiden açtığımız bir hesap.kullanmiyoruz.sadece oraya nafakayı atıyordu.halen atıyor ama o paralari kendi hesabıma geçirmiyorum.orada duruyor
Daha çok kinlenirse ne olacak.dengesi yerinde olan bir insan değil.cocuk benden değil demişti.ben parasal anlamda ve diğer anlamlarda da bu adamla bağlantımı kesmek istiyorum.arkadaslarima da sordum ve alma diyorlar.sizin dediginiz normal babalar için geçerli ama bu adam normal değil.Neden o size değil ki çocuğunuza verilen para o da babası olduğuna göre . Çocuğunuzun hakkına giriyorsunuz. Alın yatırım amaçlı kullanın ilerde universitesi var susu var busu var
Bana o...u ifadesini kullandı.o kadar için acıyor ki...ameliyatlı halimle hırpaladı beni hem ruhumu hem bedenimi