Cok kotuyum kizlar...basima neler geldi.

Adamın iki karakter arasında geçişlerini gitseydin.korkunctu.elimi çok sert sıktı.sonra duruluyor.elimi öpüyor.tatli tatlı konuşuyor.sonra tekrar deliriyor
Borderline belki ama anlattigin daha da uç bisey gollum gibi saniyede degismesi. Evliyken böyle degil miydi? İçim acıdı haline ben de sık sık taş düşürürüm böbreklerimde hep bi problem hastanelik olurum yaşayan bilir o halinle ugrasmana ayrıca üzüldüm. Sen kendine acimazsan kimse acimaz nolur bu noktada akillanmis ol ve görüşme o deliyle. Bu tarz insanlar saglam insanlari da hasta eder.

Odadaki diğer aileye rezil oldum.bakamadim yüzlerine.gulduler halimize

Çocugun ac olduğu yok.cocugumu elimden alan da yok.burada ben yeniyim pandemi var ve baktiracak param yok dolayısıyla.bu yüzden sadece yaz tatillerinde ailemin yanında.
Yalann söyleme. Seni ve yaptıklarını tek bilen ben değilim.

Parası yokmuş lafa bak. Kaç para nafaka alıyorsun yaz bakalım. Burada herkes senin dininin imanının para olduğunu bilir zaten.

Evet evliyken de öyleydi.borderline araştırdım.o hastalık farklı.
Bu sanki narsizm gibi.dengesizlik.once sana sevgi gösteriyor.kendi bagimlastiriyor.sonra kötü davranıyor ve bundan keyif alıyor.sonra tekrar iyi ve kötü.. iyi olması da bir taktik.dengemi bozabilmek için.sadece kötü olsa bu kadar yıkıcı olmaz çünkü.o da biliyoe

Parası yokmuş lafa bak. Kaç para nafaka alıyorsun yaz bakalım. Burada herkes senin dininin imanının para olduğunu bilir zaten.
Nafakayı bıraktım.ortak hesaba yatırıyor ve almıyorum.bir kuruş almıyorum almayacağım.cunku o paralari alırsam daha çok kinlenir.bunu istemiyorum.

Nafakayı alsam bakıcı tutarım ama almıyorum marttan beri.farkli bir olay yaşadım.ve almayacağım o parayı.hersey para değil.maasimla çocuğuma bakabilirim ben

Eskiden açtığımız bir hesap.kullanmiyoruz.sadece oraya nafakayı atıyordu.halen atıyor ama o paralari kendi hesabıma geçirmiyorum.orada duruyor
Neden o size değil ki çocuğunuza verilen para o da babası olduğuna göre . Çocuğunuzun hakkına giriyorsunuz. Alın yatırım amaçlı kullanın ilerde universitesi var susu var busu var

Neden o size değil ki çocuğunuza verilen para o da babası olduğuna göre . Çocuğunuzun hakkına giriyorsunuz. Alın yatırım amaçlı kullanın ilerde universitesi var susu var busu var
Daha çok kinlenirse ne olacak.dengesi yerinde olan bir insan değil.cocuk benden değil demişti.ben parasal anlamda ve diğer anlamlarda da bu adamla bağlantımı kesmek istiyorum.arkadaslarima da sordum ve alma diyorlar.sizin dediginiz normal babalar için geçerli ama bu adam normal değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…