Cok kotuyum kizlar...basima neler geldi.

Ben size acımıyorum. Size acımak gerçekten kimi kimsesi olmadan sağlık sorunu yaşayan çocuk bakan kadınlara hakaret. Erkek, koca gözü dönmüşlüğüyle bi taksiye bilemeyen insan bende acıma değil tiksinti uyandırıyor. Sadece ailenize çok acıyorum gerçekten böyle düşük ruhlu bi çocukları olduğu için çok üzülüyorum. Atsan atılmaz satsan satılmaz onlar ömür boyu sizi çekmek zorunda

Allah aşkına bırakın şu eski ellerle "flörtleşiyoruz, bir şans istedi, tekrar deniyoruz" hikayelerini.. Zaten denenmiş ve bitmiş ilişkiden ne bekliyorsunuz..

Sizin adınıza gerçekten üzüldüm ama kendiniz bu duruma bile isteye düşmüş gibisiniz.. Ailenizden hiç mi kimseniz yok?? Anneniz babanız bu kadar kötü insanlar mı sizi bu durumda bırakacak?? Bir kardeşiniz bile mi yok?? Uzaktan da olsa hatırını olan bir akrabanız bile mi?? Yaa hiçbirşey yoksa bir arkadaşınız dahi mi yok?? Parasını verip size refaket edecek biri de mi yok?? Gerçekten inanamıyorum..

Bari bundan sonra elinizi öpmesine falan kanmayın.. Çocuk olsa küser artık şu saatten sonra bakmaz yüzüne..

Haklisin.o kadar acizdim ki o ameliyattan çıkınca ve adam çekti gitti.

Eski olmayi haketmis lutfen sans vermeyin

Flört yaşadığınız evre eski eşinizin size tuzak kurduğu evreymiş. Siz ona guvenecektiniz ve o da sizi yüzüstü bırakacaktı, fırsatını bulunca daha beterini yapmış.. verilmiş sadakanız varmış bu kadarla kurtulmuşsunuz. Bir daha görüşmeyin flört etmek bir yana her yerden engelleyin derim..

ne okudum ben yok artıkkk

Ayy bir yaşıma daha girdimm..bende okurken hiç normal değil diyordum zaten gerçi bu ameliyatmış 1 saat olmuş hastaneden sondayla kalkıp çıkmakmış ona da inanmadım
aynı ameliyatı eşim oldu hastaneye tek başına gitti pandemide ertesi günde taburcu oldu refakatçisi de yoktu.bir yazmış hastanedeyim bugün ameliyat olacağım bir yazmış ertesi gün ameliyatım var.5 gün yatış vermiş doktor sözde.mümkün değil basit bir ameliyat bu

bir ben tanımıyorum ama iyi ki tanımıyormuşum

Odadaki diğer aileye rezil oldum.bakamadim yüzlerine.gulduler halimize
Yaw kimse küfür edilen tartaklanan kadına, küfür eden tartaklayan adama, hele de hastane odasında gülmez
Kendinizi bize acındırınca ne olacak
Adam 1 hatalıysa siz 10 hatalısınız

Ruh hastası resmen.

Ben onu.isim için menfaat için çağırmadım.sadece onunla iletisimdeydim.aramizda bir bağ vardı.cikar ilişkisi değil
eski eşle iyi bağlar olmayacağını hatırlamış oldunuz, çok nadirdir öyle medenice dostça ayrılmak. Öyle biri olaaydı zaten boşanmazdınız

yok valla bunu kaçırmışım tanıyamadım
Dur ben sana özet geçeyim Belki anımsarsın

Koca mühendis, 8000 maaşı vardı bikaç sene önce konuları ilk açtığında, hep söylerdi. Kızımız da memur, iş yerinde barınamaz kimse sevmez, işini yapmadığı için hep azarlanır dışlanır gelir buraya konu açardı. Konuların geneli 40 bin birikmişim var, kocam 8 bin maaş alıyor ben 4 bin alıyorum boşanırsam geçinebilir miyim boşanırsam ne kadar nafaka alırım temalıydı.

Adam hamileyken buna çocuk benden değil dedi, karnının üstünde tepindi düşürsün diye. Elli kere ayrılıp barıştılar. Sonra boşandılar, babası buna sahip çıktı gittiler ailece bunun yaşadığı şehre taşındılar, toruna baktılar yine buna yaranamadılar. Sonra koca manyağı babasını dövdü bu akıllı babam hak etti dedi sinirlerimizi zıplattı falan. Sonrası saçma sapan ucuz olsun diye acayip evler tutmalar, manyak ev sahipleri, karpuz taşıma hikayeleri, evdeki çamaşır makinesini kullanan ev sahibinin oğlu... Böyle bir arkadaşımız işte kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…