Cok kotuyum kizlar...basima neler geldi.

Ondan değilse DNA davası açsın , peki o arkadaşlarınız günlerdir birlikte olduğunuzu biliyor mu ? Bu adam bu kadar ağırsa uzaklaştırma kararı çıkartın bir şey yapın . Parası sizin değil çocuğun neden kinlensin adam

Tatlım sana daha önce de bu çocuk benden değil demişti. İlk değil yani
Evet aynen öyle.hayatimizdan tamamen gitmesi için nafaka almamam lazım.

Odadaki diğer aileye rezil oldum.bakamadim yüzlerine.gulduler halimize
Kendini haklı göstermeye ve acındırmaya mı çalışıyorsun?
Kötü durumda kalmışsın ama abartma istersen. Hastane odasında kadına kötü davranıldığını gören hangi insan gülebilir?
Adamı tanıyorsun, böyle yapacağı belliymiş. Madem çalışıyormuşsun hastabakıcı bile ayarlayabilirmişsin.

Sorun dava açması değil.sorun o nafakayı verdikçe ben sıkıntı yaşayacağım anladim

Ani oldu hastaneye yatış.kiyafetim yoktu.dusun o halde yatışım oldu.nasil ayarlayım bakıcı başka bir şehirde oldum tedavimi. Konuşması kolay da yatis yapmak için bile birsuru prosedur uyguladık.kan testi idrar testi korona testi rontge serum....o arad bakıcı nasıl tüyüyüm.ustelik şancı çekiyorum.yapma kardeşim ya.bari şunu de.refakatcisiz yatis yapsaydın.keske öyle yapsaymisim

bu adam iyi olsa zaten bosanmazdın bi kere yanlısı burdan yapıyorsun bunun dengesiz hareketlerini bilmen lazım dı yanına ondan baska keske birini arasaydın

B
Bir gün eğer bobrek tasin kanali tıkarsa, acillerde iğne ile duruyorsan.bobregini kaybetme noktasına gelirsen ve acil yatis yapılırsa ve yatis yapıldığı gün yaninda bir pijama dahi yoksa beni ancak o gün anlarsın.ne acindırması yaaa...durum gerçek anlamda trajiķt

Adamdan neden boşandığınızı hatırlatmıştır umarım bu davranışları. Flörtşeşmeye devam edecek kadar sağlıksız bir ruh haline sahipseniz ettiğinizi çekerken hiç üzülmeyin. Yalnız yatardım o hastanede ama o adamı çağırmazdım. Ha siz zaten flörtleşerek ne kadar mantıklı davranışlarınız olduğunu anlatmışsınız. Bizim ne dememiz lazım şimdi ben onu anlamadım

bu adam iyi olsa zaten bosanmazdın bi kere yanlısı burdan yapıyorsun bunun dengesiz hareketlerini bilmen lazım dı yanına ondan baska keske birini arasaydın
Zaman yoktu.sali yatis oldu.yanimda hiçbişi yok.baska bir şehirdeyim. Bir sürü prosedür ağrı şancı...başka kimsem.yok.o yüzden arayamadim

Zaman yoktu.sali yatis oldu.yanimda hiçbişi yok.baska bir şehirdeyim. Bir sürü prosedür ağrı şancı...başka kimsem.yok.o yüzden arayamadim
yaa anladım baska sehirdesin de bu zamana kadar ille biriyle meraban olmustur yani olmadı gündelik paralı birini tutabilirdin hayır ben güvendigin adama kızıyorum kör falan mısın bu adam muhtemelen sana hep böyle davrandı bi sürü üni ögrencisi var saatlık calısan dicektin 3 gun bana yardım edermisin günlügü 200 den vericektin kafan rahat olucaktı

Haklıyım tabi adamla flört ediyorsun nafakaya gelince almamak ne alaka?
Şu son olay olmasa hayatından çıkarmakta istemeyecektin ki.
Nafaka almasam belki normalleşir.anlar dedim.ama yok.ben onun iyi tarafının sürekli olmasını istiyorum ve o şeytani tarafının olmamasini

Eskiden açtığımız bir hesap.kullanmiyoruz.sadece oraya nafakayı atıyordu.halen atıyor ama o paralari kendi hesabıma geçirmiyorum.orada duruyor
Tamam da adam atıyorsa alın diye atıyor.
Hem atıp hem de olay çıkartıyorsa gerekirse mahkemeye verin.
Çocuğunuz için o parayı kullanmanız gerek.

Kimseyi tanimiyroum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…