- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.934
-
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
Ondan değilse DNA davası açsın , peki o arkadaşlarınız günlerdir birlikte olduğunuzu biliyor mu ? Bu adam bu kadar ağırsa uzaklaştırma kararı çıkartın bir şey yapın . Parası sizin değil çocuğun neden kinlensin adamDaha çok kinlenirse ne olacak.dengesi yerinde olan bir insan değil.cocuk benden değil demişti.ben parasal anlamda ve diğer anlamlarda da bu adamla bağlantımı kesmek istiyorum.arkadaslarima da sordum ve alma diyorlar.sizin dediginiz normal babalar için geçerli ama bu adam normal değil.
Daha çok kinlenirse ne olacak.dengesi yerinde olan bir insan değil.cocuk benden değil demişti.ben parasal anlamda ve diğer anlamlarda da bu adamla bağlantımı kesmek istiyorum.arkadaslarima da sordum ve alma diyorlar.sizin dediginiz normal babalar için geçerli ama bu adam normal değil.
Evet aynen öyle.hayatimizdan tamamen gitmesi için nafaka almamam lazım.Tatlım sana daha önce de bu çocuk benden değil demişti. İlk değil yani
Kendini haklı göstermeye ve acındırmaya mı çalışıyorsun?Odadaki diğer aileye rezil oldum.bakamadim yüzlerine.gulduler halimize
Sorun dava açması değil.sorun o nafakayı verdikçe ben sıkıntı yaşayacağım anladimOndan değilse DNA davası açsın , peki o arkadaşlarınız günlerdir birlikte olduğunuzu biliyor mu ? Bu adam bu kadar ağırsa uzaklaştırma kararı çıkartın bir şey yapın . Parası sizin değil çocuğun neden kinlensin adam
Hayatınızdan tamamen çıkması için flörtleşmemen ve yanına çağırmaman da lazım!Evet aynen öyle.hayatimizdan tamamen gitmesi için nafaka almamam lazım.
Hani kimseniz yoktuÇocuğa ailem bakıyor.ben çalışıyorum.su an oğlum.icin en doğrusu bu.
Ani oldu hastaneye yatış.kiyafetim yoktu.dusun o halde yatışım oldu.nasil ayarlayım bakıcı başka bir şehirde oldum tedavimi. Konuşması kolay da yatis yapmak için bile birsuru prosedur uyguladık.kan testi idrar testi korona testi rontge serum....o arad bakıcı nasıl tüyüyüm.ustelik şancı çekiyorum.yapma kardeşim ya.bari şunu de.refakatcisiz yatis yapsaydın.keske öyle yapsaymisimKendini haklı göstermeye ve acındırmaya mı çalışıyorsun?
Kötü durumda kalmışsın ama abartma istersen. Hastane odasında kadına kötü davranıldığını gören hangi insan gülebilir?
Adamı tanıyorsun, böyle yapacağı belliymiş. Madem çalışıyormuşsun hastabakıcı bile ayarlayabilirmişsin.
Ailemle kişisel ilişkim yok.sadece çocuk için gorusuyorumHani kimseniz yoktu
Tüh yazmasaydin fitnecim şunu artik anan bile yaninda degil mi yazar ne yazarAdam baban bile yanında yok demiş o noktada anladım ben.
Evet aynen öyle.hayatimizdan tamamen gitmesi için nafaka almamam lazım.
bu adam iyi olsa zaten bosanmazdın bi kere yanlısı burdan yapıyorsun bunun dengesiz hareketlerini bilmen lazım dı yanına ondan baska keske birini arasaydınKizlar Bobrek taşım için doktor ameliyat dedi.bulundugum ilde yapılmayınca telâşlandım.napicagimi bilemedim.burada kimsem yok.eski eşimle flortlesiyoruz ve aramız iyiydi onu aradım.6 saatlik yoldan geldi.bana karşı o kadar şekerdi ki.bildigun tatlı.
Neyse hastaneye gittik.doktor yatis verdi.5 gün hastanede yattım eski eşim roldurefakatcim.ameliyattan önceki güne kadar herşey iyiydi.ameliyata gireceğim gün hastane odasında durup dururken odada başkaları da vardı rezillik çıkardı.canima mi yanıyım ağrıma mi insanların yanında ettiği hakaretlere mi.eski konuları açıyor.bana o... çocuğu, s...siz çok ağır şeyler söyledi.sus diyorum.kisik sesle ama sert konuşmaya devam etti ertesi gün ameliyatım var.
Ameliyattan çıktım.yuzume bile bakmadı.cekti gitti kafeye.sunu verir mısın diyorum her zaman senin istediğin olmaz dedi ve spinalli bir şekilde beni bırakıp gitti.bacaklarimi hissetmiyordum.o an giysilerime uzanmak istedim.verecek kimse yok.neyse saka gibi spinalde biraz bacaklarımı hissettim.elbisemi giydim.ameliyattan bir saat sonra elimde sonda poşetim ayaktaydım.
Bugun beni eve getirecek.acilarim var.yuruyemiyorm.hastanede otoparkı şaşırdı güya ve beni dakikalarca gezdirdi.
Sonra hakaretlerine arabasında devam etti.ben de sözel olarak karşılık verince elimi sıktı.ne yapacagimi şaşırdım.boyuna bağırıyordu.sonra arabayı kenara çekti.in arabamdan diyor, omuzlarından hirpaliyordu.bak sevenin yok.baban bile yanında değil ben yanındayım....bir daha konuşursan ineceksin arabamdan dedi.o halimle yol ortasında kalmayacağından sustum kızlarla.arabada tansiyonum düştü.basim döndü.sanirim bundan keyif aldı.
Arada normallesiyor iyi davranıyor gülümsüyor.vurdugu elimi öpüyor.sonra tekrar küfrediyor.
Hatalıyım biliyorum.bu adam hasta.yanlis yaptım cagirdim.ama iyi olduğu zamanlar var.ve aniden kişilik değiştirmiş gibi canacarlastigi zamanlar ve bu iki karakter arasında hızlı geçişler yapıyor.
Şu an fiziksel acıma değil su yaşadıklarına üzülüyorum.ve kendime kimsem yok
Bir gün eğer bobrek tasin kanali tıkarsa, acillerde iğne ile duruyorsan.bobregini kaybetme noktasına gelirsen ve acil yatis yapılırsa ve yatis yapıldığı gün yaninda bir pijama dahi yoksa beni ancak o gün anlarsın.ne acindırması yaaa...durum gerçek anlamda trajiķtAni oldu hastaneye yatış.kiyafetim yoktu.dusun o halde yatışım oldu.nasil ayarlayım bakıcı başka bir şehirde oldum tedavimi. Konuşması kolay da yatis yapmak için bile birsuru prosedur uyguladık.kan testi idrar testi korona testi rontge serum....o arad bakıcı nasıl tüyüyüm.ustelik şancı çekiyorum.yapma kardeşim ya.bari şunu de.refakatcisiz yatis yapsaydın.keske öyle yapsaymisim
Haklisinİyide çağırmışsın adamı. Nafakayı hayatınızdan gitmesi için almıyorsan adamı niye çağırdın sana baksın diye.
Adamdan neden boşandığınızı hatırlatmıştır umarım bu davranışları. Flörtşeşmeye devam edecek kadar sağlıksız bir ruh haline sahipseniz ettiğinizi çekerken hiç üzülmeyin. Yalnız yatardım o hastanede ama o adamı çağırmazdım. Ha siz zaten flörtleşerek ne kadar mantıklı davranışlarınız olduğunu anlatmışsınız. Bizim ne dememiz lazım şimdi ben onu anlamadımKizlar Bobrek taşım için doktor ameliyat dedi.bulundugum ilde yapılmayınca telâşlandım.napicagimi bilemedim.burada kimsem yok.eski eşimle flortlesiyoruz ve aramız iyiydi onu aradım.6 saatlik yoldan geldi.bana karşı o kadar şekerdi ki.bildigun tatlı.
Neyse hastaneye gittik.doktor yatis verdi.5 gün hastanede yattım eski eşim roldurefakatcim.ameliyattan önceki güne kadar herşey iyiydi.ameliyata gireceğim gün hastane odasında durup dururken odada başkaları da vardı rezillik çıkardı.canima mi yanıyım ağrıma mi insanların yanında ettiği hakaretlere mi.eski konuları açıyor.bana o... çocuğu, s...siz çok ağır şeyler söyledi.sus diyorum.kisik sesle ama sert konuşmaya devam etti ertesi gün ameliyatım var.
Ameliyattan çıktım.yuzume bile bakmadı.cekti gitti kafeye.sunu verir mısın diyorum her zaman senin istediğin olmaz dedi ve spinalli bir şekilde beni bırakıp gitti.bacaklarimi hissetmiyordum.o an giysilerime uzanmak istedim.verecek kimse yok.neyse saka gibi spinalde biraz bacaklarımı hissettim.elbisemi giydim.ameliyattan bir saat sonra elimde sonda poşetim ayaktaydım.
Bugun beni eve getirecek.acilarim var.yuruyemiyorm.hastanede otoparkı şaşırdı güya ve beni dakikalarca gezdirdi.
Sonra hakaretlerine arabasında devam etti.ben de sözel olarak karşılık verince elimi sıktı.ne yapacagimi şaşırdım.boyuna bağırıyordu.sonra arabayı kenara çekti.in arabamdan diyor, omuzlarından hirpaliyordu.bak sevenin yok.baban bile yanında değil ben yanındayım....bir daha konuşursan ineceksin arabamdan dedi.o halimle yol ortasında kalmayacağından sustum kızlarla.arabada tansiyonum düştü.basim döndü.sanirim bundan keyif aldı.
Arada normallesiyor iyi davranıyor gülümsüyor.vurdugu elimi öpüyor.sonra tekrar küfrediyor.
Hatalıyım biliyorum.bu adam hasta.yanlis yaptım cagirdim.ama iyi olduğu zamanlar var.ve aniden kişilik değiştirmiş gibi canacarlastigi zamanlar ve bu iki karakter arasında hızlı geçişler yapıyor.
Şu an fiziksel acıma değil su yaşadıklarına üzülüyorum.ve kendime kimsem yok
Zaman yoktu.sali yatis oldu.yanimda hiçbişi yok.baska bir şehirdeyim. Bir sürü prosedür ağrı şancı...başka kimsem.yok.o yüzden arayamadimbu adam iyi olsa zaten bosanmazdın bi kere yanlısı burdan yapıyorsun bunun dengesiz hareketlerini bilmen lazım dı yanına ondan baska keske birini arasaydın
Haklisin
yaa anladım baska sehirdesin de bu zamana kadar ille biriyle meraban olmustur yani olmadı gündelik paralı birini tutabilirdin hayır ben güvendigin adama kızıyorum kör falan mısın bu adam muhtemelen sana hep böyle davrandı bi sürü üni ögrencisi var saatlık calısan dicektin 3 gun bana yardım edermisin günlügü 200 den vericektin kafan rahat olucaktıZaman yoktu.sali yatis oldu.yanimda hiçbişi yok.baska bir şehirdeyim. Bir sürü prosedür ağrı şancı...başka kimsem.yok.o yüzden arayamadim
Kendini haklı göstermeye ve acındırmaya mı çalışıyorsun?
Kötü durumda kalmışsın ama abartma istersen. Hastane odasında kadına kötü davranıldığını gören hangi insan gülebilir?
Adamı tanıyorsun, böyle yapacağı belliymiş. Madem çalışıyormuşsun hastabakıcı bile ayarlayabilirmişsin.
Nafaka almasam belki normalleşir.anlar dedim.ama yok.ben onun iyi tarafının sürekli olmasını istiyorum ve o şeytani tarafının olmamasiniHaklıyım tabi adamla flört ediyorsun nafakaya gelince almamak ne alaka?
Şu son olay olmasa hayatından çıkarmakta istemeyecektin ki.
Tamam da adam atıyorsa alın diye atıyor.Eskiden açtığımız bir hesap.kullanmiyoruz.sadece oraya nafakayı atıyordu.halen atıyor ama o paralari kendi hesabıma geçirmiyorum.orada duruyor
Kimseyi tanimiyroumyaa anladım baska sehirdesin de bu zamana kadar ille biriyle meraban olmustur yani olmadı gündelik paralı birini tutabilirdin hayır ben güvendigin adama kızıyorum kör falan mısın bu adam muhtemelen sana hep böyle davrandı bi sürü üni ögrencisi var saatlık calısan dicektin 3 gun bana yardım edermisin günlügü 200 den vericektin kafan rahat olucaktı