Cok kotuyum kizlar...basima neler geldi.

Çunku konu sahibeside normal degil, flortlestim dedigi adam hamileyken üzerinde tepinen adam.

Tüylerim diken diken oldu. Gözümde canlandı yaşadıklarınız. Ne kadar vicdansızlar var böyle ya. Söyleyecek söz bulamıyorum.

Çok dengesiz bir adam. Asla güvenebileceğiniz biri değil. Daha fazla zarar bile verebilir yeri gelir. Tüm ilişkinizi kesin, yapayalnız kalsanız bile o adama bulaşmayın.

Ayy bir yaşıma daha girdimm..bende okurken hiç normal değil diyordum zaten gerçi bu ameliyatmış 1 saat olmuş hastaneden sondayla kalkıp çıkmakmış ona da inanmadım

Ben ne okudum ? Bana hastanede küfür edecek bir çapsızın arabasına binicem ? Bana yolda hakaret edecek ve yollamaya çalışacak ve ben hala durucam ? Siz iyi değilsiniz. Geçmiş olsun ameliyat için ama mutlaka bir psikolog ile de görüşün.
Ayrıca spinal den sonra nasıl 1 saat içinde ayağa kalkıyorsunuz ? 2 saat kendime gelmemiştim ben. Ben hikayenizde biraz yanlışlıklar var diye düşünüyorum.

Özlediğimi vermedi.su içecek su içemiyorum.bagiriyorum kimse beni duymuyor.elbise poşetine uzandım.uzun elbisemi giyindim.spinal anestezi etkisi geçmişti.bacaklarimi hissediyordum.sondam takılı idi.sonda poşetim elimde oda içinde alacaklarimi aldım.

O an karşılık versem rezillik olacak hastanede.evet güvenlik cagirabilirdim ama yapamadım.orada hastayım.tedavim öncelikli.arabasina binmicektim âmâ eşyaları benim evimde idi.almaya gelecekti rezillik olacaktı.arabadan insen hangi arabaya binicem

Nasıl anladık sarımanolya olduğunu? Yeteneklerim mi kayboluyor yoksa, ben niye anlamadım?

Nasıl anladık sarımanolya olduğunu? Yeteneklerim mi kayboluyor yoksa, ben niye anlamadım?
İlk konularında sen banlıydın, ben babasını kötü ve öldü gösterip eşini övünce anladım sarımanolya olduğunu, siz konuya bakın diye kızdı bana Oradan biliyorum. İnkar etmiyor zaten baksana.

Başta binmeseydiniz ? O kadar laftan sonra hala nasıl bu ruh hastasına katlandınız. Ama sanırım sizin dosya zaten kabarık. Akıllanmıyorsunuz da anladığım kadarıyla, yazık evladınıza .

Keşke kovdurup aileni çağırsaydın.
Çocuğa kim bakıyor şuan ailen mi? Verme o ruh hastasına çocuğunu.

O zaman diyecek bir şey yok. Sarımanolyaysa kendi düşen ağlamaz diyelim.

Mecbur kaldın madem kimse yoktu çağırdın adamı, işin bitince tamamen bitir. Bir daha haberleşme flörtleşme falan olaylarına girme. Çocuğun varsa sadece onun için iletişim kur, onunla ilgili konular için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…