- 7 Ağustos 2021
- 8
- 3
- 1
- 34
- Konu Sahibi NumenorQueen
-
Cevabın için teşekkürlerBen zofer kullanmistim ,bir tek o ilac kesti benim bulantimi. Zaten bu ilacin kesmedigi bulantiyi hicbir sey kesmiyor. Soda da iyi geliyor bulantiya.
Cevabın için teşekkürler.evet bunları yapmaya çalışıyorum ama o anda bile azalma yok .Bazi kadınların gebeligi boyle zor geciyor malesef ki. Midenizi bos birakmayin. Leblebi, cubuk kraker, galeta vs yiyin. Biŕ de doktorunuza danisarak zencefil tuketebilirsiniz bir miktar ama mutlaka doktorunuza sorun. Izin verirse tuketin.
Prilam ben de kullandim gunde 3 defa cift aliyordum kesmiyordu. Prilam kesmeyince zofer vermisti doktorum. Doktorunuza söyleyin gecer insallah.Cevabın için teşekkürler
Prilam kullanıyorum zofer için doktoruma soracağım.
Doktorundan daha etkili bir ilac yazmasini istesen?Cevabın için teşekkürler.evet bunları yapmaya çalışıyorum ama o anda bile azalma yok .
Teşekkürler soracağım.Prilam ben de kullandim gunde 3 defa cift aliyordum kesmiyordu. Prilam kesmeyince zofer vermisti doktorum. Doktorunuza söyleyin gecer insallah.
Bu ilacın en etkili olduğunu söyledi bende belki ümidiyle ilaca devam etmek istedim ama değiştirmeyi düşünüyorumDoktorundan daha etkili bir ilac yazmasini istesen?
Geçmiş olsun umarım bundan sonra rahatlarsınız. 2 ayınız kalmış en büyük teselliniz bu diye düşünüyorum . sizin yaşadıklarınızı muhtemelen bende yaşayacağm bu beni çok korkutuyor zaten acıya ağrıya hiç gelemiyorum çok üzgünümPrilam da kullandım zofer de.
Hiç birinin faydası olmadı.
Aylarca aç kaldım ya canımın aşırı çektiği bir şey oldu onu da yer yemez kustum. Hala kusmalarım bitmedi, hala açım.
Ama iyi kötü ekmek yiyebiliyorum su içebiliyorum buna da şükür.
Mide yanmasına rennie duo verirse şişe şişe onu devirirsiniz tek rahatlatan o.
Onun dışında serum takviyesi yapabilir doktor, yemek yiyemeyip kusmanız çoksa o şekilde olabilir. Benim 5 ay ağzıma aldığım lokma sayısı çok kısıtlı idi, hala çoğu şeyi yiyemiyorum. Yesem de kusuyorum. Serumlar olmasa duramazdım. Bir de depresyon hali çok normal, hamilelik bu muydu dedim çok kötü hissettim hastaneden başka bir yere hiç gitmeden aylarca durdum evimden midem bulandı annemlerde kaldım. Başka yerlere gitme imkanınız varsa o rahatlatıyor psikolojik olarak. Bir de hiç geçmeyecek diye çok ağladım azaldı 2 ay kaldı doğuma artık geçecek diye inanıyorum.
Cevabınız için teşekkürler herşeyi denemeye çalışıyorum patates için bir kaç kişiden daha duydum umarım işe yararAh ahh sizi anlayabiliyorum.
Çubuk kraker tarzı tuzlu şeyler bastırıyor sizde işe yarar mı bilmiyorum ama
Haşlanmış patateste iyi geliyor gibi gözlemledim.
Doktorunuzdan daha etkili bir ilaçta isteyebilirsiniz.
İnşallah iyi gelir
İnşallahCevabınız için teşekkürler herşeyi denemeye çalışıyorum patates için bir kaç kişiden daha duydum umarım işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?