- 2 Nisan 2020
- 725
- 1.266
- 113
- 38
- Konu Sahibi NumenorQueen
-
Ben acile gidip serum taktirdim.Insani uzun zaman ayakta tutuyo.Sonra da bulantilar kesiliyo zaten.Az kalmis sabredin.Merhabalar arkadaşlar
13+4 hamileyim.hamile olmadan önce kesinlikle herhangi bir mide problemim yoktu. Hamileliğimi öğrendiğim günden beri sürekli kusuyrum. sürekli bulantı yanma reflü bütün günüm bunlarla geçiyor. günde 4 adet bulantı hapı kullanıyorum ama fayda etmiyor hafif yiyorum ama her yemek sonrası bana işkence oluyor
Aç kalıyorum olmuyor yiyorum yine olmuyor ne yapacağımı şaşırdım.sürekli evdeyim dışarı çıkamıyorum.psikolojim çok bozuldu.bunu hafifletecek neler yapabilirim?
Ah Allahım.. Aynı şeyler birebir aynı şeyler......Prilam da kullandım zofer de.
Hiç birinin faydası olmadı.
Aylarca aç kaldım ya canımın aşırı çektiği bir şey oldu onu da yer yemez kustum. Hala kusmalarım bitmedi, hala açım.
Ama iyi kötü ekmek yiyebiliyorum su içebiliyorum buna da şükür.
Mide yanmasına rennie duo verirse şişe şişe onu devirirsiniz tek rahatlatan o.
Onun dışında serum takviyesi yapabilir doktor, yemek yiyemeyip kusmanız çoksa o şekilde olabilir. Benim 5 ay ağzıma aldığım lokma sayısı çok kısıtlı idi, hala çoğu şeyi yiyemiyorum. Yesem de kusuyorum. Serumlar olmasa duramazdım. Bir de depresyon hali çok normal, hamilelik bu muydu dedim çok kötü hissettim hastaneden başka bir yere hiç gitmeden aylarca durdum evimden midem bulandı annemlerde kaldım. Başka yerlere gitme imkanınız varsa o rahatlatıyor psikolojik olarak. Bir de hiç geçmeyecek diye çok ağladım azaldı 2 ay kaldı doğuma artık geçecek diye inanıyorum.
ben kötü bir süreç yaşadım gebelik sonlandırma falan o kısa gebelik döneminde dr bana prilam diye bi bulantı ilacı verdi hamileler için özel üretilmiş dr nuza bi sorun isterseniz etkilide bir ilaç. hamilelikte kullanmı A grubuymuşMerhabalar arkadaşlar
13+4 hamileyim.hamile olmadan önce kesinlikle herhangi bir mide problemim yoktu. Hamileliğimi öğrendiğim günden beri sürekli kusuyrum. sürekli bulantı yanma reflü bütün günüm bunlarla geçiyor. günde 4 adet bulantı hapı kullanıyorum ama fayda etmiyor hafif yiyorum ama her yemek sonrası bana işkence oluyor
Aç kalıyorum olmuyor yiyorum yine olmuyor ne yapacağımı şaşırdım.sürekli evdeyim dışarı çıkamıyorum.psikolojim çok bozuldu.bunu hafifletecek neler yapabilirim?
Zencefil, zencefil suyu, zencefilli limonata tarzı şeyler de çok etkiliBen zofer kullanmistim ,bir tek o ilac kesti benim bulantimi. Zaten bu ilacin kesmedigi bulantiyi hicbir sey kesmiyor. Soda da iyi geliyor bulantiya.
Benim dusuk riskim vardi bitki caylari yasakti. Bazi bitkileri tuketmem de yasakti zencefil denemedim o yuzden.Zencefil, zencefil suyu, zencefilli limonata tarzı şeyler de çok etkili
Merhaba basligi gorunce hemen okudum yazmak istedim size.Merhabalar arkadaşlar
Bana kadın doğum doktorum bulantılarım yüzünden tavsiye etmiştiBenim dusuk riskim vardi bitki caylari yasakti. Bazi bitkileri tuketmem de yasakti zencefil denemedim o yuzden.
Ah Allahım.. Aynı şeyler birebir aynı şeyler......
Serumla yaşamak.. Kokudan, insanlardan, bakmaktan bile midem bulanıyordu yaa,etrafa bakmaktan.
Ne yemek yapabildim ne yemek yapılan yerde durabildim, anneme gittim o baktı bana da.
Yaşamdan koptum bitki gibi yaşıyordum yatağın içinde yaa.. Yarabbi ne ilginç birşey.
Güle oynaya gebelik yaşayanlara imreniyorum açıkcası. Benim için kabustur.
Allah böyle olanlara kolaylık versin, tek teselli geçecek olması.
Bitecek öyle düşünmeli
Ben de hamileliğimde 9 ay midem ağzımda gezdim. Güçlü bir mide bulantısı hapı kullandım. Medmamid falan değildi. Sadece o geçiriyordu bir süre.Merhabalar arkadaşlar
Soguk sut iyi gelebilir canim deneMerhabalar arkadaşlar
Geçmiş olsun umarım bundan sonra rahatlarsınız. 2 ayınız kalmış en büyük teselliniz bu diye düşünüyorum . sizin yaşadıklarınızı muhtemelen bende yaşayacağm bu beni çok korkutuyor zaten acıya ağrıya hiç gelemiyorum çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?