yeditepeistanbul
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ocak 2017
- 36
- 12
- 31
-
- Konu Sahibi yeditepeistanbul
eksik var,fazlası yok.. inanki hepsi gerçek.Umarım konu fakedir gerçekse Allah yardım etsin gerçekten çok zor
kendini öldürür. zaten hayatı boyunca ailesi dahil herkes onu terk etmiş. bir de evlatları tarafından terk edilirse çok eminim kendini öldürür. bizim için yaşadığını söylüyor her ne kadar bize zarar verse de.. ben bu vicdanı taşıyamam. işe girmeyi dört gözle bekliyorum umarım o zaman tedaviyi kabul ederBence o evden acilen çıkmalısın. Annen yıllardır size yapmadığını bırakmamış, ayrı eve çıkman mı zalimlik sence?
Anneni düşünüyorsan işe girip onu tedavi ettir, alkolizm çok ciddi derttir.
Öyleyse evden ayrılma ama tedavi ettir muhakkak. Allah güç kuvvet versin.kendini öldürür. zaten hayatı boyunca ailesi dahil herkes onu terk etmiş. bir de evlatları tarafından terk edilirse çok eminim kendini öldürür. bizim için yaşadığını söylüyor her ne kadar bize zarar verse de.. ben bu vicdanı taşıyamam. işe girmeyi dört gözle bekliyorum umarım o zaman tedaviyi kabul eder
Babam bir yıl önce felç oldu ve hafızasını kaybetti... o bizden beter durumda yine de Allah onu da affetsin. Şu an sadece KPSS çalışıyorum ataması sıkıntı çünkü çok iyi çalışmam gerekiyor ama sınava girin hemen işe giricemHerkesi takma , kendi bildiğini yap . Ablan size anne olmuş çok sevilesi bir abla . Selam ederim :)
Okuyup hayatınızı kurtarmışsınız . Ya otur adam gibi kpss kas yada hem çalış hem hazırlan .
Ama sakın pes etme . Babana da tazminat davası aç . Alın o nafakaları .
Ayakta kaldım ama işte gelin görün ki kafayı yiyecek raddedeyim. Ufak bir sorunu bile dağ yapıyorum kafamda paranoya oldum resmen. Sevdiklerimi de kaçırdım böyle yaparak.inşallah iyi olabilirim..Gerçekten film gibi bir hayat..Bu hengâme içinde okumanız çok büyük bir şans..Ve onca şeye rağmen ayakta kalmanız bir mucize.Bundan sonrası için Allah yardımcınız olsun..
Hayır Ablam hiçbir şekilde bu konuyu gündeme getirmek istemiyor biz daha yemi öğrendik sayılır zaten bebeği var unutmak istiyor. Annem de her gece kafasında o adamı bulup öldürme planları yapıyor.. mezun oldum çok şükür ama işim yok KPSS çalışmak zorundayım hayatımı ciddi manada kurtarmak için o zamana kadar sabretmeye çalışıyorum ama kafayı yemem inşallahÇok zor bir hayatınız olmuş ve halen devam ediyor. Sanırım en iyisi okulu bitirip bir meslek edinmek. Kendi paranı kendin kazan.ve ayrıl o evden.
Bu arada ablana tecavüz eden şerefsize ne oldu?Kimdi o ve şikayet etmismiydiniz?
Hayır Ablam hiçbir şekilde bu konuyu gündeme getirmek istemiyor biz daha yemi öğrendik sayılır zaten bebeği var unutmak istiyor. Annem de her gece kafasında o adamı bulup öldürme planları yapıyor.. mezun oldum çok şükür ama işim yok KPSS çalışmak zorundayım hayatımı ciddi manada kurtarmak için o zamana kadar sabretmeye çalışıyorum ama kafayı yemem inşallahÇok zor bir hayatınız olmuş ve halen devam ediyor. Sanırım en iyisi okulu bitirip bir meslek edinmek. Kendi paranı kendin kazan.ve ayrıl o evden.
Bu arada ablana tecavüz eden şerefsize ne oldu?Kimdi o ve şikayet etmismiydiniz?
İşte o konuda emin değilim. Bu kavgalar dertler arasında önceden hırs yapıp deli gibi ders çalışıyordum üniversiteyi öyle kazanmıştım şimdi bana böldü bilmiyorum KPSS çalışmam berbat gidiyor her gün aynaya bakıp yaşadığım hayatın kendimim ne kadar zavallı olduğunu düşünüyorum KPSS yalan oluyor hani galiba inancımı kaybettimBu kadar zorluğa göğüs gerip o okulu bitidiysen emin ol sen o kpss sınavını da kazanırsın. Zor bir imtihandan geçmişsiniz. Hayat hep yokuş aşağı gidecek değil ya bu inişin birde çıkışı olur muhakkak sen sadece kendine inan gerisi gelecektir
İşte o konuda emin değilim. Bu kavgalar dertler arasında önceden hırs yapıp deli gibi ders çalışıyordum üniversiteyi öyle kazanmıştım şimdi bana böldü bilmiyorum KPSS çalışmam berbat gidiyor her gün aynaya bakıp yaşadığım hayatın kendimim ne kadar zavallı olduğunu düşünüyorum KPSS yalan oluyor hani galiba inancımı kaybettim
EvetŞu an annenizin 3. Eşi ile birlikte mi yaşıyorsunuz? Hepsini okuyamadim