• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötüyüm çok:(( Ben ne yapıcağımı bilmiyorum:((

Boşanalım dediğinde siz sadece üzülmekle ve susmakla kaldığınız için boşanana kadar bu kelimeyi hep söyleyecek size.
Adam kendi de demiş zaten 'boşanalım diyorum o zaman susuyorsun' diye. Susmayın ki tepki verip gidin ki bir daha yapamasın.

5 AYLIK EVLİLİK BİTİRELİM DİYE TEHTİD...
hiçbirşey değilde o dugune verılen emege bıle acırım ben bu 5 ayda soylenılen sozler yuzunden..
bende yenı evlıyım arkadasım..
ne esım demıstr ne ben..
he hıc mı kavga etmedık...
bırbırımıze gırdıgımız oldu ama nedır bu ya sus dıye ayrılalım demeler..
eşin kendını bısey sanmıs cnm...
ego tavan burun sürtülmelik tam...
biraz daha alttan almayı deneyeceksen ömür boyu bunlrı yasıyacaksın...
bnm anladıgım bu...
adama bak ya 5 ay once evlılık heycanındakı adam gıtmıs
5 ayda senınle aynı evde yasamak ıstemıyoruma donusmuşş..
oldu paşa herşey senın gönlüne göre...
gel de gelir git de gider karın..
tabı işi ne...

sende kendını benı cok sevıyor dıye kandırıpta ıcını ferahlatma bence cnm..
çözüm yolları dene..

Yalvaramam..
Kapının yolunu biliyorum..
Çeker giderim...
Büyük konuşmak falan değil...
Sürekli kapının yolu gösteriliyorsa, asla yalvarmam!!!
Beş ay yaa beş yıl bile değil!!
Asıl sen defol da diyebilirim. Ama yemez öyle durumda dimi..
Kalkar giderim valla!!!!

Aynen katılıyorum...
Yalvarmak, gitmek kalmak meselesi değil bu.

Eğer bir adamı seviyorsan saygı duyuyorsundur, eğer o adamda seni seviyorsa sana saygı duyuyordur.
Ben evliliğinizdeki saygıyı göremedim üzgünüm.
Kaldı ki ben senin durumundaki gibi 12-13 saatlik yola gitmiyorum diye eşim bana trip atacak.
Kimse kusura bakmasın, şüphe duyarım o tripten.
Benim yokluğum o kadar önemliyse madem, ne karıştırıyor gözüyle bakarım??
Bulunduğum durum gereği de, acıma duygusunun olmayışı ve merhamet duymaması şüphe duymamı daha da arttıracaktır.

Daha 5 aylık evlisiniz farkındayım, bende 4 aylık evliyim.
Ne çabuk tükenmiş sana olan şefkati, tahammülü, merhameti...
düşündürücü...

Evliliğimin 2. ayında elimi bıçakla kestim, benim eşim kandan korkar, fakat elime dikiş atılırken oydu elimi tutan.
Bütün soğuk kanlılığıyla yanımda duran oydu...
Ayrıca, bizde kavgalar ediyoruz, yeri geliyor düşüncesizce davranışlarda bulunuyoruz birbirimize.
Çünkü yeni evliyiz, olur böyle şeyler bir birini anlayana kadar.
Ama ne o bana git demiştir, ne de ben ona git demişimdir, ne de boşanmadan mevzu açılmıştır.
Evlilik bir oyun alanı değil malesef, yarın öbürgün çoluk çocuğa karışma düşünceniz var ise, eşinin bir an önce aklını başına devşirmesi lazım.
Herşeyden önce sana SAYGI DUYMASI, sana olan sevgisini, şefkatini göstermesi lazım (eğer var ise)...
Paylaşılan 1 gün, 1 saat değil, bir ömür!...
Güvenemedikten sonra, varsın paylaşılmasın...
:31:

Son düzenleme:
eşin daha çocuk evliliğin sorumluluğunu alamamış evlendiğinin farkında değil, b öyle ufak tefek şeylerden ağzamı alınırmış boşanmak ... aslında bi gün boşanalım dediğinde öyle bi gözünü korkutmak var ya bi daha bo bile diyemesin... çocuk için acele etme derim...

Son düzenleme:
Bende bunu anlamıyorum işte.
Sevmiyorsa desin yüzüme diyorum soruyorum da sevmiyorsa desin diye.
Ama mesela kavga ettik sonra geldi sırnaştı sevgililer günü hediyesi baktı netten bana:S

Birisi aldatmayla ilgili birşey demiş.
Eşimle tüm gün yanyanayız o arada bile yapıyorsa artık zaten pes, ben şüphelenmedim birşeyden ama genelde kontrol ederim.
Anlamıyorum artık bende sevmiyor diyorum bazen ama bazende diyorum yok seviyor.

bende bir çok arkadaşın yorumuna katılıyorum üzgünüm ama bencede eşiniz sizi sevmiyor seven bir adam karısı gitsin istemez canı yansın istemez baksanıza sizi tek başınıza memlekete postalama derdine düşmüş:31:

5 Ayda mı boşanalım diyor:53:
Sınavdan diyorsunuz da sınava giremeyen siz değil misiniz?:44:

Eee adam baktı git diyor gitmiyor, boşanalım diyor yine tepki yok gayet rahat ağza alabiliyor oda...
Bi'kere der sinirle dersin, iki kere der belki, çok kötü kavga ettik dersin de bi'yerde gurur yaparsın ki yapman gerekir.
Sen tavrını koymazsan adam böyle davranmaya devam eder.
Aldatan erkekler bile sırf bu susmalardan devam ediyor işte.
Bi' "ee yeter be!" diyebilin de şu olayın çocuk oyuncağı olmadığını anlasın:19:
Ben şahsen soğurdum benden bukadar çabuk mu vazgeçebiliyor diye...

git dese giderim diyorsunuz
adam git diyor gitmiyorsunuz
bu nasıl bir çelişki

merhaba bayanlar

uzun zamandır eş ve ailesi konularında onlarca forum takip ettim hep sustum yazmadım ama artık herşey çıkmaza girip andan beri olumsuz etkilerine mağruz kaldığımız erkek ailesi yada anası olayından dolayı iş ayrılığa gelince patladım. üstüne üstlük eşim evden ayrıldıktan 10 gün sonra işsiz kaldım. şuan ne yapacağımı bilmiyorum batmış bi halde çaresiz ve kafayı yemek üzereyim

hep kurtarmaya çalıştım ama olmadı, eşimin hayatta ki en büyük takıntısı olan çocuk olayını yapamadık ( onlar bana sen beceremedin diyo ) ya da yapamadım diye en sonunda beni resmen bıraktı. 7 yıllık evliliğimde kimse sormadı sen niye çocuk yapamadın diye, son 1 senedir denedik ondada benim aşırı stress ve iş yükümden dolayı olmadı sanırım bu arada son 2 yıldır eve resmen ben bakıyorum :(

of kızlar cümleleri bile toplarlayamıyorum. gözyaşlarımdan zaten göremiyorum ekranı. aradanızda boşananlar var ise, yazıştığını zdestek olduğunuz bir sayfa var ise beni yönlendirir misiniz lütfen. desteğe ihtiyacım var . şuan terapiye de gidemem. 3 krşun hesabını yapmak zorundayım. bu arada benzer sorunlar yaşayan varsa ben gibi geç kalmamak adına düşünsün taşınsın ve kararını versin derim. bizim de hakkımız mutlu olmak, biriyle evlenmek , birinin kanatlarında yaşamak..herşey için geç olmadan harekete geçin

Eşinin iyi bir göz dağına ihtiyacı var..
seni acıtacak noktayı bulmuş sürekli oradan vuruyor.
Ama bu laflar öyle her canı sıkıldığında söylenecek şeyler değil.
Sen al biletini normal gidermiş gibi memleketine git.
sonra da 2-3 gün iletişiminizi kes.
Ne oluyor diye sorarsa yaptığımız kavgaları ve sürekli benden boşanmak istediğini söylemelerini düşünüyorum.
Bu yüzden artık hiç dönmek istemiyorum de.
Tutuşsun paçaları.
Şimdi seni elinde oyuncak gibi görüyor ama öyle olmadığını bu lafların çok ağır olduğunu anlaması için iyi bir derse ihtiyacı var.

bende yenı evlıyım. eşim bana bır kere gıt derse ıkıletmem onu gıderım. siz daha ne duruyorsunuz gıdın bakalım pişman olacak mı. gidin ki kıymetınızı anlasın. bu ne ya daha cıcım aylarında boyleyse bır omur cekılır mı bu adam
ezdırmeyın kendınızı bır daha bu lafa susmayın alın çantanızı çıkın gıdın

aynennnn..başka birşey yazmayada gerek yok :34::34:

canım yanlış anlama sözüm seni hırpalamak üzmek kırmak değil..

konuyu en baştan okumadım ama üzüldüm hemen boşanma konusu açılmasına

ne oluyor böyle Allah aşkına hangi sayfayı açsam boşanmak istiyorum diyor herkes

hemde daha 5. 3. ayda....evlilikte birbirine alışma süresi 1 yıl tahammül etmeyi öğrenme süresi 5 yıl..

çok var demeyin bence.. ben 4.5 yıllık evliyim evliliğim ne uçurumlardan döndü anlatamam senin sorununu küçümsemiyorum benzerlerini bende yaşadım

ama seviyorum sorunlarımıza çözüm bulmaya çalışıyoruz eşim çok sinirli ama saman alevi gibi aynı...

baktım sinirli hemen başka bi odaya veya kızımla ilgilenmeye gidiyorum

aileme giderken sorun çıkar bazen birazda ben ön yargılıyım ama onda da var hata:))))

insan yaşarken nasıl yıprandığını bilmiyor ilk başta ama zaman geçtikçe yorulduğunun farkına varıyor

bunun yerine kafaya takmamak sorunların üstüne gitmek yerine sorunu sakinlikle çözmeliyiz en azından çabalamalı

ben ev hanımıyım en çok kavgamız benim dağınıklğım ve karanlıktan korkmamdan çıkıyor ışık hep yanıyor oda haklı olarak kızıyor..

ben burada eşimin haklı olduğunu söyleyip durumumu her defasında güzellikle anlatınca üstüme gelmiyor...

modern toplumda eşitliği savunan kesimlerde bu lafa çok kızılıyor biliyorum ama evlilikte en çok alttan alması gereken kişi kadındır

huzur ancak böyle sağlanıyor kadın çok yıpranıyor ama seviyorsa biraz fedakarlık yapacak..

biz böyle yıpranıyoruz ama eşlerimizde çalışıyor stresli oluyorlar

bu durumları bazı şeylerin üzerini örtmez fakat biraz eşinize zaman tanıyın işten gelsin üstüne gitmeyin beni öpmedin nasılsın demedin beni görmezden geldin

demeyin çok zor ama böyle yapın yemeğinizi yiyin etrafı toplayın zaten 1 saat geçer o vakte kadar eşinizde kendini toplar sizi fark eder

benim eşim kamu kurumunda ama işi çok ağır... bende onu anlamaya çalışıp üstüne gitMEMEYE çalışıyorum

ben bunları dört dörtlük yapmıyorum ama kendimi sıkıp yaptığımda da mükafatını alıyorum

senin annen benim annem arkadaş çevresi bitmeyen misafirlikler vs vs yüzünden evlilik yıkmanın anlamı yok

kendi hatamızı görmeyip sadece eşimizin hatasını görürsek tabi boşanırız.. ben dört dörtlük değilim ki sadece onu suçlayayım

evlilikleri kurtarmanın güzel bir formülünü de söylemek istiyorum sakın yatağa küs girmeyin birbirinize sarılıp huzurluca uyuyun ve sorunlarınızı büyütmeyin

şunu da söylemeyi unuttum

eğer yürümüyorsa bebek falan olmadan oluruna bakmak lazım

sonuçta hiçbir sorun küçümsenecek kadar küçük olmaz

sen eşini az çok tanımışsındır onun bu hareketlerine laflarına karşı dik dur ve olanlara dayanamıyorsan kararını net bir şekilde bildir asla açık kapı bırakma o senin peşinden koşsun yukarıda ki dediklerim belli bir noktaya kadar götürür evliliği daha da düzelmiyorsa harekete geçmek lazım

dediğim gibi kararlı ol sonradan pişman olursan seni daha çok üzer...

boşanma lafı kadar çirkin bşey yok yeni okudum cevapları

haklılar aslında

ama ne bileyim bu kadar yeniyken bu duruma gelmenize çok üzüldüm

iyi düşün sonra yanında kalıp daha da pişman olma tatlım

bu arada umarım olmamıştır ama şiddet uyguladı mı hiç

Ah be arkaşım nıye canını acıtırsın.
İster yumusak yer olsun ister sert Bir eşyaya vurarak hıncını almak her seferinde size zarar verecektir.
Eşinize gelince yaptığı çok düşüncesizce boşanma lafını sakız etmiş çiğnedikçe çiğniyor.
Bence eşinizin iyi bir derse ihtiyacı var ama bu boşanmak ve evi terketmek olmamalı.
Ne oldugunu ıse evlı,tecrubeli kk kadınları soyleyecektır.
Geçmiş olsun bu arada:)

Back