• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötüyüm çok:(( Ben ne yapıcağımı bilmiyorum:((

Chek

Sebebi neydi ki?
Pro Üye
14 Ekim 2012
5.702
12.324
498
Kızlar daha geçen gün konu açmıştım eşim benimle en küçük şeyden kavga ediyor diye.
Ona sinirlendim ayağımı yumuşak şeye vurucam derken yanındaki demir kapı kasasına vurdum ve çok kötü oldu.
Çünkü var gücümle vurdum nasılsa yumuşak diye ama işte ıskaladım:((
Neyse sınavım vardı memlekette ona da gidemedim çünkü ayağımın üstüne ne basabiliyorum ne de uzatmadan durabiliyorum.
Ama eşim ne sarıldı ne bişey dedi sadece hakettin vs. hiç canı yanmadı hiç teselli etmedi.
Sanki rol yapıyormuşum gibi davranıyor.
Memlekette az değil 12 13 saat yol gel diyorum beraber gidelim yok. Neymiş yorulurmuş. Ama ben o ayağımla tek başıma gitmeliymişim, sorumsuzmuşum.

Az önce istediği şarkıları indiriyordum arada ona baya açık klipler gösteririm tam senlik derim merakla bakar araba falan sanıp kız oynuyor açık saçık aşkııııııııııııııııııııııım bu ne yaaa der kafasını çevirirdi.
Böyle oyun yapardım ona sonra gülerdik bizim şakamızdı o
Bi klip buldum bak bu da senlik dedim her zamanki gibi, ama bu sefer bi güzel izledi bende bozuldum açıkcası hani hep yaptığımız bişeydi o da bana yapardı arada.
Bozuldum öyle yapınca surat astım normalde güldüğümüz şeye esip gürledi ittirdi falan anlamadım hiçbişey:((
Sen beni denemeye ne hakkın var kimsin falan ama normalde yaptığımız bişeydi amaç denemek değildi herzamanki gibi aşkıııııııııımmmmmmm yaa nerden buluon falan demesini bekledim.
Sonra yine boşanalım mutlu değilim şöyle böyle naptığımı bile bilmiyorum.
Ki burada okuduklarımdan sonra sinirlenmemeye çalışıyordum o küçük şeyler dediğinde duymadın sen Chek diyip devam ediyordum.
Ama 2 günden beri habire kızıyor istemiyorum seninle yaşamak git diyor.
Memleketime gidemedim sınava gidemedim diye hep acısını çıkarıyor ama çok üzülüyorum.
Bende istememiştim ki böyle olmasını o kadar çalıştım sınava napabilirim bu durumda uçakla gidelim diyorum çok para sende gel otobüste en azından yardımcı olursun onada keyfi el vermeiyor.
hiç vicdanı yok bana karşı.
Kocam değil sanki el. Hele boşanma lafı edince kahroluyorum.
5 aylık evliyiz :(( Daha geçen gün oturduk konuştuk boşanma lafı etmicem dedi söz verdi ama yine aynı yine değişen bişey yok tartışınca ilk dediği şey git.
Bazen diyorum çekip gitsem ondan sonra herşeyin dönüşü çok zor olur.
Bi öyle bi böyle dün mesela çok iyiydi öptü hep yanımda kokladı sevdi şımarttı.
Bugün istemiyorum hep mutsuzum senle diyor.
Hep diyorum tartışmada seni sevmiyorum dediğin an giderim. Sevmeme gibidurum varsa elimden gelen bişi yoktur diyorum giderim diyorum.
O kadar boşanalım diyor çok istediğini söylediği zamanlarda bile sevmiyorum demiyor o durumda gideceğimi biliyor.
O kadar çok istese bu lafı söyler gidicem diyorum çünkü.
iyiyken soruyorum boşanmak istiyor musun diye hayır sus diye söylüyorum. yoksa susmuyorsun diyor.
Ama tartışmada da hep aynı.
Yoruldum, belki bitecek evliliğim belki devam edecek.
Bu 2 gündür neler oluyor anlamıyorum sınav yüzünden mi hep kötü bana napim grip değilki bu 2 hap alıp dinleneyim.
Kötü günümde yanımda olacağına karşımda, ona birşey olmasın yerine ne yaparsa yapsın modunda.
Çok yoruldum çook:((

Bazi insanlar birbirini hirpalayarak sever
Sizin iliskinizde bu sekilde sanirim

Ama surekli bosanacagim diyen bir es de hic cekilmez

Size surekli git diyor gitmiyorsunuz ,
bir gun yine dedigi zaman gidin lutfen, kendinize sayginiz varsa gidin...

canım bu adamın seni sevdigi felan yok, eski mesajını bilmiyorum o yuzden nasıl tanıştınız ne kadar cıktınız onuda bilmiyorum. Ama tam bir recep ivedik
ki o bile kadınlara karşı cok daha sevecen ve ormantik. Seninkisi ivedige bile kroluk dersi verir maşallah. Acıkcası 5 aylık evli birine boşan demek hic hos
olmasada acilen bir psikolog ile gorusmeniz lazım. Cunku onun ve senin durumunu ancak psikolog anlar diyecem kesin bu öküz onada " ben delimiyim kızııımm"
diye hanzo bir cevap verecekdir. Bir insanın surekli boşancam demesi %90 seni sevmedigini ve senin ne kadar kırılacagını görmedigini gösterir ki o bir hanzo
olarak ayagın o kadar acırken bile seni otobus ile yollayacak kadar ayı diyecek ayı yogi lere ayıp olur seninki yanında. Ne diyim canım, bu konuda cevrende
sana destek cıkabilecek bir ablan yada teyzen felan hic mi yok.

bende yenı evlıyım. eşim bana bır kere gıt derse ıkıletmem onu gıderım. siz daha ne duruyorsunuz gıdın bakalım pişman olacak mı. gidin ki kıymetınızı anlasın. bu ne ya daha cıcım aylarında boyleyse bır omur cekılır mı bu adam
ezdırmeyın kendınızı bır daha bu lafa susmayın alın çantanızı çıkın gıdın

canım benim sana söyleyebilecek pek bişeyim yok.Malum kelin merhemi olsa kendi başına sürer..:( ama sunu biliyorum ki çek kapıyı çık git diyen çok olucak.Bunun ne kadar zor bir karar oldugunu bilmeden ,empati yapmadan yargılayanlar da... Ama ben seni anlıyorum hem de çok iyi ... Kapıyı vurup çıkmak kolay ya sonrası o acı... Kimse sınanmadığı günahın masumu saymasın kendini ve sana naçizane tavsiyem sakın benim yaptıgım hatayı yapıp çocuk yapma..Herşey oturana kadar.. Belki 2 yıl belki 5 yıl ama önünü görmeden yapma çocuk .. Umarım herşey yoluna girer.

Sibelim84, super bi cevap kardeş, klavyenin arasına simit susamı kacmasın emi :))

filancam, burada onemli olan cıkıp gitme noktasında dayanak meselesi tek kırılgan nokta o . Ama bu adam tam bir öküz bu restide görür gibi ondan korkuyorum

Son düzenleme:
Boşanma konusu böyle ağıza sakız yapılmaz.
Çocuk oyuncağı mı bu ?
Git deyince durmayın gidin bakalım ne olacak o zaman.

seven erkek kıyamaz ama sevmiyorsa zaten asla dur demez, bu noktada ikilemde kalacaksınız cunku sonucta erkeginizin aslında sizi
asla sevmediginizi görmekde var bu rest de

1834702-550218-10151208908976364-1843106133-n_tn.jpg

Son düzenleme:
Ben sevgisinden şüphe ettim üzgünüm :26:
Seni postalamaya meraklı bence.
Birdaha kovduğu zaman herşeyini topla ve git gerçekten.
Ama bunu onun için değil kendine saygın için yap arkadaşım.

Kızlar daha geçen gün konu açmıştım eşim benimle en küçük şeyden kavga ediyor diye.
Ona sinirlendim ayağımı yumuşak şeye vurucam derken yanındaki demir kapı kasasına vurdum ve çok kötü oldu.
Çünkü var gücümle vurdum nasılsa yumuşak diye ama işte ıskaladım:((
Neyse sınavım vardı memlekette ona da gidemedim çünkü ayağımın üstüne ne basabiliyorum ne de uzatmadan durabiliyorum.
Ama eşim ne sarıldı ne bişey dedi sadece hakettin vs. hiç canı yanmadı hiç teselli etmedi.
Sanki rol yapıyormuşum gibi davranıyor.
Memlekette az değil 12 13 saat yol gel diyorum beraber gidelim yok. Neymiş yorulurmuş. Ama ben o ayağımla tek başıma gitmeliymişim, sorumsuzmuşum.

Az önce istediği şarkıları indiriyordum arada ona baya açık klipler gösteririm tam senlik derim merakla bakar araba falan sanıp kız oynuyor açık saçık aşkııııııııııııııııııııııım bu ne yaaa der kafasını çevirirdi.
Böyle oyun yapardım ona sonra gülerdik bizim şakamızdı o
Bi klip buldum bak bu da senlik dedim her zamanki gibi, ama bu sefer bi güzel izledi bende bozuldum açıkcası hani hep yaptığımız bişeydi o da bana yapardı arada.
Bozuldum öyle yapınca surat astım normalde güldüğümüz şeye esip gürledi ittirdi falan anlamadım hiçbişey:((
Sen beni denemeye ne hakkın var kimsin falan ama normalde yaptığımız bişeydi amaç denemek değildi herzamanki gibi aşkıııııııııımmmmmmm yaa nerden buluon falan demesini bekledim.
Sonra yine boşanalım mutlu değilim şöyle böyle naptığımı bile bilmiyorum.
Ki burada okuduklarımdan sonra sinirlenmemeye çalışıyordum o küçük şeyler dediğinde duymadın sen Chek diyip devam ediyordum.
Ama 2 günden beri habire kızıyor istemiyorum seninle yaşamak git diyor.
Memleketime gidemedim sınava gidemedim diye hep acısını çıkarıyor ama çok üzülüyorum.
Bende istememiştim ki böyle olmasını o kadar çalıştım sınava napabilirim bu durumda uçakla gidelim diyorum çok para sende gel otobüste en azından yardımcı olursun onada keyfi el vermeiyor.
hiç vicdanı yok bana karşı.
Kocam değil sanki el. Hele boşanma lafı edince kahroluyorum.
5 aylık evliyiz :(( Daha geçen gün oturduk konuştuk boşanma lafı etmicem dedi söz verdi ama yine aynı yine değişen bişey yok tartışınca ilk dediği şey git.
Bazen diyorum çekip gitsem ondan sonra herşeyin dönüşü çok zor olur.
Bi öyle bi böyle dün mesela çok iyiydi öptü hep yanımda kokladı sevdi şımarttı.
Bugün istemiyorum hep mutsuzum senle diyor.
Hep diyorum tartışmada seni sevmiyorum dediğin an giderim. Sevmeme gibidurum varsa elimden gelen bişi yoktur diyorum giderim diyorum.
O kadar boşanalım diyor çok istediğini söylediği zamanlarda bile sevmiyorum demiyor o durumda gideceğimi biliyor.
O kadar çok istese bu lafı söyler gidicem diyorum çünkü.
iyiyken soruyorum boşanmak istiyor musun diye hayır sus diye söylüyorum. yoksa susmuyorsun diyor.
Ama tartışmada da hep aynı.
Yoruldum, belki bitecek evliliğim belki devam edecek.
Bu 2 gündür neler oluyor anlamıyorum sınav yüzünden mi hep kötü bana napim grip değilki bu 2 hap alıp dinleneyim.
Kötü günümde yanımda olacağına karşımda, ona birşey olmasın yerine ne yaparsa yapsın modunda.
Çok yoruldum çook:((

aklinimi yitirmiş bu adam!? 5 aydır evlisiniz ve bunu bir oyunmu sanıyor, git/ yada boşalın? Şakası bile cok çirkin.
bence bu cezareti siz veriyorsunuz. Ben olsam burnundan getiririm!
birde birdaha söylerse, aynı şöyle söyle: cok istiyorsan kendin S.ktir ol git! Hele hele ya! Niye herzaman kadınlar kapı dışarı ediliyor!

Allah bizi korusun ama, bu evlilikler artık hiç hayır yok gibi! Resmen moda olmuş! Kimsede vişdan kalmış yada akıl;)

Son düzenleyen: Moderatör:
yaşadıklarınız bana '' bitter moon '' filmini anımsattı.

Ben olsam;kapinin onune onu koyarim.toplarim sirtini-pirtini valizsiz kapi disari ederim.istemiyorsa seni kendi defolup gitsin.

dıger arkdaslara ılave olarak ayagınızı nıye vuruyorsunuz
hayır vuruyorsunuz neden ılgı beklıyosunuz
olgunlasmadan evlenmeyın yahu
tamam adamda ıkıde bır bosanalım dıyerek sızı tahrık eıdyor olabılırde ,
kac yasındasınız ıkınızde?

3aylık evliyken de boşanmak istediğini söylemiş eski konularında gördüm :68:
Bu nasıl sevgi bu nasıl evlilik diyesim geldi içimden :26:

Yalvaramam..
Kapının yolunu biliyorum..
Çeker giderim...
Büyük konuşmak falan değil...
Sürekli kapının yolu gösteriliyorsa, asla yalvarmam!!!
Beş ay yaa beş yıl bile değil!!
Asıl sen defol da diyebilirim. Ama yemez öyle durumda dimi..
Kalkar giderim valla!!!!

Şimdi bak daha cok üzüldüm..

Hadi boşanalım hadi boşanalım diye diye evliliğin bereketini de kaçırmış zaten adam.:26:
Ağzına sakız etmiş o lafı.Sanki marifet yapıyor :19:
Hadi bir dedi iki dedi.Üçüncüye basıp gitseydin.keşke.
Blöfse blöf arkadaş.Başka blöf edecek konu mu yok hayret bişey valla :19:

Hadi boşanalım hadi boşanalım diye diye evliliğin bereketini de kaçırmış zaten adam.:26:
Ağzına sakız etmiş o lafı.Sanki marifet yapıyor :19:
Hadi bir dedi iki dedi.Üçüncüye basıp gitseydin.keşke.
Blöfse blöf arkadaş.Başka blöf edecek konu mu yok hayret bişey valla :19:

şaka gibi, bu tür konuları okuyunca korkmamak elde değil..
3'cu aylarında boşanma kelimesini kulaniyorsa demekki boşanmadan çekinmeyen bir adam. Zaten bir evliliğin yürüyüp, yürümeyecegi başlarda beli olurmuş( büyük konusmayalimda) konu sayibi için cok üzüldüm ya! Zavallı daha teze gelin! Cok güçlü olmalı herşeye rağmen çünkü ben düşünüyormda hiç cekemezdim.. Ya terkeder yada, kendim onun kıçına tekmeyi aatardım:27:

adam kac kere git demis
ben olsam bu lafi duydugumda arkama bakmam
esimle o kadar kavgamiz oldu
cok gittim kapiyi carpip ama hep geri döndüm
o hep gitme dedi
ben sensiz ne yaparim dedi
ama bir kere bana git dese ben bunu kaldiramam
durumunuz zor
önce kendinize saygu duyun kendinizi sevin
zira esinizin sevgisi saygisi yok görünüyor

adam kac kere git demis
ben olsam bu lafi duydugumda arkama bakmam
esimle o kadar kavgamiz oldu
cok gittim kapiyi carpip ama hep geri döndüm
o hep gitme dedi
ben sensiz ne yaparim dedi
ama bir kere bana git dese ben bunu kaldiramam
durumunuz zor
önce kendinize saygu duyun kendinizi sevin
zira esinizin sevgisi saygisi yok görünüyor

adam gıdınce donse kabul edermıydınız peki?

cunku sızınkıde dogru değil..

Back