• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötüyüm 2,5 yaşındaki oğlum bir çocuğun kafasının delinmesine sebep oldu :(

Boyle insanlari hatta kapatalim farkli bir alana, hatta ayri sehir kuralim dimi ?

Sizin de oyle cocugunuz olabilir ilerde.
Fazla gorusmek
Istemeyebilirsiniz oyle ailelerle, ve gorusmezsiniz de. ama kapanin eve demek hic hos deyil.

Zaten bayan cocugunu birakip gitmiyor. Gozu devamli ustunde.
Sen yanlıs anladın faZla bı yere çıkarma derken mesela ben cocuğumu parka götürüyorum avm pazar ama coxuklu yere az götürüyorum konu sahıbıde oyle yapabılır dıye dedım yoksa bız kendımızı prangalara vurmuyoz ewdee

Ben sakin uslu çocuk görünce şaşırıyorum yadırgıyorum inanın o duruma geldim artık.
:) ben de arkadaslarima uzuluyorum cidden gordukce hallerine.

Hatta biri var burda. Cocukta sanirim baska problem de var. durduk yere pat kut indirirdi cocuklara. Annesinin yaptigi hata su oldu. Covugunu her an takip edecegine biraz kendi haline birakti. Sonra cicuk dovdugu cocuklarin kardesleri tarafindan dayak yedi , hatta cocuga karsi bullying bile olustu diyer cocuklar tarafindan.
Anne kendini ve cocugu eve kapamayi tercih etti. Yaptigi cok yanlis oldu.

Cocuk su an ana sinifinda ve heryerde dislaniyor. Cunku dogru davranmayi hicbir zaman ogrenemedi. Tek ogrendigi sey dislanmak oldu.
Bir yere gitmeyin diyenleri sallamayin. Cagrilirsaniz kesinlikle
Gidin ve cocugunuzun oesinde olun ve her yaptigi yanlista konusun. Asla dovmeyin kizmayin.

Sabir.
Hersey duzelecek.
Yoksa evde kapanirsaniz cocugunuza yazik edersiniz.

Sen yanlıs anladın faZla bı yere çıkarma derken mesela ben cocuğumu parka götürüyorum avm pazar ama coxuklu yere az götürüyorum konu sahıbıde oyle yapabılır dıye dedım yoksa bız kendımızı prangalara vurmuyoz ewdee
Kusura bakma yanlis anlamisim.
Ama inan bu cozum deyil.
Cocuk ogrenemiyor toplumda nasil davranacagini.
Sonra daha buyuksorunlarla bogusuyorlar.
Bir tanidigimj cocugu oyle
Oldu. Her ortamda dislaniyor inan.

Annesi hic cikarmamayi secti evden bir sure ve daha kotu oldu yavrucak.

:) ben de arkadaslarima uzuluyorum cidden gordukce hallerine.

Hatta biri var burda. Cocukta sanirim baska problem de var. durduk yere pat kut indirirdi cocuklara. Annesinin yaptigi hata su oldu. Covugunu her an takip edecegine biraz kendi haline birakti. Sonra cicuk dovdugu cocuklarin kardesleri tarafindan dayak yedi , hatta cocuga karsi bullying bile olustu diyer cocuklar tarafindan.
Anne kendini ve cocugu eve kapamayi tercih etti. Yaptigi cok yanlis oldu.

Cocuk su an ana sinifinda ve heryerde dislaniyor. Cunku dogru davranmayi hicbir zaman ogrenemedi. Tek ogrendigi sey dislanmak oldu.
Bir yere gitmeyin diyenleri sallamayin. Cagrilirsaniz kesinlikle
Gidin ve cocugunuzun oesinde olun ve her yaptigi yanlista konusun. Asla dovmeyin kizmayin.

Sabir.
Hersey duzelecek.
Yoksa evde kapanirsaniz cocugunuza yazik edersiniz.

yok zaten eve kapatmak değil de öyle kalabalık kapalı ortamlara değilde

park bahçe filan o tür yerlere çıkartıyorum fırsat buldukça hava iyiyken.

Sizler birde kendinizi benim yerime koyabilir misiniz rica ederim

bahsettiğim çocuk 2,5 yaşında diyorum ve kazara oldu

ama anlamamak istememekte direnler mevcut,

neymiş 2,5 yaşında bebek değilmiş

ama 14 yaşındaki küçücük çocukmuş her türlü hakka sahipmiş

tamam o kız çocuğunun bakışlarına takılmam hata olabilir

bana olsa önemi yokta küçücük bebeğe öyle suçlayıcı bakması şaşırttı ve üzdü beni

bir çocuğu eline verseydin de hırsını alsaydı demeyenler kalmış

Son düzenleme:
Travmatik durum dikiş atilmaycak kadar hafif olmaz 1 haftaya geçer hem delik dedgn minicik şey ben hemşirelik okuyorum çocuğn kemiği gorunuyor aile soğuk kanlı kalabiliyr bazen iyilisr yani merak etmeyin

Çok geçmiş olsun. Rabbim yardımcınız olsun. Herkesin başına gelebilir bu. Ama eğer çocuğunuz başka çocuklara sürekli zarar veriyorsa bir çocuk psikoloğuna götürebilirsiniz çok küçük zaten bilincinde olamaz elbetteki zarar verdiğinin. Ama hareketli bir çocuksa hiperaktifliğinden oluyorsa bu kazalar sadece sürekli gözünüz üzerinde olsun. Yarı zamanlı kreşlere verebilirsiniz arkadaş edinir yalnızsa. Üzülmeyin. Dediğim gibi herkesin başına gelebilir. Allah evladınızı size bağışlasın.

bana olsa önemi yokta küçücük bebeğe öyle suçlayıcı bakması şaşırttı ve üzdü beni

çocuğu eline verseydin de hırsını alsaydı demeyenler kalmış

2,5 yaşındaki henüz bebektir 14 yaşındaki de çocuk.zaten oğlunun özel bir durumu varmış keşke bunu baştan belirtseydin daha iyi olurdu.

kıza takman evet yanlış ama hatanı anladın sonuçta.

aradım şimdi çocuğun teyzesini çocuk onlarda kalıyor çok iyiymiş normalmiş

oyun oynuyormuş çocuklarla bir sıkıntı yokmuş.

annemde birazdan geçmiş olsuna gidecekmiş zaten onuda arayıp soracağım.

bir çocuğu eline verseydin de hırsını alsaydı demeyenler kalmış

Kardeşimin başına gelen olay ben 12-13 yaşındaykendi, inanın bakış hiç bir şey. Gücüm yetecek olsa o ailenin tamamını paralardım, diğer çocuğu da bir daha da görmedim neyseki. Her türlü hakka tabi ki sahip olmuyorsunuz o yaşta ama düşmanca duygu beslemeye ve bunu bakışla belli etmeye de isteseniz bile yasak koyamazsınız, anlık bir şey, normal de. Sizin yaşınıza yakın bir yaşta olsaydı size yöneltirdi bakışını. Ama arada kaldığından ve gücünün yeteceğini düşündüğünden ona bakmıştır. Yoksa tabi ki hırsını falan almasına izin veremezsiniz. Ne o öyle herkes intikamını alsın, hangi devirde yaşıyoruz.

Maşallah herkes annelik dersi vermiş kadına ya. Bir anlık şey kadının anlattığı saniyelik yani. Yok dikkatli olsaydın yok söyle böyle...
Geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın. Şimdi ki çocuklar hep öyle yaramaz. Bizim komşunun kızı kardeşine bardak fırlattı sehpada duruyordu. Bebekte sandalyede teğet geçti yani. Şoka girdik hepimiz birde o an kitleniyor insan.

Maşallah herkes annelik dersi vermiş kadına ya. Bir anlık şey kadının anlattığı saniyelik yani. Yok dikkatli olsaydın yok söyle böyle...
Geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın. Şimdi ki çocuklar hep öyle yaramaz. Bizim komşunun kızı kardeşine bardak fırlattı sehpada duruyordu. Bebekte sandalyede teğet geçti yani. Şoka girdik hepimiz birde o an kitleniyor insan.

aynen anlattığınız olay gibi şoka girdim donduk:KK57:

1 saniyede oldu bitti

Cok gecmis olsun, kendinizi nasil hissettiginizi anlayabiliyorum. Benim de 3 yasinda bir kizim var uslu uyumlu bir cocuk ama yine de yasiyoruz boyle durumlari. Gecenlerde arkadasimin 1.5 yasindaki ogluna sevgiyle sarilirken fazlaca yuklendigi icin cocuk geriye dogru dustu benim kiz da ustune... gum diye ses cikti cocugun kafasindan :( ikisi agliyor ben agliyorum, arkadasim ucumuzu birden sakinlestiemeye calisiyor cocuk bunlar bisey olmaz diye ama hala dusundukce icim gidiyor...
gecen yaz da yazlikta plajda 4 yasinda bir cocukla oynuyordu cocuk birden yerden tas alip benimkinin kafasina vurmaya basladi ve ben mudahale edene kadar 3-4 kez cok sert vurdu. Babamin sinirden sekeri yukseldi, napalim baba o da cocuk dedim, cocuk bunlar cidden bilerek bilmeyerek birbirlerine zarar verecekler boyle boyle sosyallesecekler. Onlari diger cocuklardan soyutlamak isi daha da cozumsuz hale getirir sadece...

Kardeşimin başına gelen olay ben 12-13 yaşındaykendi, inanın bakış hiç bir şey. Gücüm yetecek olsa o ailenin tamamını paralardım, diğer çocuğu da bir daha da görmedim neyseki. Her türlü hakka tabi ki sahip olmuyorsunuz o yaşta ama düşmanca duygu beslemeye ve bunu bakışla belli etmeye de isteseniz bile yasak koyamazsınız, anlık bir şey, normal de. Sizin yaşınıza yakın bir yaşta olsaydı size yöneltirdi bakışını. Ama arada kaldığından ve gücünün yeteceğini düşündüğünden ona bakmıştır. Yoksa tabi ki hırsını falan almasına izin veremezsiniz. Ne o öyle herkes intikamını alsın, hangi devirde yaşıyoruz.

çok geçmiş olsun sizede allah düşmanımın başına vermesin:cry:

Back