Çok kötüyüm 2,5 yaşındaki oğlum bir çocuğun kafasının delinmesine sebep oldu :(

themis1990

canım oğlum mertim
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
30.176
38.361
34
Saat 14:00 te bir akrabanın mevlüdüne gittim

orada bir sürü çoluk çocuk vardı

bizim oğlan zaten çok mu çok yaramaz normalde hiç bir yere gittiğim yok

ama mecburi olarak gittim çok ısrar ettiler gel diye yüz yüze baktığım insanlar kıramadım.

ayy gitmez olaydım 4 yaşlarında bir çocuk bizim oğlana sardı

sıkıştırıp durdu sevmek için buda öyle şeylere gelemez

kaç kare uyardım yapma etme kendi annesi de uyardı ama nafile

bunlar başladı güreşmeye bizimki bayağı küçük ondan ama altta da kalmıyor

ayırdım ettim kıyameti kopardı illa oynayacağım diye zaten kaç kişi başlarındaydık

bunlar birbirine sarıldı etti bizimki o çocuğun üzerine ağırlığını verdi

çocuk birden dengesini kaybedip kafasının arka kısmını komidinin köşesine vurdu

başladı kanlar akmaya:KK57::cry::cry:

benim elim kıpkırmızı kan oldu

annesi geldi sinirli cazgır bir tip ,10 dk sonra hastaneye götürdüler acile

bekledim gelsinler de haber alayım diye zaten bu konularda hassasım

daha önce de 1 yaşındaki kuzenin kafasına kıskançlığından metal cisimle vurmuştu

ve buna benzer hareketlerde bulunmuştu

ama bu olayda kasıtlı yaptığı birşey yok zaten daha küçük herşeyi oyun sanıyor(2,5 yaşında)

Birde biz beklerken çocuğun ablası oğluma suçlayıcı bakışlarla bakıyordu ki

neden öyle baktığını küçücük bebek olduğunu onun bir suçu olmadığını izah ettim

ama hala sinirden ve üzüntüden elim ayağım titriyor.

1 saat geçti bir türlü gelmediler bizimki huysuzlandı 15:30 civarı eve geldim mecburen

aradım telle defalarca yarım saat önce haber geldi ki iyiymiş

dikiş filan atmamışlar ama ben hala olayın şokunu atlamadım üzgünüm kötüyüm:cry:

şimdilik birşeyi yok iyi ama kafa travmalarında 24 saat önemli

sizce kötü bir durum olur mu

Geçmiş olsun themis1990 themis1990 . Allah korumuş şayet riskli bir durum olsa zaten hastanede söylerlerdi. Arkadaşımın oğlu evde oynarken aynı durumla başını kanatmayı tek başına başarmıştı. Hastanede müşahade altına almadılar , çok şükür çocuğu da iyi şu anda.

Başlığı değiştirin ya bu ne böyle :KK57:
Geçmiş olsun, üzüntünüzü belli eder, daha da dikkat ederseniz çocğunuza unutulur sonuçta, öteki çocuk da iyiymiş nasıl olsa.

Hicbirsey olmaz bence cocuk bunlar gayet dogal... zaten bunu abartacak bir tipse o cocugun annesi gorusmeyin olsun bitsin ruh hastasidir :KK70:

Bit kadar çocukların yaptıklarına bak sen.
Geçmiş olsuun, zannetmiyorum bir şey olsun ama ailesi hassas davranabilir bu durumda.

Geçmiş olsun, üzücü bir olay allahtan birşy olmamış.

Geçmiş olsun themis1990 themis1990 . Allah korumuş şayet riskli bir durum olsa zaten hastanede söylerlerdi. Arkadaşımın oğlu evde oynarken aynı durumla başını kanatmayı tek başına başarmıştı. Hastanede müşahade altına almadılar , çok şükür çocuğu da iyi şu anda.

çok sağolun kızlar iyi ki ciddi birşey olmadı ama benim korkum hala geçmedi.

geçmiş olsun. düzelir inşallah.
başlığı görünce gerçekten çocuğun kafasının delindiği düşündüm. abartmayın, daha dikkatli olun bundan sonra.

Bizce diye birşey olamaz.Biz burdan fikir yürütemeyiz.Doktor bilir.Çocuğun ablasdı diyorsun da,çocuk 4 yaşında olduğuna göre ablası da çocuktur.Hareketi bir çocuğa göre normal.Kerdşi yaralanmış üzülüyor.
Üzülmeni anlıyorum da,niye sinirlisin onu anlayamadım.
Eğer çocuğun çok hareketliyse,daha önce de bu tip yaralamaları olduysa,bir süre bu tarz topluluklara katılmamalı,çocuğu yanından ayırmamamlısın.Bir pedagogdan nasıl bir yol izlemek konusunda yardım alabilirsin.
Geçmiş olsun.Umarım kötü birşey olmaz.

Gecmis olsun ne desem bilemedim. Benim kizimin da bu sekilde kafasi yarildi 13 dikis atildi cok şükür baska bi problem cikmadi.

Kotu kotu bakmasi falan da simdi cok gergindirler. Ben de cok sinirlenmistim sonra sakin kafayla daha makul olunabilir

geçmiş olsun cok
daha onceden cocugunuzun boyle bısey yapmıs olması onda bır sıddet egılımı oldugunu cokta gostermez onumu demek ıstedınız anlamadım kucuk cunku baya
talıhsızlık olmus ama
sızın yerınızde olsam sanırım toplum da bu sekılde toplasmalara gırmezdım cocugumu koruyamıyorsam veya engelleyemıyorsam kafan rahat ederdı

Bizce diye birşey olamaz.Biz burdan fikir yürütemeyiz.Doktor bilir.Çocuğun ablası diyorsun da,çocuk 4 yaşında olduğuna göre ablası da çocuktur.Hareketi bir çocuğa göre normal.Kardeşi yaralanmış üzülüyor.
Eğer çocuğun çok hareketliyse,daha önce de bu tip yaralamaları olduysa,bir süre bu tarz topluluklara katılmamalı,çocuğu yanından ayırmamamlısın.Bir pedagogdan nasıl bir yol izlemek konusunda yardım alabilirsin.

Geçmiş olsun öncelikle , merak etmeyin eğer eve göndermişlerse önemli birşey yoktur 24 saat önemli tabii ama çok ciddi birşey olsaydı zaten eve göndermez hastanede müşade altında tutarlardı , içiniz rahat olsun ( bu arada o kadar merak etmenize rağmen aramıdılarsa bişey diyemiyorum karşı tarafada ) Sonuçta çocuğunuz daha küçücük kasten yapılmış birşey değil ...

Öyle 24 saatlik bir durum olsa zaten hastanede kalırdı bir şey olmaz korkmayın.

Saat 14:00 te bir akrabanın mevlüdüne gittim

orada bir sürü çoluk çocuk vardı

bizim oğlan zaten çok mu çok yaramaz normalde hiç bir yere gittiğim yok

ama mecburi olarak gittim çok ısrar ettiler gel diye yüz yüze baktığım insanlar kıramadım.

ayy gitmez olaydım 4 yaşlarında bir çocuk bizim oğlana sardı

sıkıştırıp durdu sevmek için buda öyle şeylere gelemez

kaç kare uyardım yapma etme kendi annesi de uyardı ama nafile

bunlar başladı güreşmeye bizimki bayağı küçük ondan ama altta da kalmıyor

ayırdım ettim kıyameti kopardı illa oynayacağım diye zaten kaç kişi başlarındaydık

bunlar birbirine sarıldı etti bizimki o çocuğun üzerine ağırlığını verdi

çocuk birden dengesini kaybedip kafasının arka kısmını komidinin köşesine vurdu

başladı kanlar akmaya:KK57::cry::cry:

benim elim kıpkırmızı kan oldu

annesi geldi sinirli cazgır bir tip ,10 dk sonra hastaneye götürdüler acile

bekledim gelsinler de haber alayım diye zaten bu konularda hassasım

daha önce de 1 yaşındaki kuzenin kafasına kıskançlığından metal cisimle vurmuştu

ve buna benzer hareketlerde bulunmuştu

ama bu olayda kasıtlı yaptığı birşey yok zaten daha küçük herşeyi oyun sanıyor(2,5 yaşında)

Birde biz beklerken çocuğun ablası oğluma suçlayıcı bakışlarla bakıyordu ki

neden öyle baktığını küçücük bebek olduğunu onun bir suçu olmadığını izah ettim

ama hala sinirden ve üzüntüden elim ayağım titriyor.

1 saat geçti bir türlü gelmediler bizimki huysuzlandı 15:30 civarı eve geldim mecburen

aradım telle defalarca yarım saat önce haber geldi ki iyiymiş

dikiş filan atmamışlar ama ben hala olayın şokunu atlamadım üzgünüm kötüyüm:cry:

şimdilik birşeyi yok iyi ama kafa travmalarında 24 saat önemli

sizce kötü bir durum olur mu
geçmiş olsun konu sahibi .
Hepimizin evladı var evlat söz konusu olunca anlayışlı olamamamız gayet doğal.
Çocuğumuza zarar veren her kim olursa olsun ona sevimli bakamayız.
Evladınız sıra dışı davranışlar gösteriyorsa onu gözünüzden ayırmamanız sizin hatanız .Kimseden aman çocuktur diye anlayış göstermesini bekleyemezsiniz .Herkesin evladı kendisine değerli .
İnşallah tekrarlanmaz .

Bence iki çocuğunda suçu yok güya oyun oynamışlar aralarında ama siz sehbaya filan vuracğını (diğer çocuğun annesi de) hiç mi düşünüp tedbir almadınız? Geçmiş olsun kendinizi suçlamayın artık genelde gelir çocukların başına böyle işler dek çok derin değilki dikiş bile atılmamış.
Yarın arar annesini öğrenirsiniz durumunu ama bence kendinizi ve çocuğunuzu suçlar gibi konuşup, ezilip büzülmeyin..

Bizce diye birşey olamaz.Biz burdan fikir yürütemeyiz.Doktor bilir.Çocuğun ablasdı diyorsun da,çocuk 4 yaşında olduğuna göre ablası da çocuktur.Hareketi bir çocuğa göre normal.Kerdşi yaralanmış üzülüyor.

Dediğim gibi ısrar üzerine gittim yoksa gitmeye hiç niyetim yoktu

evet ablası da çocuk sayılır 14 yaşlarında ama oğluma bakışları kinci ve öfkeliydi

aynı şekilde 2,5 yaşındaki çocuğunuza bakılsa belki o zaman hissettiklerimi anlayabilirsiniz.

X