• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötü vesvese geliyor?

sensational

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2020
1.161
471
53
Merhabalar, benim 4 buçuk senelik bir ilişkim var. Erkek arkadaşım 3 senedir Antalyada yaşamaya başladı abisinin yanında. Biraz para biriktirmek istiyordu bu yüzden Antalyada bir otelde işe girdi, birikim yaparsa inşallah en kısa zamanda nişanlanmayı düşünüyoruz ailesiyle de konuştular, annesi beni arayıp söyledi. Lakin Antalyada çok arkadaşı olmadığı için genelde abisinin arkadaşları ile takılıyor bu kişiler erkek arkadaşımdan 10 yaş falan büyük, bu arkadaşlarından ikisinin rus-ukraynalı sevgilileri oluyor ara sıra. Tabi kısa dönem sonra ayrılıyorlar, ama bilmiyorum içim bi huzursuz oldu ya erkek arkadaşım da onlardan etkilenirse veya özenirse? Ona güveniyorum ama işte vesvese geliyor, beni gerçekten seviyor ise böyle bişey olmaz değil mi? Bide hiç girmediği ortamlar ilk defa otelde çalışıyor, anksiyete sorunum var bundan galiba böyle bir vesvese geldi. Erkek arkadaşımı da darlamak istemiyorum hiç ama içim sıkıldı bu kuruntularımdan. 🥺

İnsanları yorma ama..
Aklıma takıldı kaç gündür?
İsimli baslikla açmış olduğunun konunun aynısı bu konun icerigide.Sadece konu başlığını değiştirmissin.
Orada zaten sana cevap vermistik.
O konuyu da sabah açmışsın :)
Artık bir sal,bir bırak

3 yıldır Antalya da ise neden şimdi dert ettiniz

Otelde çalışıyor ilk defa demişsiniz, siz bu otelleri nasıl hayal ediyorsunuz

Ruslar Ukraynalılar sırada, çalışanları süzüyor beğendiğine kapı kartını verip odasına geçip bekliyor falan mı sanıyorsunuz

Evet bu konuyu takmakta haklısın ben de olsam ne kadar güvensem de aklım kalırdı🤷🏼‍♀️
peki napardın diye sorucak olursan sık sık iletişime geçmeye, onu boş bırakmamaya çalışırdım sanırım

Back