- 30 Temmuz 2022
- 110
- -13
- 28
- Konu Sahibi Cancancan333
Merhaba hanımlar size ciddi bir sorun hakkında danışmak istiyorum. Dün eşimle tartıştık ama boyutu baya baya farklı bi yere vardı gerçi her zaman böyle oluyor ben artık korkmaya ve doğru olmadığını iyice anlamaya başladığım için buraya yazıp fikir almak istedim. Tartışma sebebimiz annesi yüzündendi telefonda söylediği şeyler eleştirel geldiği için telefon kapandıktan sonra eşime sordum istediğim cevabı alamamakla birlikte her zamanki gibi ben haksız çıktım. “Kadın kötü bişey dememiş bunda ne varmış hiçbişey sormayacak mıymış” vs diyerek üste çıktı. Annesinin sorduğu da tatilde neden onların memleketine gitmiyormuşuz. Ve eşim annesinin bu sorusuna doğru düzgün cevap veremedi telefonda. 19 saat diye gitmeme kararı almıştık biz oysa . Her neyse aramızda tartışma çıkmaya başladı. Öyle manipüle edici şeyler diyor ki ukalaca ve dalga geçer şekilde tartışmanın nabzı yükseldi ben de başı o ile başlayan küfürü edip ne halin varsa gör diyerek yatak odasına gittim kapıyı çarptım. Bi gelişi var koşarak arkamdan kapıyı sert bi şekilde öyle bir açtı ki kapının arkasındaki tüm havlular yere düştü üzerime çullandı bileklerimden tutup göğsüme bastırdı ben sana bi daha o kelimeyi kulllanmayacaksın demedim mi diye. Özür dileyeceksin öyle bırakıcam falan dedi ve bastırmaya da devam ediyor ben de nefsi müdafa olarak o arbede anında uzaklaştırmaya çalışırken yüzünü çizdim. Olayın sonunda haklı yüne o oldu bak naptığını gördün mü darp raporu alayım da gör sen . Sen başlattın diyorum sende iz yok ben sana zarar vermedim diyor. ARKADAŞLAR BU DURUM DAHA ÖNCE DEFALARCA YAŞANDI. Sonunun ne olacağını bilemediğim tartışmalar birbirimize girmeler başlarda bana bişey yapmıyordu ben üzerine gidiyordum ama bu olay tersine döndü hangi an üzerime çullanıp beni nefessiz bırakacağını tahmin edemiyorum artık ve korkuyorum. Yüzükleri falan dün kavgada çıkarıp attık. Ben de suçluyum başlarda ben yapıyordum itiyordum vuruyordum ama canına kast edecek şeyler yapmadım hiçbir zaman. Bir erkekle kadının güç olarak farklı olduğunu biliyoruz. Neyse arkadaşlar ben ne yapmalıyım bu evlilik nereye gidiyor 2 yıllık evliyim daha çocuğumuz yok lütfen görüşlerinizi bekliyorum