• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötü şeyler oldu arkadaşlar..

Cancancan333

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2022
110
-13
28
Merhaba hanımlar size ciddi bir sorun hakkında danışmak istiyorum. Dün eşimle tartıştık ama boyutu baya baya farklı bi yere vardı gerçi her zaman böyle oluyor ben artık korkmaya ve doğru olmadığını iyice anlamaya başladığım için buraya yazıp fikir almak istedim. Tartışma sebebimiz annesi yüzündendi telefonda söylediği şeyler eleştirel geldiği için telefon kapandıktan sonra eşime sordum istediğim cevabı alamamakla birlikte her zamanki gibi ben haksız çıktım. “Kadın kötü bişey dememiş bunda ne varmış hiçbişey sormayacak mıymış” vs diyerek üste çıktı. Annesinin sorduğu da tatilde neden onların memleketine gitmiyormuşuz. Ve eşim annesinin bu sorusuna doğru düzgün cevap veremedi telefonda. 19 saat diye gitmeme kararı almıştık biz oysa . Her neyse aramızda tartışma çıkmaya başladı. Öyle manipüle edici şeyler diyor ki ukalaca ve dalga geçer şekilde tartışmanın nabzı yükseldi ben de başı o ile başlayan küfürü edip ne halin varsa gör diyerek yatak odasına gittim kapıyı çarptım. Bi gelişi var koşarak arkamdan kapıyı sert bi şekilde öyle bir açtı ki kapının arkasındaki tüm havlular yere düştü üzerime çullandı bileklerimden tutup göğsüme bastırdı ben sana bi daha o kelimeyi kulllanmayacaksın demedim mi diye. Özür dileyeceksin öyle bırakıcam falan dedi ve bastırmaya da devam ediyor ben de nefsi müdafa olarak o arbede anında uzaklaştırmaya çalışırken yüzünü çizdim. Olayın sonunda haklı yüne o oldu bak naptığını gördün mü darp raporu alayım da gör sen . Sen başlattın diyorum sende iz yok ben sana zarar vermedim diyor. ARKADAŞLAR BU DURUM DAHA ÖNCE DEFALARCA YAŞANDI. Sonunun ne olacağını bilemediğim tartışmalar birbirimize girmeler başlarda bana bişey yapmıyordu ben üzerine gidiyordum ama bu olay tersine döndü hangi an üzerime çullanıp beni nefessiz bırakacağını tahmin edemiyorum artık ve korkuyorum. Yüzükleri falan dün kavgada çıkarıp attık. Ben de suçluyum başlarda ben yapıyordum itiyordum vuruyordum ama canına kast edecek şeyler yapmadım hiçbir zaman. Bir erkekle kadının güç olarak farklı olduğunu biliyoruz. Neyse arkadaşlar ben ne yapmalıyım bu evlilik nereye gidiyor 2 yıllık evliyim daha çocuğumuz yok lütfen görüşlerinizi bekliyorum

Vurup kırıp hiçbir zaman karşılık almayacağınızı mı sanıyordunuz cidden? Şiddetin kapısını siz açmışsınız. Yok öyle kadın güçsüz falan, şiddet şiddettir.

Adamın annesine küfür etmek ne demek ayrıca? Şiddeti asla doğru bulmuyorum orası ayrı mesele ama öfke kontrol problemi bariz olan insana da o derece küfür edilmez.

Bu evlilik dikiş tutmaz. Saygı sınırını aşmışsınız karşılıklı. Boşanmak tek çözüm.

bir erkekle bir kadının gücü tabii ki mukayese edilemez de

adama önce ve defalarca kez vurmuşsunuz sataşmışsınız, galiz küfür ediyorsunuz
adam da durmuyor üstünüze çullanıyor
ve bunlar daha önce de olmasına rağmen aynı evde devam edebiliyorsunuz...

yani ne bekliyorsunuz? adama sataşın, küfredin o da sessiz sakin, otursun mu? hangi pembe hayal dünyası bu?

Karşılıklı şiddet var, saygı yok, küfür kıyamet var; devam ettirmenizin bir anlamı yok bu evliliği, bu gidiş elinde kalacaksınız. Çocuk da yok, boşanın. Eşim bana O. veya O.Ç. dese ne yapacağımı kestiremiyorum bile; ama saldırırdım tüm gücümle, ailem duysa kan çıkar, keza eşimin de hassas karnı annesidir; neler olacağını hayal edemedim. Şiddete hak vermiyorum; ama hiçbir insan sakin karşılamaz, kendini tutamaz.

Kaç yaşında insanlarsınız itip vurmadan sorunlarınızı tartışamıyor musunuz , dün itiş kakış yaptıysanız bugün bir üstünün yaşanması çok şaşırtıcı değil, Allah muhafaza yarın daha kötüsüde olabilir , sakin kafada oturup konuşun olmuyorsa yapılcak belli anladığım kadarıyla sizde ne dilinize nede elinize sahip çıkabiliyorsunuz kadın erkek fark etmez şiddetin her türlüsü yanlış olmamalı.

başlarda bana bişey yapmıyordu ben üzerine gidiyordum ama bu olay tersine döndü
Küfür etmediğim tartışmalarda da yapıyor aynını ??
Başlarda yapmıyormuş da siz neden üzerine gidiyordunuz? İkiniz de hatalısınız. Onunki fiziksel şiddetse sizinki de psikolojik şiddet. Hoş siz de cırmalamışsınız. Ayrılmanız en doğrusu olur gibi.

Merhaba hanımlar size ciddi bir sorun hakkında danışmak istiyorum. Dün eşimle tartıştık ama boyutu baya baya farklı bi yere vardı gerçi her zaman böyle oluyor ben artık korkmaya ve doğru olmadığını iyice anlamaya başladığım için buraya yazıp fikir almak istedim. Tartışma sebebimiz annesi yüzündendi telefonda söylediği şeyler eleştirel geldiği için telefon kapandıktan sonra eşime sordum istediğim cevabı alamamakla birlikte her zamanki gibi ben haksız çıktım. “Kadın kötü bişey dememiş bunda ne varmış hiçbişey sormayacak mıymış” vs diyerek üste çıktı. Annesinin sorduğu da tatilde neden onların memleketine gitmiyormuşuz. Ve eşim annesinin bu sorusuna doğru düzgün cevap veremedi telefonda. 19 saat diye gitmeme kararı almıştık biz oysa . Her neyse aramızda tartışma çıkmaya başladı. Öyle manipüle edici şeyler diyor ki ukalaca ve dalga geçer şekilde tartışmanın nabzı yükseldi ben de başı o ile başlayan küfürü edip ne halin varsa gör diyerek yatak odasına gittim kapıyı çarptım. Bi gelişi var koşarak arkamdan kapıyı sert bi şekilde öyle bir açtı ki kapının arkasındaki tüm havlular yere düştü üzerime çullandı bileklerimden tutup göğsüme bastırdı ben sana bi daha o kelimeyi kulllanmayacaksın demedim mi diye. Özür dileyeceksin öyle bırakıcam falan dedi ve bastırmaya da devam ediyor ben de nefsi müdafa olarak o arbede anında uzaklaştırmaya çalışırken yüzünü çizdim. Olayın sonunda haklı yüne o oldu bak naptığını gördün mü darp raporu alayım da gör sen . Sen başlattın diyorum sende iz yok ben sana zarar vermedim diyor. ARKADAŞLAR BU DURUM DAHA ÖNCE DEFALARCA YAŞANDI. Sonunun ne olacağını bilemediğim tartışmalar birbirimize girmeler başlarda bana bişey yapmıyordu ben üzerine gidiyordum ama bu olay tersine döndü hangi an üzerime çullanıp beni nefessiz bırakacağını tahmin edemiyorum artık ve korkuyorum. Yüzükleri falan dün kavgada çıkarıp attık. Ben de suçluyum başlarda ben yapıyordum itiyordum vuruyordum ama canına kast edecek şeyler yapmadım hiçbir zaman. Bir erkekle kadının güç olarak farklı olduğunu biliyoruz. Neyse arkadaşlar ben ne yapmalıyım bu evlilik nereye gidiyor 2 yıllık evliyim daha çocuğumuz yok lütfen görüşlerinizi bekliyorum

tartışmanın nabzı yükseldi ben de başı o ile başlayan küfürü edip ne halin varsa gör diyerek yatak odasına gittim
Boşanın. Eşinizde dahil olmak üzere kimseye de kızgınlık bahanesiyle O.. ve O.. ile başlayıp, devam eden küfürler etmeyin.

bir erkekle bir kadının gücü tabii ki mukayese edilemez de

adama önce ve defalarca kez vurmuşsunuz sataşmışsınız, galiz küfür ediyorsunuz
adam da durmuyor üstünüze çullanıyor
ve bunlar daha önce de olmasına rağmen aynı evde devam edebiliyorsunuz...

yani ne bekliyorsunuz? adama sataşın, küfredin o da sessiz sakin, otursun mu? hangi pembe hayal dünyası bu?
Siz iyi misiniz ya yukarda ne anlatıyorum ben ?? Olayın nabzını kendi yükseltiyor diyorum kaç satır yazmışım birini de anlayamadın mı ?

o la baslayan o seyı soyledıgınde ben daha kotu seyler yapablırım erkek bıle dese. senın agzın pis kocan da dengesiz .. ..bu daha once de olmus .. sız bırbırınıze kufurlesıp uste cullanmalı kavgalar edınce hala bırbırınızı sevdıgınızı mı sanıyorsunuz? ayrılın.

iz iyi misiniz ya yukarda ne anlatıyorum ben ?? Olayın nabzını kendi yükseltiyor diyorum kaç satır yazmışım birini de anlayamadın mı ?
Adamla konuşma şekliniz, üslubunuz sıkıntılı demek ki.
Esim bana o ya da o. c dese ağzına salıncak kurarım sallana sallana sıcarım.
Anlasamıyorsan Bosanirsin.
Esin de zor birisiyse yine bosanirsin.
Küfür edip edip birbirinizi tartaklayinca bu evlilikten hayır mı gelir

Back