- 18 Ekim 2017
- 5.890
- 35.750
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AhahahaBebeğim erkek olursa ölsün erkek olsun ölü doğsun böyle olsun demiş, bilerek isteyerek dün bunu söylemiş.
ben de korktum valla, insan nasıl bebeğine böyle bir şey diler, hem de defalarca. acil tedavi olması şartBenim aklıma da OKB geldi. Sayı takıntısı var muhtemelen diye düşündüm ama garip. Korkutucu bi konu
Acaba 50 kişi yazdıklarımı okursa gerçek olacak diye totem falan mı yapmış?Trol değil sadece uzman çavuş yareni.
Alkol değil de başka şeyin kafası bu sankiHamile iken alkol yasak.
Yok ya kendisi hamile cidden sanırım, haziranda keseden cinsiyet tahmini konusu açmış. Cinsiyet takıntısı var bence, Allah o doğacak bebeğe yardım etsinBurda hamile kadınları bunu defalarca söyletmeye çalışıyor
Umarım eğlence amaçlı burda değildir ,onun dışında gerçekse eğer üzüldüm psikiyatri doktoruna acil gitmeli konu sahibi evet..Obsesif rahatsızlığınız var mı? İstemsiz bir şekilde içten yanlış dualar edilebiliyor, yanlışlıkla özel değerlerine küfür edilebiliyor ama dediğim gibi bu bir psikolojik rahatsızlıktan dolayı oluyor, yakınımdan biliyorum. Psikiyatriye gidin lütfen