Çok kötü durumdayım. Tarot falıma bakabilir misiniz?

Mace

25.03.09 - M ♥ E
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
974
4
Kızlar merhaba. 4 yıllık ilişkim bitti. Terkedildim. Tarot falıma bakabilir misiniz?

Barışma ihtimalimiz var mı?

Doğum tarihlerimizi,ismimi özelden mesaj atabilirim isteyene.

Lütfen yardım kızlar...

Son düzenleme:
Konunun üzerinden çok geçmiş ama hala ihtiyacınız varsa bana yaş ve isimlerinizle -saç, göz ve ten renklerinizi- yazarsanız size yardımcı olabilirim.

Son düzenleme:
Size yazdıktan sonra bir üyemiz bana özelden ulaştı fakat ismini vermemi istemiyor. Özel mesaj yazamadığım için buradan cevap yazacağım.

Aranızda kıskançlıktan doğan bir şüphecilik gördüm. Sanırım kıskanan taraf sizsiniz. Fakat şüpheleriniz boş ve o sizin boş yere ortalığı karıştırdığınızı düşünüyor.

Sizi seviyor fakat sözlerinize çok kırılmış ve öç almayı düşünüyor. Ona güvenmediğinizi söyleseniz dahi içinizde herşeyin düzeleceğine karşı bir ümit var fakat onun sorunuda bu.. Düzeleceğine karşı ümidi kalmamış..

Uyumu sağlamaya yönelik bazı adımlar atmayı düşünüyorsunuz sanırım. Ters tepebilir, sert bir karşılık alabilirsiniz ama geri çekilmemenizi öneririm.

Durumlar düzelene kadar sizden ayrı kalmayı düşünüyor, soğukkanlı davranmaya gayret edeceksiniz.

Bu kadar olumsuz şey söyledim sonuç ne diyeceksiniz..

Sabrınız karşılıksız kalmayacak, toparlanacaksınız.. Eşinizin size sadık olduğunu anladınız/anlayacaksınız ve karşılıklı olarak güven tazelenecek..

Konunun üzerinden çok geçmiş ama hala ihtiyacınız varsa bana yaş ve isimlerinizle -saç, göz ve ten renklerinizi- yazarsanız size yardımcı olabilirim.

bende yazmıştım bilgilerimi acaba benimkisinide buraya yorumlayabilirmisiniz :26:

axi bende sana özel msj atıp bilgilerimi verdim banada bakıp yazzar mısın buraya?

selam canım banada bakarmısın rica etsem özel mesaj atamıyorum şuan ama

X