cok kotu durumdayim akil verin

önce çocuğunun kimden olduğunu öğren
zira bu şüpheyle yaşanmaz, hayat geçmez böyle
eğer eşinden değilse yaptığın hatanın sorumluluğunu sırtlan ve gerekeni yap.....

kınamıyorum..çunku insan kınadıgını yasamadan ölmezmiş..ama midem bulandı kadınlardaki bu hayasızlıktan..

kimsenin basina ne gelecegi belli degil ben bunlarin olmasni istemezdm cok kotu durumudaym kimseye soyleyemem butun gun dusunuyorum cok kotu durumdayim sevmiyorum eski sevgilimi nefret ediyorm ondan esimi cok seviyorum onun yuzune bile bakamiyorum cok pismanim nezaman cikar die korkuyorum saklamak zorundayim bosanamam esimden annem olur bosanirsam.cocuga bile bakamiyorum hicbisey yapamiyorum unutmaya da calismiyorum unutlcak bisey dgeil testde yaptirmak istemiyorum ama yaptirsam olurm ondan olrsa.tek umudm kimse supelenmesn esime benzesin cocuk simdilk benzetiolar kendilerne banada cok benzio ya buyunce benzemezse die korkuyorm ya esim supelenip test yaptirirsa.kendimi oldurcem bu is cikarsa ya cocuga nolucak bilemiyorum kotu soz soylemeyin lutfen zaten aklim basda degil

yani sana bişiy demek bana düşmez ama tutamıyorum kendimi.. aklın neredeydi? Minareyi çalan kılıfını hazırlar. Kusura bakma çocuğu yaptıysan bu zamanları da düşünecektin. Kimse kimseye zorla bişiy yapmamış. kendi rızanla gitmişsin ayağına. Zaten Nasıl bir insanmış ki o da evli bi kadınla birliktelik yaşıyo.. çok ilginç.

kocanı sevmeye başlamışsın hiç inandırıcı değil. tamamiyle acıyosun.

bir de su war ki kocan "bu çocuk ya başkasındansa" gibi bi şaka yapabiliyor. Şakanın da bi boyutu var yani..

ayrıca konu sahte gibi geldi bana. AMa yine de bu durumu yaşayan başkaları için düşüncelerim bunlar..

Allah bizi ve doğmamış çocuklarımızı korusun İnşallah..

Oncelikle cok karmasik ve zor bir durum bisey soylemekte kolay degil . bebeginiz kucuk sanirim ona bagliliginiz her gecen gun articak ve yillar sonra gercegi ogrendiginde belkide onu kaybedeceksiniz ve esinizide tabiki , esiniz bunu kaldiramayip siddet bile uygulayabilir cinnet de gecirebilir yillarin verdigi emekler bosa gitti diye dunyasi yiklabilir zor bir surec bekliyor sizi. surekli suphe icinde bugunmu ogrendi yarinmi ogrenecek diye icinizi kemirip duran bir his ile yasamak en zoru. Eski sevgiliniz cocuga sahp cikmazsa esinizlede ayrilirsaniz aileniz bu durumu ogrendiginde siz nerde goruyorsunuz kendinizi budunu dusundunuzmu . Yaptiginiz hata geri donusude yok tabiki ne konussak soylesek olan bir gercek var ortada degismeyecek , en az zarari gorerek bunun cozulmesi lazim bebegin bir sucu gunahi yok en zor seyleride o yasamasin annelik emek isteyen cok zor sey sadec karninda tasimak dunyaya getirmek yetmez ben anneyim demek icin , cocugunuza sahip cikin gelecegi icin travmalar degil guzel umutlu gunler hazirlayin lutfen esinizide kandirmak hayat boyu yalan bir evliligi yasamak gibi olmayacakmi. oncelikle bebegin gercekten dna ile babasi kim onu ogrenin soyledigniz gibiyse ilk yapilacak sey gercek babasi ile bunu konusmak olucaktir. sorumlulugunu yerine getirip size sahip cikabilir.

Cok üzüldüm durumuna.... Hatalar insana mahsustur...ama bu konu cok daha zor... Bir yandan vicdan azabı. Bunla yasamak zor... Ama esine söylersen sonucları kötü olur... Biliyorum onada yazık hic haketmiyor offffff cok zor... Ama masum bir cocuğun var iyi bir es iyi bir anne olmaya bak.... Baska yapacak bişeyler bilemiyorum... Üzüldüm

kınamıyorum..çunku insan kınadıgını yasamadan ölmezmiş..ama midem bulandı kadınlardaki bu hayasızlıktan..

Allah hepimize hayırlı kader nasip etsin. Bİz burada kınamıyoruz bence. sadece insanların böyle durumlarda ne kadar çaresiz kaldığını ona göre kararlar verip hayatını şekillendirmeleri konusunda fikir ediniyoruz. hayasızlık konsuunda da hemfikirim..

Ben önce kendime saygımdan yapmam bunu..Allahım bizlere yardım et...

evet arkadaşım haklısın bu nasıl işki adam kendi çocuğu için ya başkasındansa diyebiliyor(tabii o kendi çocuğu zannediyorken)

tek çare bu şekilde devam etmek egerki olurda bir gün ortaya çıkacak olursa arkanıza bakmadan bebeğinizide alıp gitmek diye düşünüyorum en zararsızı sanırım bu test felan sakıncalı bu durumda egerki eminseniz ama bebekler sürekli döner benim oğlumda olduğu gibi kardeşim sanki kardeşim doğurmuş . onun için babayada benzemeyebilir . biraz daha bekleyin ve takip edin yanlız bebeğinizi hiç bir şekilde ihmal etmeyin o günahsız bir yavru bu şekilde dünyaya gelmeyi o istemedi . hiçbir suçu yok

birde kızlar bişey sormak istiyorum kan grubu babanın -0 annenin A+ ise doğan cocuklar ne olamaz bilginiz varmı birşey dikkatimi çektide?

eger 0- ve A+ ise anne baba kanlari, cocugunku ya A+, ya A-,ya 0- yada 0+ olur

konu sahibine sunu demek isterim, aslinda birazda olsa kan grubundan belli olabillir cocugun babasi,mesela yukardaki verdigim cevap gbi, eger sen mesela 0- isen ve kocan A+ ise,asla B yada AB kan grubu olamaz cocugun,cunku A ve B ustun kan gruplari

eger senin,kocanin ve cocugunun kan grublarini arti eksilerle felan tamamen bildirirsen bize,kan grubundan belki cocugunun babasini cikarbiliriz

kesinlikle eşinizden de "çocuktan"da bu durumu saklamaya hakkınız yok
Ayrıca böyle devam et diyen arkadaşlar olmuş
zannetmeyin ki böyle durumlar gizlenebilir
Eğer o çocuğun babası sevgilinizse kesinlikle ortaya çıkar er ya da geç
Susarak saklayabileceğiniz zannetmiyorum
Hem sevgiliniz çocuğunuz olduğunu biliyor mu? Belki duysa o da şüphenelenir demi?

ya ben bole bısey ne duydum ne gordum.hadı dıyelım cocuk esınden gercı kadın cok emın sevgılımden dıyor.ama hadı dıyelımkı esınden.sorun bıtıyormu.yaptıgı zınayı ortuyormu ıster kadın olsun ıster erkek olsun kım yapıyorsa bunu ben ona ahlaksızlık derım.yardımcı olmamızı ıstemıs bız ne yapabılırız.sakın kocana soleyıpte zavallı adamı katıl etmeee derım.

kesınlıkle katılıyorum kuyrugu kurtarma pesınde bence sevgılısı ısını gorup sutlamıs cocuguda kabul etmemıs mecbur kocaya kalmıs hanı nefret edıodu ıntıkam alıodu noldu bırden bıre asık oldun esıne sevgılın ıstemed sanırım.tek kelımeyle rezillik.esımden olumune nefret etsem dahı ıkı secenegım avrdır ya bosarım yada kırar dızımıs erefımle ewımde otururum.

''Demek ki sadece dizilerde olmuyormuş'' dedirten bir konu
Ne desem bilemedim ki
Ne tarafından tutsam elimde kalıyo

çocuğun kimden olduğundan emin ol.
sevgilidense,
eşine söyleyip dünyasını yıkma.
onu sevmediğini istemediğini söyle ayrıl.
yada başka bir bahane bul bilmiyorum.
sonra da
çocuğun babasına gerçeği söyle.
ne yapacaksanız yapın.
inşallah adam evli değildir.
pes yani.

bu konu hakkinda onceki cevabimda bi yorum yapmadim ve yapmiycamda,ama konu sahbi ACILL olarak kendi,kocasinin ve cocugun kanini ogren(eger kocana sormaya cekiniyosan belki kocanin anne-babasinin kan grbunu ogrenerek ogrene biliriz kocaninkinide

ACILL hemde cok Acill,ya kizlar konu sahibiyle arkadas olaniniz varmi? bi ozel mesaj atinda cevap versin kan grblarini ogrenmemiz lazimki yardim edelim( ben yeniyim ozel mesaj atamiyorum 100 msji gecmedigim icin)

Son düzenleme:
Bence eşindense de değilse de boşan. Bu kadarına yazık adamcağıza.

benimde o dikkatimi çekti yazıcaktım hatta sizin yorumunuzu gördüm.Bende lafın gelişi dediğinizi düşünüyorum.Konu sahibi arkadaşım;sizi kınayacak değilim elbette,hayat bu neler yaşayacağımızı tahmin edemeyiz...Hepimizin başına ummadığımız şeyler gelebilir.Allah yardımcınız olsun,geçmiş geçmişte kalmış,şu saatten sonra yapıcak pek birşey yok,düşünmekte haklısınız,bundan sonra yapacağınız tek şey yavrunuza sahip çıkarak hata yapmadan hayatınıza devam etmek.Birde demişsinizki akılsız kafam aldırmadımki,birdaha bunun pişmanlığını yaşamayın sakın o canı allah verdi,bebeğiniz size allahın emaneti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…