Yapılması gereken en son şey bile değil bu söylediğiniz.
Kocasının haklı olarak koparacağı kıyameti, elinden çıkabilecek herhangibir kazayı bir tarafa bırakalım, diğer tarafta, evli bir kadınla beraber olabilecek kadar haysiyetsiz bir adam varBu adamın sahiden babalık yapacağını mı sanıyorsunuz?
Kadının kocasının hiç hır çıkarmadığını, akıllı uslu ayrıldığını varsayalım. Kadın alsa çocuğu gitse sana geldim çocuğunla diye vallahi arkasına bakmadan kaçar o herif.
Benim kızımın babasıyla uzaktan yakından alakası yoktur tamamiyle bana benziyor..bu ayrı bir mesele
Asıl vicdan edeceğin şey o adam bilmeden kendi çocuğu gibi seviyor çocuğu ne acı ! Çok kötü bir durum ALLAH eşinize sabır versin.
yani öncelikle çocuğun kimden olduğunu raporu ile görmek lazım..
eğer sevgiliden olmuşsa bence ilk önce bambaşka bi sebep öne sürülerek boşanmak gerekir..
eşinden ayrı bir hayat kurduktan sonra ,hatta eşinde bir başkasıyla bir düzen oturtunca ,(yaralarını sarınca)gerçekleri bişekilde ona söylemeniz gerekir..şu durumda dürüstçe anlatırsanız belki çocuğun başına bişey gelmez ama kesin konu sahibine gelir..
Kızlar kadın boşanmak istemiyor eşimi seviyorum sevmeye başladım diyor :) Biz desek boşanacak mı sanki ? Kadını öldürebilir mazallah..Bunları da göz ardı etmeyelim.
Burda afaki konuşuyoruz aslında,
Öncelikle yapması gereken şey doğruyu öğrenmek,
Ama eğer çocuk sevgilisindense bu kadar büyük bir yükle yaşamak,olacak iş değil,
Bugün ortaya çıkmaz da 10 yıl sonra ortaya çıkacak olsa kocasına daha büyük bir haksızlık olacak,
Belki adamın tepkisi daha da sert olacak,
Bence bu ihtimal doğru çıkarsa,kocasına söyleyemiyebilir,ama gururlu bir insan çocuğunu alır gider,
Zamanla da çocuğun kocasıyla bağını kopartır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?