cok kotu durumdayim akil verin

Hatanızı konuşmicam da şunu anlayamıyorum ben yaaa. yani bir anne olarak dünyaya gelmiş, sevmiş koklamış büyütmüş emek etmiş bir evlat için keşke aldırsaydım nasıl der insan :26:

siz millet duyarmı farkedilir mi derdine düşmektense evladınızın geleceğini nasıl şekillendirebilirsiniz hangi adımlar onun psikolojisini etkiler bunu düşünün bence.
Unutmayın herşey gelir geçer insanlar salyalar akıtarak başkalarının açıklarını konuşur ama kendi yaşamlarından sorumludurlar.

Ne olursa olsun siz o çocuğun annesisiniz madem tüm gerçekler ortaya çıksa bile önceliğiniz onun duygularını zedelememek olmalı

dna testi için mahkemeye eşiyle dilekçe vermesi gerekir ondan sonra izin veriliyo gebelik testi değilki bu kendin gidip yapasın

yani öncelikle çocuğun kimden olduğunu raporu ile görmek lazım..
eğer sevgiliden olmuşsa bence ilk önce bambaşka bi sebep öne sürülerek boşanmak gerekir..

eşinden ayrı bir hayat kurduktan sonra ,hatta eşinde bir başkasıyla bir düzen oturtunca ,(yaralarını sarınca)gerçekleri bişekilde ona söylemeniz gerekir..şu durumda dürüstçe anlatırsanız belki çocuğun başına bişey gelmez ama kesin konu sahibine gelir..

Nedense içimden bir ses loğusalık üstüne korku diyor.

Evet eşine suan anlatmasın..Ama ben konu sahibesinin eşinden ayrılmak istediğine dair bir ibare okumadım aksine boşanmak istemiyor ki gerçek ortaya çıkmasın diyor ..Neresinden tutsanız iki ucu b...lu değnek.

Adam babalık yapar ,yapmaz o konu sahibinin sorunu,

korunmadan bir birliktelik yaşadığına göre çocuk ihtimalini de düşünmüştür heralde,

Konu sahibinin illa bir kocaya mı ihtiyacı var yaşamak için,

alır çocuğuna kendi bakar ,

En azından bir yalanla yaşatmamış olur o çocuğu.

zorlamı evlendirildin esinle acısını cıkarmak icin sevdigim biriyle gorusmeye basladım demissinde o anki psikolojin seni bunu yapmaya itmis biz ne dersek diyelim zaten suan siz en buyuk cezayı yasıyorsunuz vicdan azabı kaybetme korkusu..aslında esinizin bilmesi gerekir ama bunun sonucunda kotu seylerde olabilir zor bir karar cocugunuz ilerde bir rahatsızlık gecirse aileden kan ornegi istense vs bu ortaya cıkar diye dusunuyorum ama bunlarda yine cok olası bir ihtimal degil ama boyle bir tedirginliklede yasanırmı cok zor

Kızlar kadın boşanmak istemiyor eşimi seviyorum sevmeye başladım diyor :) Biz desek boşanacak mı sanki ? Kadını öldürebilir mazallah..Bunları da göz ardı etmeyelim.

çocuğu kendi çocuğu gibi sevmesi acı değil neden olsun ki asıl acı olacak olan o adamın bu gerçeği duyduğunda o çocuğu artık sevmeyecek olması işte bu insanlığın oranını gösterecek.

Asıl acı olan bedelini en ağır ödemesi gereken hatta kanımca annenin bu yanlış tutumu sayesinde ödemeye de başlayan yavrucuk.

Doğurmakla Ana Doyurmakla Baba olunmaz derim ben hep.

..........................mesaj tekrarı..............

Son düzenleme:

Ortada kandırılmış ve aldatılmış bir koca, babası belli olmayan bir bebek, babalık yapacağı belli olmayan bir eski sevgili ve gerçekler ortaya çıkarsa başına şu durumda ne geleceği belli olmayan bir kadın varken, sanırım en adaletlisi bu seçenek.

Kızlar kadın boşanmak istemiyor eşimi seviyorum sevmeye başladım diyor :) Biz desek boşanacak mı sanki ? Kadını öldürebilir mazallah..Bunları da göz ardı etmeyelim.

Burda afaki konuşuyoruz aslında,

Öncelikle yapması gereken şey doğruyu öğrenmek,

Ama eğer çocuk sevgilisindense bu kadar büyük bir yükle yaşamak,olacak iş değil,

Bugün ortaya çıkmaz da 10 yıl sonra ortaya çıkacak olsa kocasına daha büyük bir haksızlık olacak,

Belki adamın tepkisi daha da sert olacak,

Bence bu ihtimal doğru çıkarsa,kocasına söyleyemiyebilir,ama gururlu bir insan çocuğunu alır gider,

Zamanla da çocuğun kocasıyla bağını kopartır.

canım hatalar insanlar içindir bence önce tövbe et ve iyi bir hocayla konuş bunun dini boyutunu öğren eğer hoca anlat eşine derse bence kimsenin günahına girme anlat her şeyi o çocuğun babasıyla büyümeye ihtiyacı var sadece kendini değil 4 dünüzü düşünmelisin sen artık annsin önce evladının geleceği düşünmelisin ve unutmamalısınki kimden olursa olsun o senin çocuğun bir başkasının hatrınamı seveceksin çocuğunu o senin çocuğun gerisini boşver dünyada ne pislikler dönüyor hesabını vereceğin tek kişi ALLAHTIR teyzemin tanıdığı vardı kadın 4. çocuğunu başkasından yapmış ooo şimdi evlendirmiş bile halen kocası bilmezmiş sakın çok takma kafayı yersin o çocuğa kim bakacak sefil etme yazık o masumada ilerde eşinin sana neler yapmayacağı ne malum kimse masum değildir

konu sahibi konuyu açarak kendince haklı sebepler bulmuş günah çıkarmış.

ortada kimden olduğu belli olmayan bir çocuk.
sevgilisinin bırakıpta sevgiyi tekrar eşinde aramak isteyen bir kadın.
sevilmeyen aldatılan başkasının çocuğuna baba olan bir adam.

sevgilisi eğer sahip çıkan bi adam olsaydı çocucuğunu alıp bir dakika durmaz eşini bırakırdı.
sevgiliden hayır gelmeyince pişmanlık duyuluyor.

hem bu çocuk 1 günde olmuyor doğuncamı aklına geldi eşini sevdiğin.
çocuğunun eşine benzememesi tek dek derdinin.
sen o adamı aldattın eşine benzese yada ne bileyim bu durum hiç ortaya çıkmasa bile senin vicdanın nasıl kaldıracak.

ibretlik bir durum.
Allah hakkımızdan hayırlısını versin.

Dedimya canım kadın boşanmak istemiyor zaten..Mantıklı düşünebilmiş birisi olsa zaten böyle bir ilişkiyi yaşamaz yaşasa dahi hamile kalmamak için her türlü önlemi almış olurdu...Zaten kendisi nasıl daha fazla saklarımın derdinde..Boşanacağını kendi adıma hiç sanmıyorum..

Ama direk eşine bu durumu açıklasa mazallah konu sahibesine birşey yapabilir adam bilemeyiz..Çünkü kaldırılması zor şeyler bunlar ilk etap yapmasa dedikoducu çevre baskısı zaman sonra yine kocasını kötü şeyler yapmaya itebilir..Bilirsin toplumumuzun namus belası diye etik olmayan bir kısır döngüsü var..Erkekler yapınca masum, kadınlar yapınca kahpe olduğu bir kültür erezyonu ..!

Bunlar realite kabul etsek de etmesek de O sebeble konu sahibesi boşanacaksa bile sebebi olarak bunu dememeli eşine zamana yaymalı bu durumu..Off ben bile bilmiyorum.

Son düzenleme:
Öncelikle evladınızı Allah bağışlasın.Sizin, eşinizin ve bebeğin kan grupları ne? Uymayan bir grup olsa eşiniz zaten şüphelenirdi şimdiye kadar.Siz 0 eşiniz A ise bebek 0 ya da A grubu olur.Siz A eşiniz B ise ve ikiniz de A0 B0 iseniz bu durumda bebek A, B, AB ya da 0 olur.Kan grubu tam bir ölçüt değil.Yalnızca AB grubu bir babanın 0 çocuğu olmaz mesela bunu diyebiliriz.

hamileligin ilk donemlerinde boyle bir kararsızlık yasarken cocugu aldırmamakla da hata etmis gerci bu baska bir adamın cocugunu tasıyabilcegi gercegini degistirmeyecekti her halukarda ortada bir aldatma olucaktı

RABBİM yardımcın olsun zor ve acı bir durum ama öncelikle emin olmalısın tabi buda zor birşey dna testi için rapor lazım malesef kan grubunuz nedir acaba??

eşin nasıl bir tepki verir böyle bir konuda orasıda önemli sana veya yavruna zarar gelirmi?,

ama eşin ve o yavrucuk için çok agır bir yük bu emin olmadan da kesinlikle söyleme eşine derim ben belki babası eşindir İNŞALLAH

canım bu arada sen yeni doğum yapmışsın herhalde korkma geçecek bu psikolojin şimdi doğum sendromundasın her kadın doğumdan sonra yaşar ben 10 gün yaşadım hep ağladım kimi uzun yaşar olmazsa doktora görün

ilk defa kk da ne desem ne akıl versem dıye kalakaldım öyle...
kendını berbat hıssettıgın ve hisseedecegin cok bariz.

yenı mı dogum yaptın? bebek daha cok kucukse bellı olmazkı kıme benzedıgı..
benım kızımında benımle hıc alakası yok direk babası... ufacık benzemıo bana yani...
ablamında oğlu aynı eniştem ablamla hıc alakası yok...
ıllede ıkınıze benzıcek dıye bısey yokki
sadece sana benzıo dıye adam nıye suphelensın?
ama kan grubu onemlı... eşinle senın kan grubunuz + iken, çocugunki - olamaz bı kere.. eger oyle bı durum varsa eşinin azıcık bılgısı varsa................

eger +/- gıbı bı zıtlık yoksa kan grubuyla yada kendısıne benzememekle süphelenmez herhalde...

arkadaslar gıbı bu durumu anlat yada anlatma dıyemıcem ama ben böyle bıseyı asla acıklayamazdım herhalde, geberirirdim vıcdan azabından. kanser olur ınsan be bunun sıkıntısından. Allah yardımcın olsun.
tövbenı et, yuvanızın ve sizlerin selametiyle alakalı duanı dilinden düşürme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…