Bu çocuk neden eşinizden olmasın ki? Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz? DNA testi mi yaptırdınız?Elinizde sadece kan grubu var..
mrb ben 4 yil olacak evliym hic svemedgm biriiyle evlendim annemlerdn esimden acisni cikmak icin once sevdiym birisyle gorsmeye basladim onunla birlikte oldum bi kac defa esimi sevmiyodum ozaman.simdi cocugm oldu hamile oldugm zaman biliyodm ondan ola bilecgmi akilsizm iste aldirmadm.dogdu cocuk umudum ondan olmaz esimden olur diyeydi ama oldu cocuk bana benzio bide ona benzio,esimle alakasi yok,kanida onun kaniyla ayni degil.cok kotuym cok ahlaksizca haraket yaptgm esimi simdi cok sviyorum cok pismanim bunu yaptgma cocuga baktm zaman deli oluyorum.ama eski sevglmden nefret ediyorum o bilmiyor cocgn ondna oldugnu gorusmuyorum zzaten onunla hamile kaldgm zamandan.esim anliycak die cok korkuyoum ne zaman cikack die oluyorum.test yaptitirmi die ona benzemio die.herkes bana nbenzetio simdi ya buyuyne benzemezse die dusunmekten deli olucam.kendimi oldurmek istiyorum ama bebgime kim bakar napar die yapamiyorum.boyle pisman olucagmi bilsem yaparmiydm.biliyorum iyi seyler soylemiyceksnz ama ben boyle degildm neden nasil boyle igrencikler yaptm bilemiyorum.akil verin bana cok ihtiyacm var sizce benzemio die supelenirmi.hatta dun bana dedi sarisn bu cocuk ya baskasindansa bende delimsn dedim.saka yaptgni soyledi.saka gercege cevrilr die kokruyorm,sizce benzememkle supelene bilirlermi benden.
burada kızcağızın suçu yok.....neden kadın yapınca afedilmiyor.hemde istemeyrek bir evlilik....ama tabi erkek ondan bundan çoçuk yapar normaldir.....ben çok erkek gördüm bir kaç kişiden çoçuğu olan..bunlar normal oluyor....suç bir kere ailede..konu sahibide sevmediği biriyle beraberken sevgiyi dışarda aramış....elbette yapılması gerekmiyor....ama ben yinede kendisini o kadarda günah işlemiş biri gibi görmüyorum....ama inş ortaya çıkmaz....bundan sonrada umarım mutlu olmaya bak.....
burada kızcağızın suçu yok.....neden kadın yapınca afedilmiyor.hemde istemeyrek bir evlilik....ama tabi erkek ondan bundan çoçuk yapar normaldir.....ben çok erkek gördüm bir kaç kişiden çoçuğu olan..bunlar normal oluyor....suç bir kere ailede..konu sahibide sevmediği biriyle beraberken sevgiyi dışarda aramış....elbette yapılması gerekmiyor....ama ben yinede kendisini o kadarda günah işlemiş biri gibi görmüyorum....ama inş ortaya çıkmaz....bundan sonrada umarım mutlu olmaya bak.....
burda günahı tartışacak değiliz elbette,o kendinin bileceği birşey,
ama eğer bu çocuk sevgilisindense ortaya çıkmalı tabii ki.
yazık değil mi o günahsız yavruya,bu durum 10 yaşında 18 yaşında ortaya çıksa ne olucak?
o çocuğun yaşayacağı trav mayı düşünün birde.
kocasına yapılan da ayrı bir kötülük,o çocuğu kendi çocuğu gibi benimseyecek bile olsa gerçeği bilmeyi hakeder tabii ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?