mrb ben 4 yil olacak evliym hic svemedgm biriiyle evlendim annemlerdn esimden acisni cikmak icin once sevdiym birisyle gorsmeye basladim onunla birlikte oldum bi kac defa esimi sevmiyodum ozaman.simdi cocugm oldu hamile oldugm zaman biliyodm ondan ola bilecgmi akilsizm iste aldirmadm.dogdu cocuk umudum ondan olmaz esimden olur diyeydi ama oldu cocuk bana benzio bide ona benzio,esimle alakasi yok,kanida onun kaniyla ayni degil.cok kotuym cok ahlaksizca haraket yaptgm esimi simdi cok sviyorum cok pismanim bunu yaptgma cocuga baktm zaman deli oluyorum.ama eski sevglmden nefret ediyorum o bilmiyor cocgn ondna oldugnu gorusmuyorum zzaten onunla hamile kaldgm zamandan.esim anliycak die cok korkuyoum ne zaman cikack die oluyorum.test yaptitirmi die ona benzemio die.herkes bana nbenzetio simdi ya buyuyne benzemezse die dusunmekten deli olucam.kendimi oldurmek istiyorum ama bebgime kim bakar napar die yapamiyorum.boyle pisman olucagmi bilsem yaparmiydm.biliyorum iyi seyler soylemiyceksnz ama ben boyle degildm neden nasil boyle igrencikler yaptm bilemiyorum.akil verin bana cok ihtiyacm var sizce benzemio die supelenirmi.hatta dun bana dedi sarisn bu cocuk ya baskasindansa bende delimsn dedim.saka yaptgni soyledi.saka gercege cevrilr die kokruyorm,sizce benzememkle supelene bilirlermi benden.
kimsenin basina ne gelecegi belli degil ben bunlarin olmasni istemezdm cok kotu durumudaym kimseye soyleyemem butun gun dusunuyorum cok kotu durumdayim sevmiyorum eski sevgilimi nefret ediyorm ondan esimi cok seviyorum onun yuzune bile bakamiyorum cok pismanim nezaman cikar die korkuyorum saklamak zorundayim bosanamam esimden annem olur bosanirsam.cocuga bile bakamiyorum hicbisey yapamiyorum unutmaya da calismiyorum unutlcak bisey dgeil testde yaptirmak istemiyorum ama yaptirsam olurm ondan olrsa.tek umudm kimse supelenmesn esime benzesin cocuk simdilk benzetiolar kendilerne banada cok benzio ya buyunce benzemezse die korkuyorm ya esim supelenip test yaptirirsa.kendimi oldurcem bu is cikarsa ya cocuga nolucak bilemiyorum kotu soz soylemeyin lutfen zaten aklim basda degil
Kan grubuyla alakalı değil. Benim kan grubum ne annemle ne babamla örtüşüyor.
Asıl konuya geleceksek olursak konunun fake olduğuna inansam da dna testi filan yaptırıp kendi rezilliğin yüzünden kocanı katil etme derim.
Allahtan af dile. Ve çocucuguna iyi bir anne,kocana da iyi bir eş olmaya çalış bundan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?