cok kotu durumdayim akil verin

.........................

Son düzenleme:

canım ıyıde eger cocuk kocasındansa bıle bu yaptıgı rezıllıgı ortecekmı.baska adamın koynundan cıkıp aksam esının koynuna gırdıgı gercegı degısecekmı.allah basa vermez ınss.bence o zor durumda falan deıl.duygu somurusu yapıyo.ya esı bıseyelrden suphelendı kuyrugu kurtarma derdınde yada sevgılısı bıraktı gıttı hayallerı suya dustu esımden bosanırım onla ewlenırım gıbı.vıcdanı olan ınsan bunu yapmaz zaten.yada bu konu fake.hıcbır kadın arkadasıma yakıstıramam cunku bunları yapmıs olamaz.ha dıceksınızkı erkekelre yakısıormu da yapıolar.hayır kımseye yakısmıyor ama kadınlar daha baska.kadın ozel olmalı bırıne aıt olmalı.kadın anne dır cunku

Kesinlik ile haklısın duygu sömürüsü yapıyor şimdi asıl korktuğu olayın ortaya çıkması. Bebişe üzülüyorum ya ben adam yolunu çizer kadında ama bebiş ? Kadın birine ait olmalı ama günümüzde kaç kişiye belli değil bide din kitap namus abideleri kesiliyorlar böyleleri açılan konulara baksanıza. Kınamam etmem Allah korusun insan evladıyız sonuçta ama kişinin kendisine saygısı olmalı benim miğdemi kaldırıyor kişisel görüşüm sebebiyeti ile.

allahın ınsanlara ne verecegı tabıkı bellı olmaz ama bu duruma dusecegıme oleyım daha ıyı.allah dusurmesın hıcbırımızı yoldan cıkarmasın seytana uydurmasın.bu tıp seylerı gorunce kendımle ne kadar gurur duyuyorum bılemezsın allahın sanslı kuluymusum dıyorum.allah hıc bır kulunu kotuye sevk etmez 2 yol cızer bırı ıyıdır dıgerı kotu kotu olan tarafı secmek bızım nefsımıze kalmıstır kı nefıslerımız bu yuzden var.herseyıde kader deyıp alın yazısı buymus deyıp cekılmemek lazım bırazda nefıslerı terbıye etmek lazım.sahsı gorusum

Amin inşallah. İki yol var dediğiniz gibi seçim insana kalıyor ama seçimi yaptıktan sonra arkasında olmalı yaptığının insan.Klasik laflar nedir ; Ben ona inandım yok kandırıldım şu bu psikolojik rahatlama çevre kendini masum gösterme olgusundan kaynaklanıyor. Burdaki kadına hayatta üzülmem kuyruğu sıkışmış derdi o ama bebiş çol rahatsız etti beni

Tam bu noktada tedirginim ben de.
Çocuğunu aldırmaktan pişman olan yeni doğum yapmış bir kadın açıklamaktan korktuğu bir gerçeğin ispatlanacağını düşündüğü tek duruma çare ararsa.
En kötüsü aklıma geliyor ne yazık ki.
Çünkü ispatlmanın tek yolu çocuk...

Çocuğunu aldırmaktan pişman olan yeni doğum yapmış bir kadın açıklamaktan korktuğu bir gerçeğin ispatlanacağını düşündüğü tek duruma çare ararsa.

Canım olan olmus artık. Ben senin yerinde olmus olsam böyle bir durumda öncelikle ALLAH tan af dilerim. İbadetlerine dikkat et bol bol bağışlanma dile. İkincisi seni azarlamayacak bir hocaya git bastan hocam lutfen beni azarlamayın diyerek derdini ac ve ondan bir akıl danis. Yani söylersen bu seferde mutlu oldugun yuvanın huzuru kaçacak ve büyük ihtimal esın bir daha sana güvenmeyecek. Söylesen bir yandan vicdanı rahatlayacak. Yani ben hocaya danizin o ne derse onu yapardım çünkü yukarı baksan bıyık aşağı baksan sakal.

gene anne babanın gunahını cocuk cekecek klasık tablolar dedıgınız gıbı.anne bır sekılde pacayı kurtaracak.ama perısan olan cocuk olacak.yetım oksuz yetımhanelerde belkıde buyıcek.yazık cok yazıkkk.ama ben kocayada cok acıyorum yazık adamcagıza cok yazık.

sana guvenmeyecek ne demek.bence cekıp vuracak burası turkıye gazetelerın 3.sayfalarında namus belasına alınan canlaşrla dolu deılmı .oldurmek cozum deıl ama bızım erkeklerımızınde cozum yolu bu.bence asla solememlı hem kendı can guvenlıgı ıcın hemde adamcagıoz deymez yere hıc ugruna katıl olamsın dıye

Kan grubu bir ölçüt değildir ki.
Çocuk illa anne babanın kan grubundan olacak diye bir kural yok.
Ben mi yanlış biliyorum?

Doğru biliyosun cnm benim oğlumun kanıda eşiminkiyle de benimkiyle de aynı değil.

Konu sahibi,

Size üzülmüyorum eşinize de . Tek üzüldüğüm çocuğun. Ona her baktığında bide eski sevgilini görüyosun . Sen o çocuğu seviyosun dimi? Bence bu saatten sonra yapabileceğin hiç bişey yok eşine iyi davran ve ona hiçbir zaman böyle bişey yaptığını hissettirme kendisine benzemiyo diye bişey düşünemez merak etme kaç çocuk babasına benziyo allah aşkına kaldı ki çocuğu kim büyütürse ona benzermiş zaten

hepımız sole esıne dıyoruz ama solede bısey var yanlış hesap bağdattan doner demısler.bırgun elbet muhakkak cıkacak ortaya ama cıksın acımıyorum uzulmuyorum bu kadına

evet haklisin,ama bi yol cizmemiz lazim knu sahibine,cok fazla soru isaretleri var,yorumlarda ''git dna testi yaptr,belki kocandandir cocugun diyoruz'"insallah kocandandir cocugun'diyoruz, ama bi cikis yolu vermiyo bu yorumlar
ilk basta cocugun kimden oldugunu ogrenmemiz lazimki bu yorumlari yapmak yerine bi akil verelim,ilerisine bakalim ve hayatini nasil surdurecegi hakkinda fikir verelim konu sahibine
tabi dedigin dogru,belki kuyrugu cikisti belki sevgilisi terketti simdi kocasina donmek istiyo,o zmn diycek hic bi lafim yok.Benim yardim etme cabam gercekten pisman ve kocasini seviyo yonunde,baska turluyyse bilemem
bende hickimseye yakistiramam tabikide,ama ben buyuk konusmaktan korkarim canim ya bu konuyu okuduktan sonra hep su soz aklimda'' baskasinda kinadigin sey basina gelmedn,Allah canini almaz'

eee,konu sahibi sende bi cavap versen artik diyorum soruma?

Eşin eski sevgilini tanıyorsa ilerde çocuğun ona benzemeye başladığını ,tanımıyorsa kendine benzemediğini görecektir.Hayatta hiç bir şey gizli kalmaz,öyle ya da böyle muhakkak anlaşılacaktır.Çalışmıyorsan bence çalışmaya başla,hayatın ne getireceği belli değilken senin büyük bir riskin var.İçinde tuttuğun bu büyük sır ruhunu ve bedenini yıllarca yoracak ve seni hastalandırabilir.Kendi ayakları üzerinde yürümeye başladığında,çocuğun kaç yaşında bilmiyorum ama birgün muhakkak eşini karşına alıp böyle bir hata yaptığını üzgünsün,üzgün olduğunu ve onun cevabına göre hayatına yön vermelisin diye düşünüyorum.

+ bende ne anneme ne babama 0 benziyorum.
EE ben evlatlıkmıyım ? Soyuma çektim, illa anne babama değil.

offf allahım daha neler duyacaz tövbe tövbe..seni yadırgamıyorum ama okuyunca beynim durdu sandım.işin zor,diyebileceğim tek şey ''hiç bir şey gizli kalmaz hayatta''.akıl istemişsin valla ben de bu duruma verilecek cevaba yetecek akıl gerçekten yok:44:sadece dürüst davranmak vicdan azabıyla yaşamaktan iyidir derim ben en doğru kararı verirsin umarım,Allah yardımcın olsun..

ya sımdı dedıgın tamam dogru kınadıgın sey basına gelır derler ama ne yapalım yanlısa sırf basımıza gelmesın dıye tastıkmı verelım.yanlıs cok buyuk yanlıs.yanlıs yapana yanlısını solemek lazımkı tez vakıt donsun.kınanmıcak seymı bu bılmıyorum.allah yardımcısı olsun ne dıyelım

cnm yani herkes hata yapar hayatında bazen böyle bizi uçuruma doğru sürükler hayat mesele o hatayı anlayabilmektir yani sen bunu anlamıssın aman yaptım bir daha yaparım ikinci cocuk da baskasından olsun falan da diyebilirdin :) o bakımdan hata yaptım diye kendini yiyip bitirme ki sen böyle dolastıkca daha cok süpheleneceklerdir emin ol bunu şimdi söylemen yuvanın dağılmasına + herkesin seni kötü bir kadın olarak bilmesine sebep olacaktır ki ne yazıkki kadını suçlayan bir toplumda yaşıyoruz seni eşini aldatmaya hangi koşulların ittigini bilmez sorgulamaz kimse, bence yapılacak en güzel şey ki çocugu olmayan insanlar evlat bile ediniyorlar biliyosunuz birde fiziksel olarak size benzemek zorunda değil zaten etrafta çok örneği var bunun :) bende fiziksel olarak babama hiç benzemiyorum anneme çok benziyorum ama huyum aynı babam,babamda hep der kızım çok akıllı babasına çekmiş yani huyu benzicektir ilerde çünkü o yetiştiriyor sonuçta:) ayrıca senden normalde şüphelniyormuydu eşin aldatma konusunda? bu çok önemli daha öncede şüpheleri olduysa gizli bir test de yaptırabilir ama önceden şüphesi yoksa sende şimdi evhamlanıp onun da kuşkulanmasını sağlama Allah a dua ederek bağışlanman için ve yuvanın mutlulugu bozulmasın diye bence saklamalısın yani bu durum yaptıgının hatanın bir cezası gibi düşün ve senin anlamana yardımcı olmus bunu birdaha yapmayacagın kesin suanda ve bence o adamla yaptıgın şeyleride unutmalısın acilen belki bazı arkadaslar dürüst ol diyecekler ama açık ve net konuşalım en basiti eski erkek arkadasınızla yaşadığınız şeyleri ailenize, eşinize komşunuza anlatırmısınız? durumu açıklaman senin veçocugun açısından kötü olur çünkü eşini seviyosun anladıgım kadarıyla, ikinizin çocugu oldugunu hatırlat kendine çünkü ona emek veren sizsiniz sperm bankasından hamile kalanlar napsın :) babasını bile bilmiyorlar ama çocugum diye sevebiliyorlar çnk önemli olan o çocugu büyütmek benzeme konusuna gelince çok bariz fark yoksa yani ikinizde esmer çocuk sarışınsa yada ikinizde sarışın çocuk esmerse tuhaf olabilir ki benzetecek birini bul mutlaka mesela amca,hala, teyze fln anneanne dedede olur yani mutlaka vardr biri benzeyen :) Allah yardımcın olsun cnm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…