- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
- 198
.........................Bir şey dikkatimi çekti.
Yavrunuzdan hep "çocuk" diye bahsetmişsiniz.
Onu benimsediğinizi ve lafın gelişi böyle dediğinizi düşünüyorum.
Zor bir durumdasınız ama ne olursa olsun güçlü olmalısınız. Sizin çok masum bir "çocuğunuz" var.
bu konu hakkinda onceki cevabimda bi yorum yapmadim ve yapmiycamda,ama konu sahbi ACILL olarak kendi,kocasinin ve cocugun kanini ogren(eger kocana sormaya cekiniyosan belki kocanin anne-babasinin kan grbunu ogrenerek ogrene biliriz kocaninkinide
ACILL hemde cok Acill,ya kizlar konu sahibiyle arkadas olaniniz varmi? bi ozel mesaj atinda cevap versin kan grblarini ogrenmemiz lazimki yardim edelim( ben yeniyim ozel mesaj atamiyorum 100 msji gecmedigim icin)
canım ıyıde eger cocuk kocasındansa bıle bu yaptıgı rezıllıgı ortecekmı.baska adamın koynundan cıkıp aksam esının koynuna gırdıgı gercegı degısecekmı.allah basa vermez ınss.bence o zor durumda falan deıl.duygu somurusu yapıyo.ya esı bıseyelrden suphelendı kuyrugu kurtarma derdınde yada sevgılısı bıraktı gıttı hayallerı suya dustu esımden bosanırım onla ewlenırım gıbı.vıcdanı olan ınsan bunu yapmaz zaten.yada bu konu fake.hıcbır kadın arkadasıma yakıstıramam cunku bunları yapmıs olamaz.ha dıceksınızkı erkekelre yakısıormu da yapıolar.hayır kımseye yakısmıyor ama kadınlar daha baska.kadın ozel olmalı bırıne aıt olmalı.kadın anne dır cunku
Kesinlik ile haklısın duygu sömürüsü yapıyor şimdi asıl korktuğu olayın ortaya çıkması. Bebişe üzülüyorum ya benadam yolunu çizer kadında ama bebiş ? Kadın birine ait olmalı ama günümüzde kaç kişiye belli değil bide din kitap namus abideleri kesiliyorlar böyleleri açılan konulara baksanıza. Kınamam etmem Allah korusun insan evladıyız sonuçta ama kişinin kendisine saygısı olmalı benim miğdemi kaldırıyor kişisel görüşüm sebebiyeti ile.
allahın ınsanlara ne verecegı tabıkı bellı olmaz ama bu duruma dusecegıme oleyım daha ıyı.allah dusurmesın hıcbırımızı yoldan cıkarmasın seytana uydurmasın.bu tıp seylerı gorunce kendımle ne kadar gurur duyuyorum bılemezsın allahın sanslı kuluymusum dıyorum.allah hıc bır kulunu kotuye sevk etmez 2 yol cızer bırı ıyıdır dıgerı kotu kotu olan tarafı secmek bızım nefsımıze kalmıstır kı nefıslerımız bu yuzden var.herseyıde kader deyıp alın yazısı buymus deyıp cekılmemek lazım bırazda nefıslerı terbıye etmek lazım.sahsı gorusum
benimde o dikkatimi çekti yazıcaktım hatta sizin yorumunuzu gördüm.Bende lafın gelişi dediğinizi düşünüyorum.Konu sahibi arkadaşım;sizi kınayacak değilim elbette,hayat bu neler yaşayacağımızı tahmin edemeyiz...Hepimizin başına ummadığımız şeyler gelebilir.Allah yardımcınız olsun,geçmiş geçmişte kalmış,şu saatten sonra yapıcak pek birşey yok,düşünmekte haklısınız,bundan sonra yapacağınız tek şey yavrunuza sahip çıkarak hata yapmadan hayatınıza devam etmek.Birde demişsinizki akılsız kafam aldırmadımki,birdaha bunun pişmanlığını yaşamayın sakın o canı allah verdi,bebeğiniz size allahın emaneti..
benimde o dikkatimi çekti yazıcaktım hatta sizin yorumunuzu gördüm.Bende lafın gelişi dediğinizi düşünüyorum.Konu sahibi arkadaşım;sizi kınayacak değilim elbette,hayat bu neler yaşayacağımızı tahmin edemeyiz...Hepimizin başına ummadığımız şeyler gelebilir.Allah yardımcınız olsun,geçmiş geçmişte kalmış,şu saatten sonra yapıcak pek birşey yok,düşünmekte haklısınız,bundan sonra yapacağınız tek şey yavrunuza sahip çıkarak hata yapmadan hayatınıza devam etmek.Birde demişsinizki akılsız kafam aldırmadımki,birdaha bunun pişmanlığını yaşamayın sakın o canı allah verdi,bebeğiniz size allahın emaneti..
Amin inşallah. İki yol var dediğiniz gibi seçim insana kalıyor ama seçimi yaptıktan sonra arkasında olmalı yaptığının insan.Klasik laflar nedir ; Ben ona inandım yok kandırıldım şu bu psikolojik rahatlama çevre kendini masum gösterme olgusundan kaynaklanıyor. Burdaki kadına hayatta üzülmem kuyruğu sıkışmış derdi o ama bebiş çol rahatsız etti beni
Canım olan olmus artık. Ben senin yerinde olmus olsam böyle bir durumda öncelikle ALLAH tan af dilerim. İbadetlerine dikkat et bol bol bağışlanma dile. İkincisi seni azarlamayacak bir hocaya git bastan hocam lutfen beni azarlamayın diyerek derdini ac ve ondan bir akıl danis. Yani söylersen bu seferde mutlu oldugun yuvanın huzuru kaçacak ve büyük ihtimal esın bir daha sana güvenmeyecek. Söylesen bir yandan vicdanı rahatlayacak. Yani ben hocaya danizin o ne derse onu yapardım çünkü yukarı baksan bıyık aşağı baksan sakal.
Kan grubu bir ölçüt değildir ki.
Çocuk illa anne babanın kan grubundan olacak diye bir kural yok.
Ben mi yanlış biliyorum?
canım ıyıde eger cocuk kocasındansa bıle bu yaptıgı rezıllıgı ortecekmı.baska adamın koynundan cıkıp aksam esının koynuna gırdıgı gercegı degısecekmı.allah basa vermez ınss.bence o zor durumda falan deıl.duygu somurusu yapıyo.ya esı bıseyelrden suphelendı kuyrugu kurtarma derdınde yada sevgılısı bıraktı gıttı hayallerı suya dustu esımden bosanırım onla ewlenırım gıbı.vıcdanı olan ınsan bunu yapmaz zaten.yada bu konu fake.hıcbır kadın arkadasıma yakıstıramam cunku bunları yapmıs olamaz.ha dıceksınızkı erkekelre yakısıormu da yapıolar.hayır kımseye yakısmıyor ama kadınlar daha baska.kadın ozel olmalı bırıne aıt olmalı.kadın anne dır cunku
evet haklisin,ama bi yol cizmemiz lazim knu sahibine,cok fazla soru isaretleri var,yorumlarda ''git dna testi yaptr,belki kocandandir cocugun diyoruz'"insallah kocandandir cocugun'diyoruz, ama bi cikis yolu vermiyo bu yorumlar
ilk basta cocugun kimden oldugunu ogrenmemiz lazimki bu yorumlari yapmak yerine bi akil verelim,ilerisine bakalim ve hayatini nasil surdurecegi hakkinda fikir verelim konu sahibine
tabi dedigin dogru,belki kuyrugu cikisti belki sevgilisi terketti simdi kocasina donmek istiyo,o zmn diycek hic bi lafim yok.Benim yardim etme cabam gercekten pisman ve kocasini seviyo yonunde,baska turluyyse bilemem
bende hickimseye yakistiramam tabikide,ama ben buyuk konusmaktan korkarim canim ya bu konuyu okuduktan sonra hep su soz aklimda'' baskasinda kinadigin sey basina gelmedn,Allah canini almaz'
eee,konu sahibi sende bi cavap versen artik diyorum soruma?
kimsenin basina ne gelecegi belli degil ben bunlarin olmasni istemezdm cok kotu durumudaym kimseye soyleyemem butun gun dusunuyorum cok kotu durumdayim sevmiyorum eski sevgilimi nefret ediyorm ondan esimi cok seviyorum onun yuzune bile bakamiyorum cok pismanim nezaman cikar die korkuyorum saklamak zorundayim bosanamam esimden annem olur bosanirsam.cocuga bile bakamiyorum hicbisey yapamiyorum unutmaya da calismiyorum unutlcak bisey dgeil testde yaptirmak istemiyorum ama yaptirsam olurm ondan olrsa.tek umudm kimse supelenmesn esime benzesin cocuk simdilk benzetiolar kendilerne banada cok benzio ya buyunce benzemezse die korkuyorm ya esim supelenip test yaptirirsa.kendimi oldurcem bu is cikarsa ya cocuga nolucak bilemiyorum kotu soz soylemeyin lutfen zaten aklim basda degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?