Çok kötü bittik, biz çok kötü bittik…

Sizin tabirinizleaptal sizin” tedavi olması gerekiyor .

Lütfen profesyonel yardım alın zira yazdıklarınızın hiçbiri psikolojisi sağlıklı birinin davranışı olamaz, 18 yaşından küçük toy bir kız desem 29 yaşındaymışsınız, hazır ayrılmışken bu sağlıksız ilişkiden kurtulun daha fazla zorlamayın sonu sizin için kötü bitebilir, benzer bir hikaye biliyorum kız son anda canını kurtardı ama en azından o kız 17 yaşında cahil liseli bir çocuktu nasıl biriyle beraber olduğunu çok da idrak edemiyordu ama siz 29 yaşındasınız, yaşınızın olgunluğuna erişin artık, tek başına başaramıyorsanız terapiye gidin.

Hic mi kimse sevmedi sizi şu hayatta da bu kadar sevgiye aç kalıp böyle bir portreyle beraber oldunuz.Ben gerçekten sevgiye aç insanların bu tarz insanlara daha çok yanaştığını düsünüyorum.Özellikle yeterince baba sevgisi almayan kızlar akıl mantık süzgecinden geçirmeden ilk sevgi gösterene koşar adım gidiyorlar.Sizinkisi hangi durum bilmiyorum ama normal olmadığı kesin.Valla kızmayın ama iyi ki avukat böyle birşey yapmış diyesim var (hangi cesaretle ve sebeple yapmış oda enteresan )Belli ki başka türlü bitmezdi bu durum sizi Allah kurtarmış.Şuan üzülüyorsunuz ama bir süre sonra şukredersiniz.Ben en çok böyle tiplerin aldatıldığına inanırsa verebileceği zarardan korkarım.

Rabbım bakmış sen ayrılmayı beceremiyorsun ,kendi aklın yetmiyor, kurban olduğum sana çok güzel bir fırsat vermiş ve kendiliğinden bitmiş. Kalk git sukur namazı kıl, kafanı duvarlara vuracağına

Yakında haberlerde görürüz kadın cinayeti diye. Bazı kadınlarda akıl yok gerçekten

Bu şey değil mi? Stockholm sendromu? Macera istiyorsan parkur sporları var, rafting var, yamaç paraşütü var. Gidip kekolarla,mafyatik tiplerle niye takılıyorsun? Adam yüzüne tükürmüş yarabbi şükür demişsin. Sana buradaki insanlar yardımcı olamaz ki. Patolojik bir vaka olmuşsun çok acil psikolojik destek alman lazım.

Tipine baksanız at hırsızı gibi, para desen yok. Bir yere gidiyorsak bile hep hesabı her zaman ben ödemişimdir..
Üzülmeyin dövünmeyin döner gelir. Nerede bulacak okumuş, meslek sahibi olmuş, her yerde hesabını ödeyen bir... Buraya istediğinizi yazın ben boş bırakıyorum. Paranız biterse ya da yetmezse sizinle öder hesabını. Suç listesine bir de kadın satıcılığı eklenir (belki de vardır hiç şaşırmam) Sağa sola giderken çantanızı cebinizi kontrol edin belki de ayakta uyuyan kuryesinizdir. Gerçi buna gerek yok adam öl dese öleceksiniz uyuşturucu taşı derse bayıla bayıla yaparsınız.

Sizin gibiler yüzünden toplumda suç oranı artıyor. Yanınızda birini vursa öldürse havaya bakar ıslık çalarsınız. Bayılıyorsunuz silahlı belalı magandalara. Bir tane daha var burada, ailesine babasına ağır küfür edildiği halde erkeğim diye ağıt yakan. 7 sene önce bir sürü yorum yazılmış akıl verilmiş ama gram ilerleme yok. Sizin de mayanız böyleymiş, baksana diğer aday da iç çamaşırı gönderen bir sapık. Yani siz böyle tipleri seviyorsunuz böylelerine kendinizi layık görüyorsunuz. O yüzden fazla üzülmeyin, silahlı suç dosyası kabarık başka at hırsızları bulursunuz.

Çok kötü bittik deyince ben de sandım ki yine haysiyetsiz adamın teki çoluk çocuk ailesini terk etmiş gitmiş. Meğer bir magandayla aşkmış konu.

"Psikolojik şiddet dışında hiç kötü davranmadı" ???
Şaka gibisiniz ya. Psikolojik şiddet umrunuzda bile değil yani?

Kanka sen aklını yemişsin bunca olayda hala kendini mi suçlu buluyorsun?

Hmm haberlerde adınızı duyarsak şaşırmayız. Böyle insanlarla birlikte olup kendinize yazık ediyorsunuz.

Ben de bittik deyince şey sandım, işte iş falan batırmışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…