Çok kötü bittik, biz çok kötü bittik…

Ay ne bileyim ya, kabullenmek istemiyorum herhalde böyle kadınların varlığını.
Maalesef varlar . Çok ilginç bir kafa . Aşırı arabesk ve acilardan beslenme durumu var.

Bir insan mesela bir diziyi izlerken ne yapar vay be Hazal erguclu ne güzel canlandirmiş rolünün hakkını vermiş der. Pavyon dansı öğrenmeye gitmez normal şartlar altında ama oluyor yani . İnsanlar apayrı kafalarda

Konu sahibinin eski konularına bakınca troll olmadığını anladım zaten ama yedi senede bir adım ilerlememiş olması, hala aynı arabesk kafada olması cidden çok şaşırtıcı.

Kaçıp gitmeseydi belki sorunlarıyla yüzleşirdi ama istemedi sanırım bunu.

İnanamıyorum ben ne okudum ya. Karşınızdaki hasta siz ondan da hastasınız. Size zerre üzülmüyorum. Tek dileğim inşallah kızım siz ve sizin gibilerle hiç karşılaşmaz arkadaş dahi olmaz.

Ye iç sadaka ver birde o sms i atan avukata teşekkür et ki seni kurtarmış mecburi olarak yoksa senin öz iraden ile vazgeçeceğin yokmuş. İlla adamın o anda silahına sarılması mı gerekiyor bazı şeyleri görmen için? Okumuş aklı başında insansın çok sinir oldum şuan ya kızlarımız cidden bu kadar kör olmamalı bu kadar tehlike algısı kapalı olmamalı
Şuan üzülüyor olmanıza üzülmüyorum arabesk duygular gözünüze perde indirmiş,pes!

Avukatla alakalı anlatmadığınız bir şey var bence. Durduk yere çamaşır fotosu atması çok saçma. Bu kadar kendinize kızmanızın sebebi de bence avukatla bi şey yaşamanız. Hislerime çok güvenirim genelde.

Yine de bunun haricinde iyi ki o avukat o fotoğrafı atmış da ayrılmışsınız. Umarım sonsuza kadar gurur yapar da size dönmez sizin canınızın sağlığı sebebiyle.

Bi de normal bir hayatım var demiş, yemesi ilginç

Bence çok hatalisiniz, hemen kendinizi affettirin, böyle bir kısmet kaçmaz. Böyle bir aşk bitemez. Başınıza silah dayayin. beni terkedersen kendimi vurururm diyin, dayanamaz affeder.

Şimdi üzülsende yıllar sonra, O avukat mesajı iyi ki atmış, kurtulmuşum diyeceksin

Daha yeni yılbaşında gündem oldu. 17 yaşında bir genç kız sizin anlattığınız o mükemmel sevgiliniz! gibi biri tarafından vuruldu ve hastane önüne bir atılarak ölüme terk edildi.

Siz böyle bir ölümü kendize nasıl reva görüyorsunuz?

Sakamisin bacım sen kendini niye suçluyor onu geçtim seviyorum ayağına hayatını mahvetme niye bunu kendinize yapıyorsunuz bir öfke anı vurdu seni öldürdü değermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…